نقل قول:
آقا فرزان الان سرعت شبانت چنده ؟آخه نمیصرفه 12 هزارتومن بیشتر بدم تا به سرعت شبانه قبلی برسم-ازین edge هم میترسم میگند یهو 200000 قبض موبایلت میاد
Printable View
نقل قول:
آقا فرزان الان سرعت شبانت چنده ؟آخه نمیصرفه 12 هزارتومن بیشتر بدم تا به سرعت شبانه قبلی برسم-ازین edge هم میترسم میگند یهو 200000 قبض موبایلت میاد
دیگه اعصابم ریخت بهم اقا این چه وضعشه شبا 50 تا حداکثر سرعته کاش رو 50 هم میموند وقتی دفت میکنی از ده شروع میشه میرسه 50 بعد میشه 10 و دوباره....
تازه من میخواستم یه مگ بگیرم دوباره ولی نشد نوشته بود شما فقط میتوانید سرویسی مانند سرویس قبلی خود بگیرید یعنی 512 به پایین امروزم یه خانم از پیشگامان زنگ زد کلی سوال پرسید منم هی وسط حرفام ده بار گفتم سرعت کمه:27:
بعدم گفت دو گیگ بهتون اضافه کردیم به عنوان هدیه منم همون موقع رفتم چک کردم میخواستم بهش بگم چرا دروغ میگی:19:
گفتم فکر کنم هنوز نکردید گفت به زودی میشه:31:
خلاصه از هرچی سرویس دهنده تو ایرانه بدم میاد اگه رفته باشید اون ور اب میفهمید چی میگم مردیم از بس بیخابی کشیدیم برا 1 گیگ دانلود:13:
نقل قول:
گفتم که گزارش میکنم
بازم خوبه بعضی وقتا میره رو 50 ماله من که همش رو 15.8 فیکس ثابته ببینید من دیگه چی میکشیم
البته من فردا تمووووووووووووووووووووووو وووومه
گوووود بای پیشگامان
نقل قول:
واقعا جالبه شما برای 128 پول دادی تو رایگانم که خوده 128 میکشی انتظار بالا تر دارین ؟
این جوری اگه نباشه حق کسایی که سرویس بالاتر خردید کردن ضایع میشه
به نظر من اینکه تو رایگان همون سرعت خریداری شده را میدن بازم خوبه
شما اکه اینقدر براتون مهمه سرویس 1مگ بگیرین شبا هم با 120 مثل ما دانلود کنید
باز بهتره شاتل هستش که تا 2 روز دانلود میکنیم محدودت میکنن
صبا هم که اصلا شبانش حرف نزنیم بهتره
من 4 ماه پیشگامان داشتم به گفته بچه ها رفتم شاتل ولی باز حاضر شدم پول نصب دوباره بدم برگردم پیشگامان
اخه مشکل اینجاست که نمیشه خیلی مسخرست ببینیدنقل قول:
شما اکه اینقدر براتون مهمه سرویس 1مگ بگیرین شبا هم با 120 مثل ما دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که نمیشه سرویس بالاتر از سرویس قبلی ات سفارش بدی
نقل قول:
یعنی چون رایگانه باید سرعت کم شه ؟1 مگ نمیرزه برا من این قدر پول بدم قبلا با 128 شبی 950 مگ دانلود میکردم با 256 حدود 1350 مگ اما حالا.....
1- شاتلم 1 ماهه این کارو کرده اقلا تا محدود نشدی سرعتت خوبه
2- صبا یوزر پسوردش جداست دوست نداشته باشی از پسورد روزانت با سرعت 120 تا 150 استفاده میکنی
3- صبانت سرعت 128 روزا زیر 100 نمیاد پس با پیشگامان مقایسه نکنید که 128 رو سرعت 45 میده
4- چه حقی از سرعت بالاها ضایع میشه ؟قبلا هم اونا شکایتی از کمی سرعت نداشتند که ما سرعتشونو بگیریم
5-صبانت با همون یوزر پسورد شبانش هفته ای 1 بار یه حال اساسی به مشترکینش میده و مثله پیشگامان مزخرف همیشه محدود نیست
6-یه سر بزن تاپیک پارس آنلاین ببین سرعتشون توی همون ساعات شبانه چنده ؟وحتی شبی 2 گیگم دانلود میکنند
7-همون شاتلی که میگی بده خداییش اون روزانش ثبات بیشتری داره یا این پیشگامان 1 ریال نیرز؟
8 -و.............
