ستاره 98 مربع
بسته هدیه و جبرانی همراه اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ستاره 98 مربع
بسته هدیه و جبرانی همراه اول
نقل قول:
ممنون, اون 1گیگ 1 روزه فقط بدرد دانلود فوری میخوره
ولی 12 روز 15گیگ عالیه :biggrin:
الان امتحان کردم, هدیه فورا فعال میشه
1گیگ دانلود و از بسته 6گیگ 30 روزم کم نکرد
به من 12 روز 4 گیگ داد
ولی متاسفانه همراه من فقط یک بسته فعال رو نشون میده
و برای دیدن باقی مانده بسته هدیه باید *100*0# رو بگیریم
سرعت اینترنت همراه اول شرایط عادی داره ؟ ( پس از وصل مجدد )
میخوام شبانه نامحدود بگیرم
سرعت خوبه , محدودیت حجم نداره ولی با هیییچ نوع فیلی کار نمیکنه حتی تور . شاید بعدا یکم شل کردن . فقط برای دانلود .نقل قول:
برعکسش ایرانسل بیشتر فیلی ها روش کار میکنن , قیمتشم یکم کمتره اما 150 گیگ حجم داره و شوخی هم نمیکنن .
بما که فقط همون 1 گیگ رسید اونم حواسم نبود تایمش گذشت و مالید .نقل قول:
بسته جبرانی رو زده بودن بزودی .. هنوز که بعد دو هفته هیچی .
دوازده روز دو گیگ
بی شرف
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
آقا انگاری این تاپیکو رصد میکنن ! بعد نوشته قبلی امروز اسمس دادن برای جبرانی !
هنوز کدش رو نزدم ببینم چقدر میخوان بدن . بسته فعلیم هنوز مونده
خوب, برای منم 2 گیگ 12 روز بود ولی مسخره اش اینجاست که از همین امروز محاسبه میکنن درحالیکه
بسته ماهانه ام تا آخر هفته است . باید می افتاد پشت این بسته نه موازی باهاش . مرسی اه
با سلام
دوستان سرعت دانلود تون با همراه اول به چه صورت هست ؟
من قبل قطعی های اینترنت هیچ مشکلی نداشتم نسبتا با سرعت دانلود و راضی کننده بود به 4-5 مگ در برنامه دانلود منیجر هم می رسید
الان بعد قطعی اینترنت سیم کارتم رو عوض کردم و با خط جدیدم بسته های نامحدود شبانه رو زدم سرعتم بشدت اومده پایین و نهایت به 1 مگ رسید که همیشه پایینتر از 1 مگ هم هست
سایت سرور خارج و داخل هم زیاد تفاوتی نداره
برای شما هم به همین صورته ؟
یا مشکل از طرف سیم کارت جدیدو یا چیزه دیگه ایی هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان میشه روی همراه اول چند تا بسته ی اینترنت با هم خرید ؟ مثلا یه دونه شبانه روزی و یکی هم نامحدود از 2 شب تا 11 صبح که هر وقت خارج از ساعت بسته ی نامحدود بود از بسته ی دیگه استفاده کنه ؟
بله میشه من بسته حجمی و نامحدود دارمنقل قول:
- - - Updated - - -
با سلام
دوستان سرعت دانلود تون با همراه اول به چه صورت هست ؟
من قبل قطعی های اینترنت هیچ مشکلی نداشتم نسبتا با سرعت دانلود و راضی کننده بود به 4-5 مگ در برنامه دانلود منیجر هم می رسید
الان بعد قطعی اینترنت سیم کارتم رو عوض کردم و با خط جدیدم بسته های نامحدود شبانه رو زدم سرعتم بشدت اومده پایین و نهایت به 1 مگ رسید که همیشه پایینتر از 1 مگ هم هست
سایت سرور خارج و داخل هم زیاد تفاوتی نداره
برای شما هم به همین صورته ؟
یا مشکل از طرف سیم کارت جدیدو یا چیزه دیگه ایی هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول:
حتما باسه سیم کارتته داداش . یا مصرف منصفانه ت تموم شده یا هنوز عضو باشگاه همراه اول نشدی
- - - Updated - - -
نقل قول:
حتما باسه سیم کارتته داداش . یا مصرف منصفانه ت تموم شده یا هنوز عضو باشگاه همراه اول نشدی
والا در مورد مصرف منصفانه که 100درصد مطمئنم چیزی این ماه استفاده نکردم آنچنان چون نمیشدنقل قول:
در مورد باشگاه همراه اول اصلا نمیدونم چی هست
بیشتر توضیح بدین
مطمئن هستین همچین چیزی تاثیر داره
- - - Updated - - -
والا در مورد مصرف منصفانه که 100درصد مطمئنم چیزی این ماه استفاده نکردم آنچنان چون نمیشدنقل قول:
بیشتر توضیح بدین
- - - Updated - - -
بیشتر توضیح بدین
بعد از اینکه اینترنت کره شمالی تموم شد کلا سرعت اینترنت سیم کارت ها زیر یک مگ شده روزانه وشبانه وساعتی وماهانه و اعتباری وداپمی وایرانسل وهمراه اخر و... فرقی نداره برای من که تو شهر ارومیه هستم از بقیه شهرها خبر ندارم .یادش به خیر یه زمانی با این سرعت دانلود می کردم ای بی شرف های دزد وقاچاقی وداعشی.نقل قول:
مگه الان چندی؟!:weird:نقل قول:
اینترنت همراه اول به کل از صبح امروز مجددا
قطع شده
اصفهان
پس میخاستی قطع نشه ؟ ینی نمیدونی دلیلش چیه ؟ کمی فکر کنی به 40 روز گذشته دلیل قطعش رو میفهمینقل قول:
دوباره برگشتیم به عصر غارنشینی یعنی دوباره باید 10 روز منتظر باشیم تا وصل بشه؟!!
سلام
دوستان وضعیت سرعت چطور هست؟ من سرویس 1تا 11 صبح نامحدود گرفتم سرعت خیلی افتضاحه اگر دوستان از وضیعت نت اطلااع رسانی کنم ممتون م یشوم
خیلی خوبه .سرعتم 8 مگابیت هستنقل قول:
من 2 تا 7 گرفتم سرعتم 16 هست
دوستان بدون داشتن سند سیم کارت مگه میشه سیم رو سوزوند؟ما سال 85 یه سیم کارت خریدیم از یه نفر.تغییر مالکیت هم ندادیم.بعد من 4شنبه هم شماره طرف رو از همراه من گیر اوردم و بهش گفتم یه روز بیا تا تغییر مالکیت بدیم
الان دیدم رفته سیم کارت رو سوزونده در صورتی که سند پیش ماست
سوال دوم:راستش سند رو گم کردیم.هر جا گشتم پیداش نکردم.بدون داشتن سند میتونن یه سیم به ما بدن؟
الان هم به همون سیم زنگ میزنیم،اصلا قطع میشه.هیچ پیامی نمیده.حتی پیام خاموش بودن گوشی.ولی الان تو همراه من دیدم،که 20 گیگ دادن بهش که مربوط میشه به هدیه سیم کارت جدید.
الان من موندم این رفته سیم رو سوزونده و برای خودش برده یا اینکه رفته گفنه سیم رو بسوزونید و سیم جدیدی هم دریافت نکرده.کدوم یکی؟
احتمالا سیمکارتت، قدیمی ۳جی بوده
اونم رفته رایگان، ۴جی کرده، چون هنوز سیمکارت رو روشن نکرده تماس شما فوری قطع میشه...
و اینکه راستش من نمیدونم سند چیه دقیقا اما مالک خط با کارت ملی، کارش انجام میشه... (با سند کاری انجام نمیدن)
فکر کنم کاری ازدست شما بر نمیاد، خط و اسم اون شخص هست و مالک قانونی حساب میشه
شاید با شکایت بتونید کاری انجام بدید که اونم به هزینه هاش میارزه؟
سندی که شما داری کاغذه بی خاصیتیه و اصلا همراه اول خودشم قبولش ندارهنقل قول:
اونو اتیشم خودش زد برات مهم نی اصل مالکیت و اسم کدملی خود مالک سیمکارته
اگه مالیکت رو تغیر ندادی دیگ کاری از دستت بر نمیاد باید
سعی کن ی جوری ادرسشو گیر بیاریو مالکیت رو ازش بگیری ب خیر و راحتی خوشی تموم شه بره اگ سیریش بود سعی کن ی جور چرپ زبونی یا پولی چیزی خرش کنی
درصورتی که نتونسی بگیری باید بری شکایت کنی بری همراه اولی بیای بری بری برگردی بیای و ..... اینقد داستان در بیاری تا بتونی ثابت کنی خط برای خودت بوده یه تایمی (13 سال)و شما سال 85 پول رو پرداخت کردی (با اثبات سند و رسیدی چیزی)
شکایتم کنی چون خودت مقصر بودیکلاهتو سفت نگرفتی دادگاه و اینا هم چون مالک قانونی رو میشناسه اصلا زیاد چپشم نمیگیره پروندتونو باید خودت زرنگی به خرج بدی یجوری بتونی ثابتش کنی ک خط برای خودته و داره اخاذی میکنه ازت و ...
