نقل قول:
به این ترتیب قبولی شما رو شاخه
برو این یه ماه را هر کاری می تونی بکن که باید بری تبریز
Printable View
نقل قول:
به این ترتیب قبولی شما رو شاخه
برو این یه ماه را هر کاری می تونی بکن که باید بری تبریز
خوب تبریزم دیگه!شهر خودمو زدمنقل قول:
نقل قول:
خب پس اینو چی میگی ؟ اینم مال 2 سال پیش خودمه با اینکه ادبیات بالا زدم بازم پایین شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس میتونی پیشاپیش به همه شیرینی بدی:31:من که آمادم:27:نقل قول:
فکر کنم بر اساس کارنامه ای که گذاشتم ترازت احتمالا باید بین 5600تا 5900شه!
عجب سوتینقل قول:
ندیدم خودت تبریزی
خوب پس بیاین تبریز شیرینی همه تون بروی چشم.ولی اگه قبول نشم دونه دونه میام شهراتون دمار از روزگارتون در میارما:31:.نقل قول:
قطعا قبولم؟حتی اگه درسایی رو که اون خانم منفی زده بود رو صفر زده باشم؟؟؟و بالای صفر نزده باشم؟
اگه بیاین تبریز و قبول بشم به خدا قسم به همه تون شیرینی میدم.
چه میدونم! شاید 2 سال پیش سختی آسونی درس ها فرق میکرده! شما که دیدی تو کارنامه هایی که گذاشته بودمنقل قول:
adabiat 35
arabi 58
dini 68
zaban 70
taraze omoomi 5850
با 35 درصد ادبیات ترازش این شده...
اونوقت رتبم چند میشه؟نقل قول:
البته اون کلاسی که من دانشگاه آزاد تبریز امتحان دادم داوطلبایی که بودن احتمالا 90 درصدشون از من پایینتر باشن.چون همشون فقط در حال تقلب بودن و کل پاسخنامه رو پر کرده بون!و این یعنی نمره منفی!
یکی هم از رو دست من داشت مینوشت که با داد و بیداد هر چی مراقب بود رو ریختم سرش!
خیلی بد هست آم چهار ماه شب نخوابه و بیاد دروس رشته ای غیر از رشته خودش رو مال 3 سال رو یکجا بخونه ( رشتم ریاضی بود دانشجوی ترم 4 آمارم ) و یکی دیگه با مفت خوری بیاد باهاش برابر بشه یا حتی جلو بزنه.
میگم سوال 116 کنکور ریاضی دانشگاه آزاد صبح توی دفترچه عربشاهی گزینه 1 و 2 رو باهم اشتباهی زده؟؟ درسته؟
همون سواله که گفته بود میانگین این چقدر از این بیشتره...
راستش رتبتو نمیشه قطعی گفت ولی معمولا رشته های انسانی اغلب داوطلباش خیلی ضعیفن حالا شما که رشتت ریاضی بوده قطعا از خیلیاشون جلوتری. حتی اگه شما اون درسایی که این خانم منفی زده باشه رو نزده باشه (صفر درصد) بازم ترازت بالاتر از این خانم میشه پس بازم قبولی . البته توی دانشگاه آزاد بجز 3نفر اول (توی کل زیر مجموعه) رتبه های دیگه اهمیتی نداره از طرف خود دانشگاه آزادم اعلام نمیشه که مثلا توی کل 400هزار نفری که شرکت کردن شما چندم شدینقل قول: