وقت بخیر دوستان
من میخام گوشیم رو با اینترنت لب تاب از طریق وای فای تو ویندوز ویستا شییر کنم
لطفا راهنمایی کنید رو گوشی و لب تاب چکارهایی باید انجام بدم
مرسی از توجه شما یلدا مبارک:40:
وقت بخیر دوستان
من میخام گوشیم رو با اینترنت لب تاب از طریق وای فای تو ویندوز ویستا شییر کنم
لطفا راهنمایی کنید رو گوشی و لب تاب چکارهایی باید انجام بدم
مرسی از توجه شما یلدا مبارک:40:
نقل قول:
Setting > Wireless and network > V*PN setting > Add V*PN > Add PPTP V*PN > V*PN Name : [choose a name , anything] > Set V*PN Server : [give your V*PN IP] > uncheck Enable Encryption > Save > Enter Your V*PN Username and Password and Connect
سلام بروبچز
چند تا بازی تپل و زیبا و سرگرم کننده معرفی میکنید ؟
اگه لینک دانلود هم باشه که دیگه خیلی کولاکه
سلام
دوستان برای gps این گوشی نقشه ایران و تهران رو چجوری نصب کردین؟
به نظرم انگری بردز و شیفت اچ دی رو از دست نده!! مخصوصا انگری برد رو!!نقل قول:
چند تا بازی تپل و زیبا و سرگرم کننده معرفی میکنید ؟
بعدش یه بازی خلبانی وبدش که اسمش یادم نیست دقیقا!! الان میرم تو لیستم برات میگردم ویرایش میکنم!!
این بازی هایی که میگم،بازی های هستن که به شخصه ازشون لذت بردم...ممکنه دوستان تایید نکنن!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این ایکس ری برا سر کار گذاشتنه!!برای دانلودش باید از برنامه ای که در انجمن دانلود اندرویدی اپ کردم استافده کنی!!چون این برنامه پولیه! درضمن اون برنامه که اسم تاپیکش یادم ینست ولی کاملا مشخص کردم که دانلود رایگان میکنه از مارکت!! میتونی باهاش همه ی برنامه های پولی اندو رو پیدا و نصب کنی!!
البته من گلکسی نداشتم! ولی برای جی پی اس من از ماروک استفاده کردم و نقشه ها رو با کمک اموزش هایی که تو سایت اندو ایرانی بودش،خودم با کیفیت های مختلف درست میکردم برا جاهایی که لازمم بود....به شخصه همین روش رو پیشنهاد میدم! هرچند نقشه های اماده هم هستن...نقل قول:
دوستان برای gps این گوشی نقشه ایران و تهران رو چجوری نصب کردین؟
کلا ماروک یکی از بهترین برنامه هاست و تنها مشکلش حجم اشغالی زیادشه!!
سلام چطوری موقع خرید گوشی بفهمیم گوشی مال اپراتور خاصی نیست یعنی نمی شه سیستم عاملشو آپدیت کرد؟
من قیمت 650 برای 16 و 630 برا 8 سراغ دارم منتها تو ویترینه به نظرتون قیمت مناسبه در ضمن من الان ویو دارم منتها از دستم افتاده بازل اسپیکرش رو گارانتی یا نمی تونه درست کنه یا نم خواد درست کنه و صداش خیلی ضعیفه . از نظر بلندی صدا و کیفیت گالاکسی به ویو می رسه؟
کلا گالاکسی در مقایسه با ویو چه ضعفها و چه مزیتهایی داره؟ ممنون می شم زود جواب بدین
سلام به بروبچ:40:نقل قول:
دوست عزيز اين برنامه كه معرفي كردي...باهاش ميشه برنامه هاي پولي رو رايگان بگيريم:18:...اگه ميشه كمي در مورد اين و كاراييش توضيح بده؟ يعني ميتوني باهاش به android market بري؟(من كمي مبتديم ديگه:27:)
در ضمن اين لينكها قيلتره ... بدون قيلتر نيست؟ وسوال اخرم بعد دانلود طريقه نصب برنامه هاي اندرويد مثل فايل هاي jar و sis تو سيمبينه؟(با 2 تا كليك كردن)ممنون.:11:
دوستدار شما ياشار
سلام............خوب اگه براي اپراتور خاصي باشه بالاي گوشي ميزنه مثلا Tmobile يا ....نقل قول:
سلام چطوری موقع خرید گوشی بفهمیم گوشی مال اپراتور خاصی نیست یعنی نمی شه سیستم عاملشو آپدیت کرد؟
ببين دوست عزيز من امروز علاالدين بودم گلكسي 8 گيگ بدون گارانتي 570 گير اوردم ولي 16 گيگ كه ميگي 650 به نظرم خوب مياد.:46:نقل قول:
من قیمت 650 برای 16 و 630 برا 8 سراغ دارم منتها تو ویترینه به نظرتون قیمت مناسبه
از نظر بلندي صدا فكر كنم ويو بهتر باشه...(البته گلكسي هم با ريختن نرم افزار بهتر ميشه)....فكر كنم كيفيت صدا برابر يا گلكسي بهتر باشه:27:نقل قول:
از نظر بلندی صدا و کیفیت گالاکسی به ویو می رسه؟
هر دو گوشي از سخت افزاري تقريبا مشابه استفاده ميكنند.نقل قول:
کلا گالاکسی در مقایسه با ویو چه ضعفها و چه مزیتهایی داره؟
مزيت گلكسي:
1-صفحه بزرگتر
2- سيستم عامل اندرويد(برنامه هاي بيشتر)
3-حافظه داخلي و....
ضعف گلكسي:
1-نبود فلاش
2-جنس بدنه نسبت به بدنه ويو
3-جذب بالا اثر انگشت
دوستدار شما ياشار
سلام دوستان
من نمیتونم بدون روتر با adsl کامپیوترم به اینترنت وصل بشم ؟