میتونستی قبلش به مرکز تماس همراه اول زنگ بزنی و بری یه دفتر نماینده همراه اول که گرید A هس مشکلت بگی و یه فرم تعهد بهت میداد و خط به نامت میشد فقط یه مشکلی که داره البته شاید الانه نباشه اینکه اگه صاحب قبلی بره درخواست بده دوباره خط بهش برمیگرده( ولی ایرانسل همچین مشکلی نداره) (برای تلفن ثابت هم اگه بنامت نباشه سند خونه رو ببری بنام میزنن بدون تایید صاحب قبلی ولی اونم همون مشکل همراه اول رو داره)نقل قول:
الان هم بهتره یه تماس با 9990 بگیری مشکلت رو بگی و اصرار کنی خط رو لازم داری اگه قبول کردن بری نماینده گرید A و خط رو بنام بزنی _ برای این میگم قبلش زنگ بزنی چون بعضی از نماینده ها اصن توجیه نیستن و فورا میگن نمیشه
سیم بنام شما باشه نمیتونه تبدیل به 4gکنهنقل قول:
البته الان نزدیک 3سالی میشه که هر کس سیمکارت دستش باشه و فعال باشه و بنلمخودش نباشه با ی تعهد 3ماهه میتونه تغیر مالکیت بده به خودش
و شما هم اگر تو همراه من میبینی سیم هنوز بنامت هست برید سیمو بسوزونید تا دردسر نشده براتون
:blink::question::question::blink:
دوست عزیز مشکل اینه که اصلا سیم کارت به اسم ما نیست.من نماینده هم رفتم گفت چون خط دائمی هست نمیشه تغییر مالکیت داد ولی اعتباری مشکلی نداره.ولی مشکل اینجاست سیم کارت دائمی هستنقل قول:
این تعهد 3 ماهه رو کسی چیزی به ما نگفت حتی خود دفتر همراه اول.
البته الان میخوایم بریم دفتر همراه اول ببینیم چیکار میشه کرد
خوب دیگه مشکل شما اینجا بود همون بار اول میزدی بنامت خوب اعتماد اینجا مشکل سازشدنقل قول:
اشتباه دومتون اینکه بدون زنگ زدن به طرف و در صورتی که سیمکارت رو داشتی و فعال بود به نمایندگی گریدa میرفتی و با 8000تومن که روی قبضتون میومد انتقال مالکیت میگرفتید تا 3ماه تعهد که نه میتونستی بفروشی و تغیر مالک بدی به شخص دیگه و ترابرد هم نمیتونستی بزنی
اون سند کاغذی هم بندازش تو اشغالی ارزش دیگه نداره
و حتی اگر دادگاه هم بری شکایت کنی دستت100درصد به سیمکارتت نمیرسی و اصلا نمیتونی شکایت کنی چون مدت زمان زیادی خریدنتون میگذره و هیچ مدرکی ندارید
فقط راهش این هست
1طرفو ببینی و باهاش صحبت کنی راضی بشه سیمو بهتون بده :blush:
2پول میگیره و سیمو به قیمت روز میفروشه بهت :D
3 بهت نمیده و میگه برو هر کار دوست داری بکن:sad:
ضمنا اون نمایندگی هم شما رفتی یا خدمات فروش بوده و بلد نبود
دوستان در بالا اشاره کردن
فقط نمایندگان گریدA
برای اطلاع از تعداد سیم کارت هایتان استعلام بگیرید
mobilecount.cra.ir
اگر از تعداد سیمکارتهایی که به نامتان است اطلاع ندارید، با مراجعه به سامانه استعلام تعداد سرویسهای مشترکین اپراتورهای مخابراتی از این موضوع باخبر شوید و درصورتی که بدون اطلاع شما خطی به نامتان ثبت شده است، نسبت به قطع آن اقدام کنید.
