سلام
این روش نت رایگان ایرانسل توسایت apktops رو کسی امتحان کرده ؟ کار میده واقعن ؟:n13:
Printable View
سلام
این روش نت رایگان ایرانسل توسایت apktops رو کسی امتحان کرده ؟ کار میده واقعن ؟:n13:
جدیدا از شماره 2039 خود به خود یه چیزی به اسم کتابخانه فعال میشه و 300 تومنی درجا کم میکنه، لغو میکنم چند ساعت بعد باز فعال میشه خود به خود!!!
اینم عکس بعد از اینکه غیر فعال میکنم خودش فعال میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
بعضي از اين برنامه ها به صورت شخصي و دستي فعال ميشهنقل قول:
من ي بار شماره رو بلاك كردم دقيقا به ترتيب كه بلاك ميكردم از شماره بعديش پيام ميومد تا ٤ تا شماره رو بلاك كردم ديگه نيومد
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام خسته نباشید
این بسته تلگرام رایگان چرا برای من در مای ایرانسل نمیاد ؟ :n28:
ببین حجم کل بسته رو.اصلا بسته اینقدری داریم؟ منم دقیقا سره 44-45 بستم میپره و شارژمو میخوره تو برنامه هم به دروغ میزنه 60 گیگ و حجم کل اشتباهی مینویسهنقل قول:
شما هر 15/30 دقیقه حجم دانلود شده رو با حجمی که توی ایرانسل من نشون میده رو مقایسه کن ببین هر مقداری که دانلود میشه توی ایرانسل من چقدر نشون میده؟نقل قول:
اینجا تا بسته شبانه میخرم برای دانلود سرعت از ۴ جی پلاس به H پلاس تغییر پیدا میکنه و دقیقا وقتی بستهزمانش داره تموم میشه برمیگرده به ۴ جی پلاس
عجب کارایی میکنهایرانسل D:
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
همونجا مشکل داریم دیگه . اولا این بسته 60 گیگ هستش ولی تو برنامه زده : 75 ؟ دوما من هنوز نیم ساعت از زمانم و 15 گیگ از حجم 60 گیگم مونده بود ولی با صفحه پایان اینترنت رو به رو شدم ! هر سه بار که این بسته رو فعال کردم اونم با سه سیم کارت متفاوت از نظر سرشماره باز هم سر اون 44 گیگ اینترنت کلا قطع شد . مثل اینکه یا دارن دزدی میکنن یا سیستمشون ایراد داره و دارن بی اعتنایی میکنن .نقل قول:
من هر چند دقیقه یک بار با برنامه مای ایرانسل و خود مودم مقایسه کردم تا 43 گیگ رو عین مودم خودم نشون میداد از اون به بعد دیگه یکدفعه اونطوری شد .نقل قول:
سلام
برای بار سوم بسته تلگرام رایگان رو دریافت کردم ممنون ایرانسل من [emoji16] [emoji4] [emoji4]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk