سلام سایتی رو می شناسید که عکس کل قاب (frame) بازی ها رو داشته باشه که می خوام پرینت بگیرم برای جلد بازی ها . مرسی
سلام سایتی رو می شناسید که عکس کل قاب (frame) بازی ها رو داشته باشه که می خوام پرینت بگیرم برای جلد بازی ها . مرسی
چه کنسولی ؟نقل قول:
الان این فوت و فن جنگــ هست ؟ :31:نقل قول:
یه قانون کلی می گم واسه ایکس باکسی ها:
1- وقتی آپدیتی میاد روی لایو دانلود نکنید منتظر باشید که c4 آنالیز کنه اگه اوکی بود آپدیت کنید اگه مشکل دار بود منتظر فریمور جدید باشید اگه اومد فریمور رو اول استاک کنید آپدیت مایکی رو بزنید و بعدش فریمور رو به جدید ترین فریمور c4 تغییر بدید کلا از پیش روی پشت c4 دست بر ندارید... این قانون خیلی منطقی هست الان بین مایکی و c4 جنگ سخت افزاری هست هر جفتشون مقابل هم هستن و توی خط مقدم شما کافیه درست پشت سر یکیشون برید اگه از دور می خوایید نگاه کنید به این جنگ پس خیلی انتظار نداشته باشید که بتونید یه چیزی بماسونید واسه خودتون یه خط و مشی رو انتخاب کنید اینکه هنوز منتظر باشم مایکی بعد c4 بازم می خواد آپدیت بده پس من نرم فریمور هــک شده بریزم عینه اینه که از دور می خوای ببینی چه خبره پس نمی تونید جواب بگیرید و سرگردان میشید... یا هم برید توی جبهه مایکی و اورجینال کار کنید ولی اگه اورجینال نمیخواین باید پشت سر c4 به جنگ نرم افزاری ادامه بدید و از غافله اش عقب نمونید... فعلا این روال هست
---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
hi من فردا می رم دستگاه هم رو lt3 کنم بعدش میتونم آپدیت داشبورد جدید رو بریزم (دستگاهم آخرین ورژن 2 ماهه خریدم)
یا خدا :31:نقل قول:
اینجا رو یه سری بزن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
من کنسولم رو به lt3 آپدیت کردم. حالا بازیایی که داشتم رو دوباره باید یگیرم. راهی هست که خودم مثلا دیسکا رو پچ کنم و دیگه نیازی به خریدن نباشه. بازیایی مثل rayman origins و hot pursuit .
ممنون. موفق باشید.
سلام بر مهندسین خوب من...یه سوال دارم...الان من اگه برم ال تی 3 رو بریزم بازی هایی که الان دارم و دارم با ال تی دو بازی می کنم رو میتونم اجرا کنم یا نه؟چون گفتن اگه ال تی 3 بریزی باید واسه برخی بازی ها یه دی وی دی دیگه هم بخری
شما میتونی از بازیهات Image بگیری و برای Lt3 پچش کنید و دوباره رایت کنید و تویه دستگاه LT3 خورده استفاده کنید....................نقل قول:
خیر نمیشه،چون اونا برای نسخه 2 پچ شدن و نمیشه تویه LT3 ازشون استفاده کرد.....................نقل قول:
اگه Lt3 بریزی بازیهایی که XDG3 دارن رو باید برای نسخه 3 پچ کنی...............
سلام بچه ها
من گیم نت ایکس باکس دارم اما نا واردم و گم نتم تویسرکانه از استان همدان
یکی از دستگاه ها ال تی 3 بود و البته فکر کنم داشبردش قدیمی بود
یکی از بچه ها بازی فروزا را داخل دستگاه گزاشت و وقتی پلی گیم زد بازی اپدیت خواست و اون هم قبول کرد کنسول خاموش روشن شد و خلاصه وقتی بالا اومد یه صفحه ی کد دار بود که زده بود اپدیت استپ شده
میدونم که دستگاه درست میشه ولی میخوام خودم یاد بگیرم که مشکل از کجا بوده چرا اینطور شده؟
چون باید دستگاه ها رو خودم سرویس کنم نمیشه هر سری تا همدان 6 تا دستگاه رو بیارم و کلی پول بدم
کسی میتونه کمکم کنه؟
اون از اپدیت منظورش داشبرد بوده یا اپدیت درایو در حالی که درایو من ال تی 3 بوده
ممنون
سلام من فردا می رم دستگاه هم رو lt3 کنم بعدش میتونم آپدیت داشبورد جدید رو بریزم (دستگاهم آخرین ورژن 2 ماهه خریدم)