دوست خوبم اگه به مشخصات اين مادربورد يه نگاه بندازي ميبينه گرافيك آنبورد نداره لطفا دقت كننقل قول:
درسته چيپش گرافيك آنبورد داره ولي اين مادربورد فرق ميكنه با اون مدلي كه گرافيك آنبوردش فعال هست
Printable View
دوست خوبم اگه به مشخصات اين مادربورد يه نگاه بندازي ميبينه گرافيك آنبورد نداره لطفا دقت كننقل قول:
درسته چيپش گرافيك آنبورد داره ولي اين مادربورد فرق ميكنه با اون مدلي كه گرافيك آنبوردش فعال هست
سلام دوستان
آقا کسی در مورد گارانتی Asus P5q جوابی به من نداد
در ضمن آیا ایسوس در اصفهان نمایندگی داره؟ از کجا میشه لیست نمایندگی هاشو گرفت؟؟؟
ممنون
سلام به همه.
من میخام یه سیستم در حدود 700 تومان ببندم.مشخصات بهم بدین؟؟
1-میشه لینک سایتش رو بفرستید(تو سايت تا فنوم 9750 رو نوشته ساپورت ميكنه)نقل قول:
2-در تهران محل های معتبر تهیه مادر بوردهای ausu کجاها هستند.(زنگ بزني به نماينده اصليش تو ايران )لطفا همه را اعلام نمایید
3-ازاینکه سرتان را دردآوردم شرمنده و نهایت تشکر از حسن نیت و پاسخگویی شما دوستان عزیز...
راستی یه سوال غیر مادربردی:
من زیاد با فروم آشنا نیستم . آیا راهی وجود دارد تا پس از بازکردن سایت فروم مسقیم به پاسخ هایی که به سوالات ما در تاپیک ها داده شده بریم؟
با تشکر
هستم. تمام پست هاتو توی یک تاپیک Forward کن. بچه ها هم سود می برن.نقل قول:
امیدوارم مرغ یک پا نداشته باشه:31:
قيمتش چنده ؟
vga : asus 8800gts 512 m
vga : asus 8800gts 1g
آره آدرس همین جا رو توی علاقه مندیهای مرورگر اینترنت ذخیره کن و هر وقت میایی روی همون کلیک کن :11:نقل قول:
نه اون که شما میگی Bookmark/Favorite های خود بروزر هستش.نقل قول:
اگه یک سرویسی روی این vBulletin راه بیوفته که بشه با RSS Reader جواب ها رو دید، محشر میشد.
به تاپیک مشاوره خرید کارت گرافیک مراجعه کن.نقل قول:
قيمتش چنده ؟
vga : asus 8800gts 512 m
vga : asus 8800gts 1g