دوستان سلام-من آموزشی 04بودم الان دوره کد افتادم مرکز آموزش توپخانه اصفهان-کسی هست اونجا بوده باشه؟ لطفا راجع به محیطش.غذاش.نگهبانیاش و.... توضیح بدین اگه میدونین-راستی اونجا پاسداری هم بهمون میخوره عایا؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
دوستان سلام-من آموزشی 04بودم الان دوره کد افتادم مرکز آموزش توپخانه اصفهان-کسی هست اونجا بوده باشه؟ لطفا راجع به محیطش.غذاش.نگهبانیاش و.... توضیح بدین اگه میدونین-راستی اونجا پاسداری هم بهمون میخوره عایا؟؟؟؟؟؟؟
خير همچنان اموزشى دو ماه استنقل قول:
دليل يرقان از كبد و كيسه صفرا است و در ايين نامه پزشكى نظام وظيفه در بخش جراحى عمومى به موضوع جراحى بر اين دو بخش صحبت شده كه حالات و شرايط مختلفى از ان بيان شده و معافيت هاى ان شامل معاف كامل و معاف از رزم است و تنها به وسيله سنوگرافى قابل تشخيص است در هر صورت بايد شما ابتدا در درمانگاه پادگان با پزشك صحبت كنيد تا او شما را به بيمارستان معرفى كند ، فكر كنم شما براى افسردگى نيز مى خواستيد معاف شويد درسته؟نقل قول:
سلام به همه دوستان.
دوست من 19 اردیبهشت اعزامه . تو سازمان زندان ها افتاده و آموزشیش هم تو پادگان شهید کچویی کرج هست.
اول اینکه سازمان زندان چجوریه سربازیش و دوم کچویی چجور پادگانی هست؟ سوم و مهم تر از همه اینکه خدمتش کجاها خواهد بود؟ جای اداری میتونه بره؟
ممنون.
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n12:
سلامنقل قول:
داداش جسارتا شما مدرکت چی هستش ؟
سازمان زندان به نسبت یگان های دیگه مثل ارتش و سپاه، بدتر هستش اوضاش.
کچویی هم پادگان خوبی واسه آموزشی هستش.
بعد از آموزشی هم ممکنه در زندان هایی مثل همین کچویی یا اوین یا رجایی شهر کرج یا... تقسیم بشید.
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
گفتم که ، برای دوستم هست نه خودم. اونم متاسفانه نتونسته دیپلمش رو کامل بگیره و 1 درس افتاده داره.
چند جا خوندم که تو اداره زندان ها یا کانون اصلاح و تربیت و اینا هم میشه رفت. از اینا اطلاعی دارید؟ که بهترین جا کجا هست و آیا میشه جایی خدمت کرد که برخورد با زندانی و اینا کمتر باشه یا اگه بیفته همین شهر خودش مرخصی بیشتری داشته باشه و اینا؟
موفق باشید :n12:
شما عمل کردید و حالتون خوبه شکر خدا. واسه بیماری که تشخیص داده بشه قابل بازگشت هست معاف دائم میدن. واسه شما نهایتا معاف از رزمنقل قول:
کسی خبر داره رسته رایانه چطور رسته ای هستش؟
سلام
دوستان خدمت در مرز بانی کسری داره 2 ماه ؟
خوب دوستان من تمدید که کردم انگار قسمت بوده تمدید کنم وزارت صنعت و معدن امریه گرفتم نصف راهو رفتم فردا باید برم وزارت صنعت و معدت تو تهران اونجا نامه هایی رو که از استان خودمون دادن رو ببرم و بدم امضا کنن الان من فردا امضا رو بگیرم تمومه کار ؟؟؟
و اینکه من رشتم مکانیک سیالاته چه کارایی میدن به ادم تو صنایع و معادن ؟؟؟؟
اخه من کارای عملی و اینا هیچ تجربه ای ندارم میترسم هیچی بلد نباشم چا کارایی به امریه میدن تو صنایع معادن کسی اطلاع داره ممنون میشم بگه
و اینکه من اعزامی یک تیر هستم امریه ها رو کجا میفرستن اموزشی ؟؟؟
اه گندشون بزنه الهی !
یه مشت آدم بی کفایت که ساده ترین کارهای ممکن را هم بلد نیستن شدن رئیس و ارشد !
هر روز یه بامبول جدید ، هر روز یه مسخره بازی جدید !
خدا لعنتشون کنه !
شاید یکی از چیزهایی که آدمو خیلی توی خدمت اذیت میکنه بی ثباتیه ! اینکه نمیدونی فردا قراره چی بشه و آیا جایگاهت همینی که هستی می مونه یا بد تر میشه !
الان اومدن ساعت ورود مارو الکی الکی 6 کردن !
یعنی ورود سرباز و ستوان یک همه شده 6 !:n04:
تازه روز به روز هم داره شرایط بد تر میشه !
خدا لعنتشون کنه.
اگه میدونستم شرایطم همین باقی می مونه اصلا استرس تموم شدنشو نداشتم.اما روز به روز داره بد تر میشه.:n03: