میثم جان دلم بند شد .حالا حالت خوبه سالمی،سلامتی:10:نقل قول:
Printable View
میثم جان دلم بند شد .حالا حالت خوبه سالمی،سلامتی:10:نقل قول:
ماله چند سال پيش بود.نقل قول:
میثم جان دلم بند شد .حالا حالت خوبه سالمی،سلامتی
از حموم اومده بودم بيرون و بعد از مدت ها به جاي استفاده از دستمال كاغذي از گوش پاكن استفاده كردم كه يهو گوشم گرفت.
شب بود گفتم صبح بلند شم ديگه درست شده.
صبح هم درست نشد منم دويدم رفتم درمانگاه سر خيابونمون. چون عجله اي بود و دكتر هاي متخصص هم فقط عصر ها هستند وگرنه عمرا گذرم به درمانگاه بيفته.
ویرایش شدشم قابل خوندن نیست :31:نقل قول:
حدوداً چهار سال پیش بود من قرار بود برم دستمال کاغذی بگیرم رفتم گفتم ببخشید دستمال دارید خانومه یه چیزی گفت من نفهمیدم گفتم آره
رفت اورد و خلاصه ما بردیم خونه دیدیم به به گل کاشتیم یارو دستمال توالت داده (همون جمله ای که من نفهمیدم)
خلاصه مهمونا رو نفهمیدیم چی کار کنیم رفتیم از همسایه دستمال کاغذی قرض (!) گرفیتم!
واقعا خودت فرق بین دستمال توالت و کاغذی نفهمیدی؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حدوداً چهار سال پیش بود من قرار بود برم دستمال کاغذی بگیرم رفتم گفتم ببخشید دستمال دارید خانومه یه چیزی گفت من نفهمیدم گفتم آره
رفت اورد و خلاصه ما بردیم خونه دیدیم به به گل کاشتیم یارو دستمال توالت داده (همون جمله ای که من نفهمیدم)
خلاصه مهمونا رو نفهمیدیم چی کار کنیم رفتیم از همسایه دستمال کاغذی قرض (!) گرفیتم!
سوتیش تو همینه دیگهنقل قول:
واقعا خودت فرق بین دستمال توالت و کاغذی نفهمیدی؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته کلی خرت و پرت بود همه رو با هم انداختم تو پلاستیک اوردم خونه!
دوست بابام از آمریکا اومده ایران...
من و بابا و مامانم و این دوست بابام سوار ماشین بودیم داشتیم میرفتیم...از یه 206 صندوق دار که گذشتیم ، این دوست بابام گفت چه جالبه این 206 ها...من خوشم میاد ازشون....
منم اصلا حواسم نبود خانواده کنارم هستن، برگشتم گفتم : ااا شما هم جنیفرلوپز رو دوست دارید؟؟؟؟ :d
منم یه بار به بابام گفتم عمراً نفهمید منظورم چیه!نقل قول:
دوست بابام از آمریکا اومده ایران...
من و بابا و مامانم و این دوست بابام سوار ماشین بودیم داشتیم میرفتیم...از یه 206 صندوق دار که گذشتیم ، این دوست بابام گفت چه جالبه این 206 ها...من خوشم میاد ازشون....
منم اصلا حواسم نبود خانواده کنارم هستن، برگشتم گفتم : ااا شما هم جنیفرلوپز رو دوست دارید؟؟؟؟ :d
خب حالا یعنی چی؟؟؟:31:جریان همون لیلا علویه؟نقل قول:
بطور خلاصه:نقل قول:
ویرایش شدشم قابل خوندن نیست
اشتباهي زنگ زدم به يه نفر ديگه اونم متوجه شد و خودش ماسمالي كرد.