برای من هم اومده.. ولی نگران نباشید نوشته 4-6 صبح.. اون ساعت خوابید دیگه.. دانلود شبانه هم که خیلی وقته به خاطر سرعت افتضاحش تعطیل گشته!:13:نقل قول:
Printable View
برای من هم اومده.. ولی نگران نباشید نوشته 4-6 صبح.. اون ساعت خوابید دیگه.. دانلود شبانه هم که خیلی وقته به خاطر سرعت افتضاحش تعطیل گشته!:13:نقل قول:
من تهرانم و برای منم ایمیل زدن که ۴ تا ۶ صبح فردا قطع هست .
یکی جواب این سوال رو هم بده لطفا :
نقل قول:
.
چون نوشته سرویس ارتقا پیدا می کنه پس ترافیکمون هم تغییر می کنه و مثل آرت7 باید بشه ( فکر کنم دوربر 50 گیگ باشه)نقل قول:
اگه سرعت رو فقط تغییر بدن و سرویس همون باشه که میشه قضیه eco128 با 2 مگ سرعت و 3 گیگ ترافیک تو مقیاس بزرگتر.
اگه فقط سرعت رو هم افزایش بدن ممکنه باز سرعت دالود با پیج باز کردن فرق داشته باشه !
امیدوارم سرویس رو تغییر بدن نه سرعت رو !
قطعا میصرفه ! ولی ریسک هست دیگه ! بستگی به تعداد یوزر های آرت 1 تا 6 داره دیگه ! اگه زیاد باشن هممون دایال آپ میشیم ! :31: البته حتما مدیران شاتل یه چیزی می دونن که این طرح رو گذاشتن ! باید صبر کرد.نقل قول:
میصرفه همین الان بزنیم Art 1 ? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغییر سرویس تو پنل چرا کار نمیکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا همچین چیزی امکان داره به همه مشترک ها 1 مگ بدن آنلیمیت که دود از آی اس پی ها بلند میشه همینطوریش که همه 128 هستن شبانه میگیرن کیفیت سرویس هاشون میلنگه تصور کنیم همه 1 مگ بشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدا به خیر بگذرونه !
پ . ن : جالبه حالت عادی شاتل و ISP های دیگه و حتی خود مخابرات بالای 128 کیلوبیت به اشخاص حقیقی نمیده ! برای چی 13 روز قانون می تونه تغییر کنه ؟! مثل اینکه خودشون فهمیدن چقدر قانون مسخره ای هست ! شایدم بعدا مخابرات بازخواستشون کنه !
سلام
سرویس ART7 سرعتش چقدره ؟
آهان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . آره... به ابن سرویسش دقت نکرده بودم . خودش گفته که سرویس ارتقا پیدا میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . پس باید ترافیکمون هم ، ترافیک Art7 بشه رو حساب . عمیقا! امیدوارم اول عیدی رو مخمون پاتیناژ نرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ترافیکمونم اضافه شه علاوه بر سرعت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
حالا ترافیک ماهیانه ی Art7 رو کسی میدونه چقدره دقیقا ؟!
راستی کلا برای سرویسای آرت میشه ترافیک اضافه خرید ؟ یا آرت ترافیک اضافه نداره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
فکر کنم یه 130 گیگ باشه آرت 7 چون ما که آرت 5 هستیم ماهی 52 گیگ میده.نقل قول:
چون نوشته سرویس ارتقا پیدا می کنه پس ترافیکمون هم تغییر می کنه و مثل آرت7 باید بشه ( فکر کنم دوربر 50 گیگ باشه)
الان امتحان کردم دیدم نمیشه:نقل قول:
راستی کلا برای سرویسای آرت میشه ترافیک اضافه خرید ؟ یا آرت ترافیک اضافه نداره ؟
شما مجاز به خرید ترافیک نمی باشید.
سلام دوستان
یه سوال داشتم
شنیدم که اخیرا سیاست شاتل در مورد دانلود رایگان شب تغییر کرده و اگه زیاد دان کنیم اکانت رو میبندن.
بهم توصیه کردن که شبی 500 مگ بیشتر دان نکنم(قبلنا تا 1 گیگ هم دان می کردم)
پ.ن در ضمن سرویس اکو 512 دارم
من اکو 512 دارم.چیزی هم از ترافیکم نمونده.28ام تمومه سه ماهه ش.
این هدیه 3 گیگ همش حروم میشه که !!
من میتونم این دوره رو زودتر ببندم دوره ی جدید رو شروع کنم تا این 3 گیگ بره برای اون دوره ؟
من که هنوز باور نمی کنم !!نقل قول:
به سرویس اکو 3 گیگ رایگان دادن یعنی حدود15 هزار تومن ! به ما ART7 مجانی ! سرویس آرت 7 بیشتر از 220 هزارتومنه !
13 روزش هم کنی میشه بیشتر از 100 هزار تومن !
اصفهان هم اومدهنقل قول: