راجب تکمیل ظرفیعت عرض شود که؛شنیده شده که دانشگاهای سراسری تکمیل ظرفیت نداره امسال.
ولی ازاد ؛ مثلا فرض کن یکی ازاد قبول میشه ولی نمیخواد بره، یه صندلی اضافه میشه که قبل از تشکیل کلاسا اعلام میشه و نتایجش تا شروع کلاس ها معلوم میشه. اوکی؟
Printable View
راجب تکمیل ظرفیعت عرض شود که؛شنیده شده که دانشگاهای سراسری تکمیل ظرفیت نداره امسال.
ولی ازاد ؛ مثلا فرض کن یکی ازاد قبول میشه ولی نمیخواد بره، یه صندلی اضافه میشه که قبل از تشکیل کلاسا اعلام میشه و نتایجش تا شروع کلاس ها معلوم میشه. اوکی؟
دفترچه کی میاد؟ اسفند؟!
حالا بزارید ببینید قبول می شید بعد غصه بخورید چرا نمی تونید خودتون انتخاب رشته کنید..در ضمن ترم اول معمولا انقدر درست ها اسون هست که مهم نباشه استاد کیه...
30 شهریور من اخر متوجه نشدم نتایج ازاد کارشناسی ناپیوسته هم می یاد یا ماله دولتی هست فقط؟ ازاد کی می یاد قبلا هم پرسده بودم اگه می دونید بگید
نقل قول:
ترم اول که معمولا ریاضی و این درس های محاسباتی ارائه میشه و خیلی هم آسون نیست
30 شهریور نتایج نهایی دولتی میادنقل قول:
نتایج آزاد رو هم تو اخبار اعلام کرد اول مهر میاد
این حالتی که شما میگی به وجود نمیاد.نقل قول:
نوشته شده توسط mehrdad x
چرا ؟ به چند دلیل :
1) 10 نفر از رشته کامپوتر + 10 تا از رشته فلان + 10 از .... + 10 نفر از بچه هایی که مشروط شدن= یه کلاس کامل.
2) این بچه های بالا شاید همه کلاس هاشون مشترک نباشه ولی خیلی هاش مشترک میشه. چون ترم اول یه سری پیش نیاز میدن+ عمومی.
3) در ضمن اینطور که میگی هم کارای دانشگاه ردیف نیست؛ یکی از بچه ها رفت یه ترم ازاد خوند بعد اومد دانشگاه ما؛ 1 ترم هم مرخصی رفته. بعد یه سری پیش نیاز ها رو وقتی پاس کرد که درسایی که به اینا پیش نیاز میخورد رو پاس کرده بود. یعنی بر عکس کاملا.این کارا هیچ کدوم بر طبق قانون نیست ولی انجام میشه. بر طبق گفته های شما این شخص باید 1 نفری سر کلاس بشینه دیگه ؟
فقط اونجا گویا اینطوره چون من ترم اول کارشناسی که کرمان بودم حذف اضافه بود برامون اما چون نمیدوستیم دقیق کی به یکه نکردیم :| همچین چنگیم به دل نمیزد کلا برنامه درسی و واحدهاش :|نقل قول:
کاردانیمم همینطور بوده :5:
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
خیلیا میگن هفته اول مهر جواب کاردانی به کارشناسی آزادم میاد ، بعضیام میگن تا 15 امنقل قول:
منم خودم خیلی تو تنگ نا قرار گرفتم نمیدونم چیه تکلیفم ! اگه صبر کنم تا اعلام نتایج آزاد دانشگاه کرمان چیه میشه ؟!! غیر انتفاعی سراسری هستش کرمان ترم 2 حساب میشم اما خودم تهرانم میخوام که آزاد رودهن برم...:41:
شما به نتایج سراسری هیچ امیدی نداری؟شاید غیرانتفاعی یه جایی نزدیک به تهران قبول شیدنقل قول:
منم خودم خیلی تو تنگ نا قرار گرفتم نمیدونم چیه تکلیفم ! اگه صبر کنم تا اعلام نتایج آزاد دانشگاه کرمان چیه میشه ؟!! غیر انتفاعی سراسری هستش کرمان ترم 2 حساب میشم اما خودم تهرانم میخوام که آزاد رودهن برم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کنکور آزادتون راضی نبودید ؟
من الان علمی کاربردی کاردانی به کارشناسی قبول شدم و سراسری هم 100% قبول میشم هر دو هم سمت قزوین و آبیک
فردا میخوام برم ببینم علمی کاربردی شرایطش چطوره اگر کلاس هاش برای شاغلین جدا باشه و بشه پنجشنبه جمعه برگزار بشه مجبورم بیخیال سراسری بشم چون سراسری حداقل دو روز در هفته برگزار میشه و اونم وسط هفته که برای شغل ما دردسر ساز میشه
واقعا حیفه و دل آدم میسوزه که سراسری رو ول کنه بره علمی کاربردی ولی خوب اگر با شرایط سراسری نشه کنار بیایم مجبوریم بریم علمی کاربردی
پودمانی رو میگی دیگه؟نقل قول:
پودمانی علمی کاربردی زیاد میگن جالب نیست و باید آخرش آزمون هم بدید.
ولی نه کلا اگر بتونی تهران باشی علمی کاربردی بهتره منم کنکور اصلیشو میدوم اگر بشه عوض کنم.