تو تاپیک صبانت میگفتن سرعت شبانش بهتر شده. تو شیراز هم خبری شده در این مورد؟
Printable View
تو تاپیک صبانت میگفتن سرعت شبانش بهتر شده. تو شیراز هم خبری شده در این مورد؟
شاتل قطعی نداره،سرعت روزانه اش هیچ مشکلی نداره
فقط شبانه اش پورت ها رو میبندن و سرعتش رو محدود میکنند،اگر دانلود شبانه برات مهم نیست انتخاب خوبیه.
نقل قول:
مثلا اگر سرویس 256 نامحدود بگیرم ، سرعت شبانش چقدر میشه؟
چرا قطعی هم داره بیشتر بستگی به مرکزت داره همین رفیقمون فرزاد حد اقل روزی یکی دو بار قطعی و افت سرعت داشن الان رفته پارس انلاین راحته!
شاتل یکی دو سال پیش خوب بود دیگه داره روز به روز بدتر میشه یه زمان من خودم به همه توصیه میکردم شاتل بگیرن و اگه یه نگاه به پست ها و امار پست های تاپیک شاتل و شیراز بندازی من بیشترین پست ها را دادم اون زمان که خوب بود! ولی الان دیگه اوضاع فرق کرده و همینطور داره پسرفت میکنه بجای پیشرفت!
با عرض سلام خدمت دوستان
تلفن ما تو مرکز دستغیب هست با پیش شماره 623
من الان دارم از صبانت استفاده می کنم سرعت دانلود صبحانه ام حدود 130 تا 140 هست ولی بعضی مواقع مثل همین الان تا 200 یا حتی 220 هم می رسه ولی اکثر مواقع همون 130 تا 140 هست(سرویسم هم 512 هست)
ولی شبانه خیلی بشه روی 30 می رسه که معمولا رو همون 20 تا 25 هست
می خواستم بدونم دوستان سرویسی رو از isp ها دیگه سراغ دارن که سرعت شبانه اش بیشتر باشه؟
شاتل که طبق گفته دوستان جالب نیست.....
پارس آنلاین هم که طرف خونه ما پرت خالی نداره .....
کسی از دوستان آسیاتک رو تجربه کرده اند؟
ممنون
نقل قول:
الان من یه سوال دارم که هنوز به جوابش نرسیدم. من چون می خواهم یه دفتر اجاره کنم ( پس هر جای شهر و در هر مرکز مخابراتی که بخوام می تونم بگیرم ، و این برام یه امتیازه که می تونم مرکز مخابرات و بهترین شرکت سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنم)
الان سوال من از شما اینه که
1-کجای شهر(کدوم مرکز مخابرات) دفتر بگیرم؟
2- از چه شرکتی سرویس بگیرم که مشکلی از لحاظ نوسان سرعت و قطعی نداشته باشه؟
پس لطفا راهنمایی کنید که کدوم مرکز مخابرت و بهترین شرکت سرویس دهنده هماهنگ بااون؟
حذف شود.............
سلام mahdishr
میبخشید من هم سرویس صبانت دارم ولی شبها چراغ ابنترنت روی مودمم حین کار خاموش میشه و اینترنت قطع میشه.میخواستم ببینم شما هم که صبانت دارین همچین مشکلی دارین.
نه من این مشکل رو ندارمنقل قول:
البته من شب ها مودم رو در حالت bridge وصل می کنم و همون طور که صبانت گفته اینترنت هر یک ساعت یک بار قطع میشه ولی بلافاصله میشه دوباره وصل شد.
شاید شما با مود ppoe وصل می شید که مودمتون قطع میشه؟
اتفاقا من هم مرکز دستغیب هستم و از پارس آنلاین استفاده می کنم و فعلا راضی هستم. اگر منتظر بمونی تا پرت پارس آنلاین خالی بشه به نظرم گزینه خوبیه. من از سرویس 128 استفاده می کنم که سرعتش تقریبا با 512 صبانت شما برابره.نقل قول: