دوستان مگه میشه مدارک رو تحویل نداد ؟!!
این صحبت دوستمون که میپرسن که کدوم شهر تمایل داری بیفتی راست میگن ؟ چنین چیزی هست ؟؟؟؟
مدارک تک پسری رو ندم ؟
به دلایلی اصلا و ابدا نمیخوام شهر خودمون خدمت کنم .
Printable View
دوستان مگه میشه مدارک رو تحویل نداد ؟!!
این صحبت دوستمون که میپرسن که کدوم شهر تمایل داری بیفتی راست میگن ؟ چنین چیزی هست ؟؟؟؟
مدارک تک پسری رو ندم ؟
به دلایلی اصلا و ابدا نمیخوام شهر خودمون خدمت کنم .
دوست عزیز من صبح نظام وظیفه بودم ۶تا۸ ماه جبهه ۲ ماه کسری داره واسه ۷۲ به بالانقل قول:
اونجا که گفتن مدارکتو بیار واسه اینکه بیوفتی شهر خودت نبر وسلام:n02:به همین راحت میوفتی یه جای دیگهنقل قول:
داداش مرض ندارم که دروغ بگم :n01:نقل قول:
البته من نمی دونم پادگان های دیگه چطوری هستن ولی من که آموزشی تو ارتش بودم تجربه خودمو نوشتم دوستان استفاده کنن
اولا: اگه مدارک شرایط ندی اصلا شرایط دار حساب نمیشی و احتمال اینکه بیفتی شهر و استان دور خیلی زیاد میشه
ما کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی خودمون و پدر و مادرمون + استعلام ثبت احوال (که باید از پادگان نامه ببری ثبت احوال تا بهت بدن) رو برای شرایط تک پسری دادیم
بعد از چند روز منشی گروهان صدامون کرد، یه برگه هایی رو پر می کرد که توش می تونستی شهر و استانی که مایل هستی اونجا خدمت کنی رو می نوشتی (شهر برای تک پسری فک کنم زیاد مهم نیست و استان بیشتر ملاک هست)
ما که مدارک شرایط تک پسری رو دادیم تهران هم افتادیم (در ضمن تو آموزشی که بودیم همش می گفتن تک پسری تاثیری نداره ولی دیدیم که تاثیر داشت)، اما اونایی که شرایط نداشتن تا اونجایی که من خبر دارم خیلیاشون افتادن جاهای پرت و خیلی دور
این داستان شرایط تک پسری بود و ما افتادیم استان خودمون اما در مورد شما که نمیخوای بیفتی شهر خودت مطمئن نیستم بشه، باید بپرسی
در ضمن دوستانی که میگن مدارک شرایط نده میفتی جای دیگه؛ خیلی ها هم هستن شرایط ندارن ولی بازم میفتن شهر خودشون
سلام
داداش MICHAEL SCOFIELD قصد جسارت نداشتم . فقط خواستم مطمئن بشم . :n16:
دوست عزیز اگه منطقه ای که خدمت میشه مناطق جنگی باشه کسر تعلق میگیره برای مناطق دیگه کسر تعلق نمیگره چه وظیفه باشه چه داوطلب.
در نتیجه راهی نیست و اما اطلاعاتی بدم که اگه برفرض قرار باشه بگیری فقط 1 ماه تعلق میگیره.
همچنین باید متولد 72 و ماقبل باشین.
(اینها در صورتی هست که منطقه جنگی باشه)
منطقه جنگی نبوده :n03::n03::n03:
منطقه جنگی نبوده :n03::n03::n03:نقل قول:
آیا میشه در طول تحصیل برای معافی پزشکی اقدام کرد ؟
و اگه قبول نشه چه اتفاقی خواهد افتاد ؟
سلام دوستان
یه سوالب داشتم خدمتتون من تازه آموزشیمو تموم کردم و جهت ادامه خدمت معرفی شدم به دانشگاه افسری امام علی و رسته ام استحکامات و عمران هستش.
لطفا راهنماییم کنید که کلا چجور جایی هستش؟ چه لباسی باید پوشید؟ آیا گوشی میشه همراه داشت ؟ اصلا رسته استحکامات و عمران چیه و آیا میشه رسته روعوضش کرد ؟
بله اشتباه تایپی بود 2 ماه هست، جدول کاملش را قبلا گذاشته بودیم.نقل قول:
مناطق جنگی نباشه پس نمیدن، من خودم از این نوع کسری استفاده کردم و فقط مناطقی از خدمت که مصوب جنگی بوده را محسوب کردن و بقیه را حساب نکردن.نقل قول:
ولی باز پرس و جو د راین مورد ضرری نداره.
با قانون جدید میشه.نقل قول: