تو خوزستان که هر روز بدتر از دیروز میشه :2:
Printable View
تو خوزستان که هر روز بدتر از دیروز میشه :2:
سلام.برای من ساعت سرور پارس آنلاین 5-6 دقیقه با ساعت سیستمم (دقیقه ساعتش)اختلاف داره.ولی جوری که به نظر میاد برا شما این اختلاف زیاده(به شرط اینکه سیستم خاموش شده باشه تو همون ساعت 6 که میگین).یه تماس با پشتیبانی بگیرین و مطرح کنین.نقل قول:
من امروز اشتراکم تمام میشه ، تا چند روز بهشون وقت می دم اگه درستش کردن که هیچ وگرنه بعد از یکسال اشتراک با پارس دیگه کنسلش میکنم .
حالا با کدوم شرکت قرار داد ببندم فعلاً مشخص نیست...
ولی چیزی که الان مشخص است ، با این اوضاع و احوال سرعت به هیچ وجه با پارس تمدید نمی کنم .
اگر وضع شما هم به این شکل است که هست ، تمدید نکنید تا به خودشون بیان این آدمای ....
فقط اینو بگم که طرف شانل نیاید من 2مگ دارم شبا سرعت دانلودم در بهترین شرایط به40 هم نمیرسه
پشتیبانی هم فقط بلده بگه سرویس ها 1/10 هست
خوب اینو هر کسی میدونه که تمام ای اس پی ها سرویسشون اشتراکی هست
512 رو هم همین رو میگن!
منم امروز تمام شد منتهی یک ماه دیگه صبر میکنم ببینم پارس همینجوری میمونه یا نه، مگه مغز خر خوردیم که از بقیه شرکتها بیشتر پول بدیم ولی سرعتمون کمتر باشه.نقل قول:
آقا شاتل فقط شب ها اینجوره ؟ واسه من مشکلی نیست چون دانلود شبانه ندارم فقط روز برام مهمه که گویا سرعت روزش خوبهنقل قول:
ما هم بعد از تموم شدن اشتراك همين كار رو مي كنيم مطمئن باشيد.نقل قول:
بيشتر از 128 هم ارزش نداره كلي پول بديم كه دانلودمون جاي 16 بشه 25!
من از خودم خبر دارم حدسم اينه براي بقيه خوزستانيها هم همينطوره.نقل قول:
بابا اينها فقط بچه هاي بالا هستند كه شبها 3-4 گيگ دانلود مي كنند.
من اون موقع كه سرعت خوب بود در بهترين شرايط شبي 650 مگ مي گرفتم.
خود نماينده شهرمون هم همين رو ميگه چي ميگه: ميگه درسته الان سرعتتون 16 شده ولي براي شبانه بهتره!
چون ما شبها سرعتمون بين 4-10 بود.
حالا يه isp كه سرعت معقول توي روز 100-150 باشه و توي شب هم 20-30 باشه هم برام كافيه.
البته نظرم اينه كه اينقدر سود كرده كه هممون هم فسخ كنيم آخ نمي گه.
ولي با اين شرايط نميشه دست روي دست گذاشت.
اره شباش داغونهنقل قول:
روزاش هم مهمولا بیشتر موقع ها مشکلی نداره
پشتیبانی شاتل برگشته به من میگه شما سرویس با حجم 3 گیگ داری
بعد میخوای تو ماه0 7گیگ دانلود رایگان داشته باشی با اکو 2مگ
هیچ حرفی واسه گفتن ندارم جز تاسف
استفاده از اینترنت ایرانسل که موبایل رو وصل میکنن به کامپیوتر و اینترنت رو میارن رو PC چطوره؟ خوبه
ماهی 10 تومن میدی دانلود نامحدود و رایگان
یا ماهی 3 تومن میدی 11 تا 6 صبح دانلود رایگانه انگار
سرعت هم میگن بین 20 تا 40 هست