خیر ، وقتی حجمتون تموم شه ، باید با پرداخت 1500 تومن دوباره حجم بخرید ، در غیر این صورت اینترنتتون قطع میشه!!نقل قول:
Printable View
خیر ، وقتی حجمتون تموم شه ، باید با پرداخت 1500 تومن دوباره حجم بخرید ، در غیر این صورت اینترنتتون قطع میشه!!نقل قول:
درود
دوستان اگر من سرویس شهاب که 10 مگ است رو بگیرم سرعت دانلودم چقدرمیشه؟
اونطورکه پرسیدم توان خط ما هم 5 مگ است!
دوستان سرعت دانلود این سرویس چقدره ؟
چابک نامحدود برنزی 1024 با امکان تبادل حداقل 40 گیگ درماه
اگر حجم بین المللی تمام شود چطور میشود؟ اینترنت تبدیل به اینترانت میشود؟نقل قول:
بله فقط سایتهایی باز میشه که روی سرور داخلی هستند. مثل سافت 98نقل قول:
همین الان هم اگر بجای تمدید اینترنت سرویس رو اینترانت سرویس بخرید همین وضعیت رو داره
اگه خطتون روی 5 مگا بیت هست همون 5 مگا بیت رو میتونید استفاده کنید .نقل قول:
البته در این وضعیت بهتره سرویس های دیگه رو که ارزونترن بخرید چون خطتون روی 5 هست پولتون هدر میره.
مگر برای ساعت رایگان بخواید بگیرید.
یک مگا بیت هست سرعتش میشه 120 کیلو بایت بر ثانیه و حداقل هم 40 گیگ استفادهنقل قول:
ببخشید من متوجه نشدمنقل قول:
با توجه به این که این سرعت بین 8 نفرتقسیم میشه چون ضریب اشتراک یک به 8 است
حالا 10 مگ بین 8 نفرتقسیم میشه یا 5 مگ که توان خط ما است بین 8 نفرتقسیم میشه؟
در هر دو صورت سرعت دانلودمن چندمیشه؟حدالق به سرعت 2 مگ برثانیه میتونم دانلودکنم یاسرعتم کمترمیشه؟
من قبلا 4 مگ ماکس نت داشتم که سرعت دانلودم 500 الی 600 کیلوبایت میشد
دقیقا به خاطرساعات رایگان میخوام این سرویس روبگیرم که از 4 الی 10 صبح رایگانه دانلود وگرنه سرویس 4 مگ رو میگرفتم.
در سرویس های اسیاتک از 128 تا 10 مگ در حالت عادی سرعتشون تقریبا مشابه همه و محدودیتی نداره البته 128 روی 250 سرور خارجی هست و داخلی هر چقدر خطتون بکشه. امیدوارم این خط رو کامل توجه شده باشید مثلا کسی که میاد اسیاتک 128 میگیره در حالت عادی هیچ فرقی نداره با کسی که 10 مگ میگیره اما تفاوتش در ساعت رایگان هستنقل قول:
تا جایی هم که اخرین باز من سرویس 10 مگ رو بخاطر دانلود رایگانش گرفتم در ساعت رایگان با سرویس شهاب که همون 10 مگا بیت هست تا جایی که خططتون بکشه دانلود میکنید قبلا خط بنده روی 6 مگا بیت بود و در ساعت رایگان هم همون 6 مگا بیت رو چه سرور داخلی چه خارجی دانلود میکرد در طول ساعت رایگان
همون طور که دوستمون پاسخ دادن ، اینترنتون تبدیل به اینترانت میشه ؛ البته میتونید حجم بخرید که اینترنتتون هم اوکی شه!نقل قول: