چون چند صفحه قبل در مورد تیک تاک دوستان سوال کرده بودن من چند روز پیش تیک تاک و تاکتیک گرفتم نظر خودمو در موردشون میگم:
دوستان به همگی توصیه میکنم یه دفتر تست زنی تیک تاک بگیرید تا تست زدنتون بی ارزش نشه این دفتر تیک تاک 113 صفحه پاسخ نامه داره که تقریبا میشه 18000تا تست(هر صفحه 159تا تست)+7 صفحه هم واسه آزمون های جامع ، فکر کنم بشه لیست همه کتب تست وارد این دفتر کرد تازه پشت صفحه هم میتونید نکات مربوط به اون درس بنویسد یا تست های مهم علامت گذاری کنید تا بعدا دوباره دنبال تست های مهم و .... من که از تیک تاک خوشم اومد راستی اولش هم فهرست داره که لیست کتابارو فهرست کنید مثلا من واسه ریاضیات 2 آبی کانون که 1100تا تست داره 17 صفحه جا گذاشتم و نوشتم از صفحه 13تا 20 ریاضیات 2 خلاصه بهتون توصیه میکنم حتما یه تیک تاک واسه تست زدن بگیرید.
تاکتیک هم گرفتم چون دفترهای برنامه ریزی سایر انتشارات ندیدم نمیتونم بگم نسبت به اونا خوبه یا نه ولی این دفتر با من سازگاره من که به کمک این دفتر امروز از ساعت 7:30تا 13 تقریبا 5ساعت درس خوندم (قبلا خودمو میکشتم طی 24ساعت به زور 5 ساعت میخوندم ) ولی این تاکتیک واقعا بهم کمک کرد.