ممکنه خراب هم بشه؟نشانه های خرابیش چیه؟نقل قول:
Printable View
ممکنه خراب هم بشه؟نشانه های خرابیش چیه؟نقل قول:
آره، مثل هر قطعه دیگه ای مشکنه یا خراب میشه، اگه فقط خودش خراب بشه هیچ علائمی نداره. تقریبا هیچی!نقل قول:
دوستان مشکلی برام پیش اومده شدیدا اعصابم رو بهم ریخته
من206 تیپ 2 دارم به تازگی سرپلوس عوض کردم اونم فقط بخاطر تعویض با نوع چرخ دنده ای ABS(هیچ مشکلی نداشتم)
از نمایندگی ایساکو دو عدد سر پلوس چرخ دنده ای تیپ 2، 21 خار گرفتم
سر پلوسهای خودم رو خرد کردند، دراوردند و اینها رو بستند
اینم اضافه کنم که سر پلوسها ایساکویی نبود(فروشنده گفت ایساکویی نیست اصلا تو بازار) و یک جفت سرپلوس ساخت ترکیه بهم داد که گفت تیپ 2 ای هست و 21 خار.
سر پلوسها بسته شد...
الان توی سرعت بالای 50 وقتی فرمون رو به سمت راست میدم فرمون زیر دستم تق تق میزنه و منبع صدا از چرخ سمت راننده هست انگار چرخ سمت راننده رفته باشه توی جاده خاکی!
امیدوارم از سرپلوسها نباشه
برای همین ها حدود 150 تومن پول دادم دیگه خیلی زوره.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بگم قبل تعویض سر پلوس هیییییییییچ مشکلی نداشتم...
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلام .نقل قول:
کانیستر همونطور که گفتین در حقیقت یک شیر برقی داره هر چند ثانیه یک بار توسط کامپیوتر برقش وصل میشه و باعث میشه مکش منیفولدِ هوا , بخارهای توی مخزن کنیستر رو بکشه توی منیفولد و بره توی سیلندرها و بسوزه و مصرف بشه
شیرش درحقیقت یک آهنربای الکتریکی هست (solenoid ) مثل شیر لباسشوئی
بنده کانیستر رو با ولتمتر آزمایش کردم
یک لوله اش وصله به مخزنی که بخار بنزین در اون جمع میشه .
لوله ی دیگه وصله به منیفولدِ هوا
وقتی که ماشین خاموشه اصلاً کار نمیکنه و برقش قطع هست و بخارها نمیتونه جائی بره
با روشن شدن ماشین , هر چند ثانیه یک بار یکبار به مدتِ سه ثانیه روشن میشه و بخار بنزین کشیده میشه توی منیفولد تا با هوا مخلوط بشه و بره توی سیلندرها و بسوزه و مصرف بشه .
با این کار مصرف سوخت کم میشه و آلودگی هوا هم کم میشه .
اگر دو تا سوزنِ نازک بزنین توی سوراخهایِ فیشش ( جائی که سیم برق بهش وصل شده ) سر سوزنها به سیمها وصل میشه .
بعدش ولتمتر رو بذارین روی 50 ولت DC ( دکمه ی ده ولت کم هست و عقربه میره میچسبه آخر چون برق کانیستر 12 ولت هست )
با روشن شدن ماشین چیزی رو که عرض کردم مشاهده میکنید .
البته در ماشینهای مختلف , زمان کارکردنش متفاوت هست
عکسهاش
http://www.google.com/search?tbm=isch&hl=en&ie=ISO-8859-1&q=how.work.canister
سلامنقل قول:
یا مکانیک خرابکاری کرده یا قطعه ای که نصب کرده اند معیوب بوده
یا مخصوص ماشین شما نیست
برید پیش مکانیک و ولش نکنین تا مشکل رو رفع کنه
زیر بار حرفهائی مثل :
اینها همش همینجوری هست
مسئله ی مهمی نیست
خودش بعداً درست میشه
و اینها نرید
بسیاری از کسانی که کلاهبردار هستند یا خرابکاری میکنند و گند میزنند , با این حرفها میخوان از مسئولیت پذیری فرار کنند
حق گرفتنی هست , دادنی نیست
کنیستر پمپ نیست محود جان. کنیستر اصلا هیچ سیمی نداره که بجایی وصل باشه. اون چیزی که ازش نام بردی یه پمپ کوچیک مکشه که به نحوی به کنیستر وصله. کنیستر فقط کارش به نوعی جمع آوری بخار بنزین و هدایتش برای سوختن مجدده.نقل قول:
پلوس راست مشکل داره. احتمالا کوتاهتر از پلوسهای اصلی ماشین شماست یا اینکه سر پلوسها با قبلی تفاوت دارن. به هر حال صدا از پلوس راسته.نقل قول:
ممنونم از پاسختوننقل قول:
من خودم رفتم و سرپلوس خریدم
اون فقط بست.
سرپلوسی هم که بستم میگفتن بهترین هست!(مارک تکنوکار)
هر دو سر پلوس یه جنس و مارک بود، پس چرا فقط سمت راست اینجوری شده؟
شما سرپلوس جنس خوب سراغ ندارید؟
206 تیپ 2 ABS دار 21 خار.
خیلی اعصابم بهم ریخته...پلوس کامل حدود 500 تومنه(هر دو طرف) سرپلوسم اصلا جنس ایساکویی نیست، ایساکو پلوس رو کامل میزنه...
بحث جنس نیست. بحث اینه بنا به دلیلی که الان مشخص نیست دنده پلوس رو دنده دیفرانسیل چفت نمیشینه و صدا میده. یه آزمایش بکن:نقل قول:
فرمون رو کامل به سمت راست بگیر و سریع دور بزن یعنی با شدت ماشین از سمت راست دور خودش بچرخه. ببین این صدا زیاد میشه یا نه. اگه آره به احتمال 90% مجموعه پلوس راستت مشکل داره.
سلامنقل قول:
بله , درسته
به اون مخزنی که بخار بنزین توش جمع میشه میگن conister
و به اون پمپ هوا که بخار بنزین رو از کانیستر میکشه و تزریق میکنه توی منیفولد هوا میگن
canister solenoid
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]