نقل قول:WoW
EXCELLENT
:12:کارت عالی شده فقط جاده خیلی خرابه :31: و من احساس میکنم که عکس کجه درسته یا من کجم:31:نقل قول:
دومی هم بسیار عالی:46:
:11:
نقل قول:WoW
EXCELLENT
:12:کارت عالی شده فقط جاده خیلی خرابه :31: و من احساس میکنم که عکس کجه درسته یا من کجم:31:نقل قول:
دومی هم بسیار عالی:46:
:11:
wow!عجب عکسی!خوش به حالت چه سوژه هایی پیدا میکنیا!البته اصل زیبایی مربوط به چاشنیشه:31:!!نقل قول:
همیشه گفتم:20 درصد سوژه،30 درصد دوربین،60 درصد ادیت!!:27::31::20:
ببين باز حرف 30 يا 30 زديا :31: آخه منظورت از اين حرف چيه هان ؟ 20+30+60=100 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
يعني مي خواي بگي 2x2=5 آره ه ه ه ؟ همين شماها باعث ميشيد در اين تاپيك رو تخته كنن ديگه :46: .
اطراف ارومیه... از ارومیه میرفتیم طرف نمیدونم کجا....راستشو بخوای یادم نیست....نقشه باشه میگم برات..اگه میخوای جای دقیقش رو بگم....نقل قول:
عکسهای قشنگیه فقط این جادهه کجاست؟.... اطرافش خیلی با حاله
چرا نگاه کنی اون انتها چنتا ماشین هست..اما خوب چون فاصله زیاده مشخص نشد...نقل قول:
دیگه باید به شهرداری ارومیه بگیم..:31:نقل قول:
کارت عالی شده فقط جاده خیلی خرابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالش هست.....چون من دستم رو از پنجره آوردم بیرون....اصلا کادر بندی و از این حرفا نداره......حتی یه قسمتی از کاپوت ماشین هم معلوم بود اون رو کراب کرد......نقل قول:
و من احساس میکنم که عکس کجه درسته یا من کجم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون...نقل قول:
=============
من ادیت بلد نیستم....دومی رو دوست دارم روش کار کنم چیکارش کنم بهتر بشه....
نخیر فکر کنم با این وضع باید سر به کوه و بیابون بذارم.:19:نقل قول:
هیچی.یه تاکید 10 درصدی اضافی برای ادیت!مگه ایرادی داره؟بعدش تازگی ها درصد رو دیگه از صد نمیگن که شما خبر نداشتی؟:13:ریاضیات هم همگام با چیزای دیگه پیشرفت و تحول داشته!نقل قول:
آخه منظورت از اين حرف چيه هان ؟ 20+30+60=100 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آر ه ه ه ه ه ه ه ه!:31:چرا که نه؟اگه ظرفیتش رو داشته باشه میشه!ما خودمون هم میتونیم،میکنیمش 5!اگه هم نشد میگیم شده 5،کی به کیه!!نقل قول:
يعني مي خواي بگي 2x2=5 آره ه ه ه ؟
من؟من چیکاره بودم.حالا که اینطور شد همش از این عکس ها میذارم.نقل قول:
همين شماها باعث ميشيد در اين تاپيك رو تخته كنن ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم دیگه درصد فتوآرتی کار پایین خیلی زیاد شده.اسم عکس رو میشه روش گذاشت؟جا داره دوباره از جناب احسان خان تشکر کنم بابت معرفی برنامه Dynamic Photo HDR که توش فیلترهای مختلفی رو میشه پیدا کرد از جمله فیلتر Pen & lnk که عکساتون رو شبیه طراحی های مدادی میکنه و پنج تا عکس جدای زیر رو این شکلی کرده:
تیشه و ریشه ( و یا ریشه ی تیشه ها از کجاست؟)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزی روزگاری
Canon G10
به سلامتی تایپیک 300 صفحه رو رد کرد...
------------------
توی این شبا ما رو هم دعا کنید
یه سری مشکلات شخصی دارم ، دعا کنید برطرف بشه
1/30
f2.8
iso 200
زندگی(قسمت اول)
سلام
جا داره از جناب samin خان عذر بخوام که وارد حوزه عکاسی ایشون میشم آخه معمولا عکاسی مستند اجتماعی و مردمی مختص ایشون بود و همیشه ما با این نوع کاراشون لذت می بردیم.عرض پوزش،عرض معذرت،عرض عبودیت،عرض بندگی!!!:20::10:
نمیدونم چرا همیشه مود سیاه سفید بیشتر به این کارا میاد و چرا بعضی زیبایی ها بدون رنگ زیباترن!!!
1)
2)
باز كه شما چوب ورداشتي افتادي به جون ما . اين حرفا چيه . عكسهاي شما با اون اديت ماهرانه خيلي دلچسب تره . ضمنا در زمينه عكسهاي اجتماعي هم شما بيشتر فعاليت داشتي ( عكسهاي ابيانه ) . :46:نقل قول:
هر دو عكس واقعا زيباست . مخصوصا عكس اون پير مرد . موفق باشي .
سلام
آقای Makan_noor عکسهاتون خیلی خوب هست ولی یکم کنتراست رو بیشتر کنید ..
این هم یک عکس از خدا بیامرز 350D :