نقل قول:
مرسي..... آره ديگه اگه يادت باشه تو تي تي برام آ«ارشو فرستادي منم تا امروز داشتم تو آرشيو عكسام ميگشتم ديدم گفتم خبرشو بدم شايد من يا يكي از دوستان گرفتش من بي سند و با اين وضعيت تا 1 تومن خريدارم!!!!
تشكر...
Printable View
نقل قول:
مرسي..... آره ديگه اگه يادت باشه تو تي تي برام آ«ارشو فرستادي منم تا امروز داشتم تو آرشيو عكسام ميگشتم ديدم گفتم خبرشو بدم شايد من يا يكي از دوستان گرفتش من بي سند و با اين وضعيت تا 1 تومن خريدارم!!!!
تشكر...
اینجا یدونه ایمپالا پیدا کردم فقط تسجیلیه نمیدونم برم دنبالش یا نه
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
این ایمپالا 65 4 زیاده براش، یدونه هم 68 آبی هست تو اصفهان میگه 5800 اونم نمی ارزه اینقدر
امروز-اهواز!
(200 پستی شدم:31:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از من به همه دوستان اینجا نصیحت:
ماشین بدون سند نخرید.حتی اگر صفر کیلومتر بود.چون هیچ راهی برای سند دار کردن نیست مگر با خون دل اونهم توی این شرایط واقعا پوست ادم کنده میشه..این بلا سرم امده که میگم!!
فقط در یک صورت ماشین بدون سند بخرید اونهم اگر سالم بود تا برای اوراقی و استفاده از قطعاتش باشه وگرنه قید بازسازی و استفاده از ماشین بی سند را بزنید..
زمین شوره سنبل بر نیارد.. در ان تخم عمل ضایع مگردان..
سلام TopGear جان مرسی قابلت رو نداره داستانش رو یادمه نوشتم صفحات قبل هست....
من چند نمونه ماشین دیدم که تسجیل داشتن و صاحب جدیدش ماشین رو پلاک کرده!!سنچوری کامارو....
پچه ها کسی به این بیوک رگال زنگ نزده؟چند میگه؟ من عاشق این اتاقم....
رضا صادقی تو که به همه آگهی ها زنگ میزنی به این احیانا زنگ نزدی؟:31:
کد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=13694&mashin
رضا این فوقش یه اتاق هستش سند هم نداشته باشه که هیچی فوقش واسه بدنه به درد بخوره
تزئیناتش مکافات
یه داشبورد پیدا کردنش مکافاتی داره یعنی اگه یه 65 سند دار پوسیده پیدا کردی که بدنه این بهتر از اون بود بخر دو تا یکی کن
700 به زور قیمتش میشه برو به طرف بگو با عرض معذرت از دوستان و دور از حضور همگی :خر خودتی بذار دم کوزه آبش رو بخور تا صبح دولتت بر آید
سلام
والا نه محمد به اون زنگ نزدم اما اگه خواستی تا بزنگم بهش ها؟
آره قید اون ایم÷الا رو هم زدیم گویا تمام لوازمش رو باید از اونور آورد!!!!
من خودم شدید دنبال ماشین میگردم با اکثر آگهی ها هم تماس میگیرمنقل قول:
به اینم زنگ زدم گفت 15تومن!
گفت موتورش سرویس میخواد
مرسی که زنگ زدی....نه با این قیمت به کار من نمیاد....:31::31:نقل قول:
راستی اون کاپریس 75 طلایی فروخته شد الان هم زیر رنگه
خواهش میکنم
من بیشتر دنبال ایمپالام تا کاپریس
حالا چند خریدنش
من تا 2 حاضر بودم بخرمش