نقل قول:
میگم چرا لفظ ها شبیهه! شرمنده ها ولی من متن شما رو میخونم احساس میکنم دارن تلاش میکنن یک کاراکتر رو خراب کنن و این تعصبی هم که گفتم جزو همونه یه جورایی هم توهین توش احساس میشه! شرمنده ولی رک بگم اینطوریه به نظرم!
نه . من خودم جزو کسانی هستم که کلی منتظر موندم تا بالاخره مادارا رو در مانگا ببینم و مبارزه هاش رو به چشم ببینم. من کجا توهین کردم ؟!
فقط گفتم که یک سری قابلیت های مادارا بخاطر ژن هاشیراماست...دیگه این رو که نمی تونیم رد کنیم و واقعیته...
نقل قول:
غرور در عین قدرت! داره کاگه ها رو تحقیر میکنه و باهاشون بازی میکنه!!
هنوز کامل دقیق اعلام نشده ریننگان از کجا اومده ولی هر چیه ربطی به مبارزه با هاشی داره که به نظر من مادارا با هاشی جنگیده تا ریننگان رو فعال کنه! بعدش هم که برنامه ی ناگاتو و توبی و زتسو و... همین میتونه دلیل باشه بر زنده موندن!
کسی هم نگفت قدرت نداره.
ما که از این 5 کاگه هیچ چیزی ندیدم...فقط دیالوگ دارن!
این که توبی یک موجود ساختگی باشه خیلی بعیده . ابراز احساساتش نشون میده که یک شخصیت حقیقیه...ولی این که چه کسی هست رو نمیشه حدس زد.
نقل قول:
میتونه نشون دهنده همون برنامه ناگاتو و پروژه برگشتن مادارا باشه! قبلا هم دیدیم وقتی ساسکه تمام توانش رو جلو دانزو مصرف کرد پیشرفت کرد و یک لول سوسانو دیگه باز کرد! جلو کاکاشی هم که لول بعدی! بعید نیست بگیم مادارا جلو هاشی جنگیده و تنها کسی بوده که میتونسته تا پای مرگ ببرتش و لحظه اخر ریننگان و لول التیمیت سوسانو فعال شده!
یا این که میتونه نشون دهنده سو استفاده توبی از مبارزه اون دو باشه.
نقل قول:
مادارا بیشترین و خاص ترین چاکرای اوچیها رو داشته که از ریکودو هم به ارث بردنش! مادارا چاکراش فوق العاده زیاده! اپگریدی که کابوتو روش انجام داده موکتون بوده وگرنه ریننگان مال خودش بوده و دیدیم که توبی ریننگان رو داده بود به یک اوزوماکی که چاکراش زیاد باشه که بتونه تحملش کنه یعنی مادارا هم اصلا کم نداره! هر چی باشه کلفت اوچیها هست! و البته در حد حریفش که هاشیراما باشه!
اون که از ریکودو به مادارا به ارث نرسیده...به پسر بزرگتر رسیده که بعد از اون هم خاندانهای دیگه اومدن و ...
من نمیگم چاکرای مادارا کم هست ولی مطمئنا در شرایط عادی و بدون ژن هاشیراما و ادو تنسه مدت و کیفیت استفاده از خیلی تکنیک ها تغییر میکرد.
خود مادارا هم گفته که مدت کمی بعد از فعال کردن رینگان مرده...حالا مشخص نیست به دلیل مصرف زیاد چاکرا توسط رینگان بوده یا دلیل دیگه ای داشته.
نقل قول:
فقط یک نفر بوده که میتونسته کیوبی رو احضار کنه یعنی در حد بیجو و بیشتر چاکرا داشته و اون هم مادارا بوده! از اونجایی هم که توبی همین کار رو تکرار کرد میشه گفت یجورایی توبی مشتقی از مادارائه و یحتمل ساختنش هم کار خودشه!
همونطور که بالا هم گفتم با توجه به شخصیت توبی به نظر میاد یک انسان حقیقی باشه...صحبتهاش هم چیز دیگه ای رو نشون میده.
در ضمن مادارا با مانگکیو میتونست کیوبی رو کنترل کنه ولی توبی با شارینگان معمولی ...در مورد شخصیت توبی نمیشه چیز خاصی گفت و هیچی معلوم نیست.