امیدوارم با توجه با اینکه میشناسمتون از اینکه به شرکتتون توهین کردم زیاد ناراحت نشده باشید
در ضمن یکی از این پشتیبانی هاتون خیلی بی ادبه اینو عوضش کنید خداییش
چون تعریف پیشگامانو کردید نمیگم ماله خوده شرکت هستیدا وگرنه آقا سعیدم تعریف میکنه من نسبت به شناخت قبلی اینو گفتم
اما خداییش سرعتو این جوری نگه دارید اونایی عشق دانلود دارند رو از دست میدید و این فکر اشتباهه که تازه سرعتای بالاتر میگیرندو درآمد بیشتر میشه -این حرف بنده رو 3 ماه دیگه میفهمید که نرخ رشد کاربران اگه منفی نشه اما کم خواهد شد
با تشکر
نقل قول:
این دیگه دیدگاه شماست که این فکر ها را گفتین من تجربیات در اختیار شما قرار دادم
در ضمن اینم به گفته خودتون :
سرعت تا دقایقی پیش از 100 کمتر نمیشد حالا ساعت 1:15 از 3 کیلوبایت بیشتر نمیشه واقعا گند زدن با این سرویس دهیشون سرعت 10000 مگم که باشه هم 6 گیگ ترافیک 1ریال نمیرزه مهم شبانه بود که گند زدی رفت پیشگامان
من که گیج شدم کدوم حرفتون درست هست خودت گفتی تو روز ایتقدره پس چرا الان میگی :
3- صبانت سرعت 128 روزا زیر 100 نمیاد پس با پیشگامان مقایسه نکنید که 128 رو سرعت 45 میده
البته خوب ما قبلا هم ابن بحثها را انجام دادیم و اگر شما پست های قدیم را ببینید من خودم شاتل را ترجیح میدادم و از دید دیگه به داستان نگاه میکنم
شما زمانی میتوانید به یک شرکت بگین بد : که از سرعتی که به شما فروخته کمتر بده خودتون میگین روز 45*8= 360 در شب هم 15*8=120 پس از 128 شما کمتر نمیشه
پس مقیاس خوب بودن و بد بودن یک شرکت را از نظر شما به میزان دانلود رایگان شخص شما برمیگرده
انتفاداتم به خوده شرکت منتقل کنید بهتر ه :46:
موفق باشید
اصلا ما چقدر بدبختيم كه سر چند كيلو بايت با هم دعوا ميكنيم ديشب داشتم با يه دوستام كه هلند بود حرف ميزدم بحث فيلم پيش اومد بهش گفتم فلان فيلمو ديدي گفت نه الان ميگيرم يه بيست دقيقه بعد گرفته بود تازه نسخه اي كه اون داشت نه گيگ حجمش بود حالا ديگه خودتون حساب كنيد اگه ٢٠٠ كيلوبايت هم سرعتش كم بشه چيزيش ميشه؟مشكل اين شركت ها نيستند كه ما بد و خوبشون رو ميگيم مشكل جاي ديگس
نقل قول:
اره بابا فکر کنم اینترنت افغانستان هم بهتره ایران باشه
سلام دوستان من میخوای یا adsl بگیرم یا وایمکس ولی موندم کدومو بگیرم
یه نفر لطف کنه قیمتهای adsl رو برا من بذراره
به نظر شما کدوم شرکت بهتره
به خونگی تا سرعت چند میدن
ممنون