امروز چندین بار قطعی های چند ساعته داشتن. همین امشبم چند ساعت قطع بود باقی دوستانم که همگی همین مشکل رو داشتن.نقل قول:
همین کم شدن SNR هم مربوط به کمبود پهنای باند خودشون هست و ترافیک کاربران که مدام کمتر میشه در ساعات مختلف
Printable View
امروز چندین بار قطعی های چند ساعته داشتن. همین امشبم چند ساعت قطع بود باقی دوستانم که همگی همین مشکل رو داشتن.نقل قول:
همین کم شدن SNR هم مربوط به کمبود پهنای باند خودشون هست و ترافیک کاربران که مدام کمتر میشه در ساعات مختلف
دوستان این 30 گیگ که میده 49/900 تومن بدون مالیاته یا قیمت نهاییه؟؟
بله برا منم امروز 3-4 باری قطع شد.لینک Dsl وصل بود ولی کانکت نمیشدنقل قول:
آسیاتک باشه و مالیات اعمال نکنه؟! برا دایری خط مالیات میگیرن کجای کاری دوست من!نقل قول:
نقل قول:
میزان حجم اضافه 30 GB
محاسبه قیمت حجم اضافه
مبلغ کل ترافيک: 498990ريال
قيمت متوسط هر گيگ: 16633ريال
مبلغ پرداختي با احتساب 9% ماليات: 543899ريال
اینو من روز اول ثبتش کردم ببخشید شکارش کردم :n02:نقل قول:
حجم اضافه 1395/05/01 1395/11/08 1395/05/01 31 گیگ حجم 65290822583 پرداخت نشده 506850
جالبه های وب هم دقیقا وضعش از نظر قطعی و کیفیت افتضاح و بازنکردن سایت ها و کندی دقیقا مشابه آسیاتکهنقل قول:
های وب یه فشفشه و شبانه اش خوب بود که سر این قضیه مثلا ارزون شد زد داغونش کرد و هزینه ها رو برد بالا
الان خیلی از مشتری هاش افتادن دنبال تخلیه چون هم گرون شد و هم بی کیفیت
والا ما به دوستان گفتیم های وب و اسیاتک کلا همیشه به هم ربط داشتن دوستان قبول نمیکردننقل قول:
حتی من یادمه یکی دوستان های وب داشت چند سال پیش یه شب حتی کامل قطع بودیم های وبم قطع بود اما بیست نت و پارس بچه ها مشکلی نداشتن اما باز دوستان قبول نمیکردن این های وب کلا همیشه با این اسیاتک همه چیزشون مشابه هم بوده و از یه جا سرویس میگیرن و مشابه هم هست کاراشون.
استان اذربایجان غربی بعضی مراکز امروز کلا قطع بود و پیغام هم داده بودن اخرهای شب بود که دوباره برقرار شد .
به هرجا که وصل هستن خیلی جای مزخرف و آشغالیهنقل قول:
تو اجرای فی. لتر. ینگ هوشمندم این دوتا پیش قدم شدن
به یه چیز جفتشونم دقت کردم تا یه ایام مناسبتی پیش میاد و یا حتی با یه باد و بارون کل شبکه شون مختل و قطع میشه و تو این مواقع تلفن پشتیبانی هم همش مشغول میشه :n08:
من که میخوام های وب تخلیه کنم حال و حوصله موندن و اعصاب خوردیشو ندارم
دقیقا درسته همین امروز کلا اسیاتکم مشغول بود همیشه هم تا یه مشکلی پیش یاد هر دوشون با هم قطع میشن.نقل قول:
یه مت پیش من با اسیاتک توی وسط روز یه لینک رو با 250 دانلود میکردم همسایه روبرویی با 1 مگ دانلود میکرد از پارس
حالا جالبه هر دو سیم ما از یه پورت اومده بیرون از ایشون همیشه پایداره و مشکلی نداره از ما که اسیاتکیم یا قطع هست یا وسط روزم محدودیت پهنای باند داره .
فقط تفاوتش توی دانلود شبانه هست.