به گزارش ایسنا، ارزان بودن سیمکارتها بعضا باعث شده تا افراد در نگهداری سیمکارتها دقت لازم را نداشته و در پی آن چندین سیمکارت داشته باشند، در حالی که نمیدانند که این سیمکارتها کجا و در دسترس چه کسی است. عدم دقت در نگهداری سیمکارت ممکن است باعث شود این سیمکارت در دسترس افراد سودجو قرار گیرد و آنها با فعال کردن سیمکارت، در شبکههای اجتماعی عضو شده و به فعالیتهای مجرمانه اقدام کنند.
پدیده سیمکارتهای جعلی و ناقص یا همان سیمکارتهای بدون هویت که به اقدامات خلافکارانه از جمله کلاهبرداری و حتی قتل منجر شد، طی سال های گذشته مشکلات متعددی ایجاد کرد و از طرفی بهواسطه این سیمکارتها قاچاق ترافیک انجام میشد و حجم این قاچاق نیز بسیار بالا اعلام شده بود. درنهایت این مشکلات موجب شد سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در این زمینه به اقدامی جدی دست بزند.
در این راستا سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرده که در طرح احراز هویت و ساماندهی سیمکارتها برای جلوگیری از سوءاستفاده احتمالی و برای اینکه دیگر در ایران سیمکارت بدون هویتی وجود نداشته باشد، سامانه استعلام تعداد خطوط مشترکین را راه اندازی کرده است.
بدین ترتیب کاربران با مراجعه به پورتال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در بخش خدمات الکترونیکی و یا در نشانی اینترنتی mobilecount.cra.ir میتوانند از تعداد خطوطی که با کد ملی آنان ثبت شده، آگاه شده و نسبت به غیرفعال کردن خطوطی که از آنها استفاده نمیکنند، اقدام کنند.
همچنین کاربران میتوانند علاوه بر استفاده از سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، با ارسال کد ملی مالک خط به یکی از شمارههای ۳۰۰۰۱۵۰ و ۳۰۰۰۵۰۴۹۰۱ از طریق یکی از خطوط تحت مالکیت، نسبت به استعلام تعداد خطوط ثبتشده به نام خود اقدام کنند.
بر این اساس درصورت هرگونه ایجاد مزاحمت از طریق سیمکارت و یا ارتکاب اعمال مجرمانه، این مالک سیمکارت است که در وهلهی اول باید در محاکم قضایی پاسخگو باشد، زیرا قانون وی را دارنده سیمکارت میشناسد؛ هرچند بعد از بررسیهای فنی میتوان مشخص کرد که این تماس از سوی وی صورت نگرفته است، اما قانون در ابتدا مالک سیمکارت را میخواهد و وی باید پاسخگوی محاکم قضایی و شاکی باشد تا بعد که مجرم اصلی شناسایی شود.
به همین دلیل اکیدا به دارندگان سیمکارتها توصیه شده حتما در نگهداری سیمکارتهای خود دقت لازم را داشته باشند و سیمکارتهایی را که نیاز ندارند حتما از طریق اپراتور مربوطه غیرفعال کنند و به هیچ وجه سیمکارت تلفن همراه خود را در اختیار دیگران قرار ندهند، زیرا هرگونه استفاده خلاف قانون، عواقب آن بر عهده مالک اصلی سیمکارت بوده و وی مقصر شناخته خواهد شد.
مشترکان تلفن همراه درصورت مشاهده هرگونه مغایرت در تعداد خطوط ثبتشده به نام خودشان میتوانند برای جلوگیری هر نوع سوءاستفاده احتمالی، شخصا به دفاتر خدمات مشترکین اپراتورها مراجعه کنند و با ارائه کارت ملی از تمامی خطوط به نامشان که ممکن است بدون اطلاع مشترک به نام وی ثبت شده باشد، آگاه شده و برای قطع هر یک از سیمکارتها اقدام کنند.
https://www.isna.ir/news/97082512028
ممنون از دوستان
طرف زنگ زد،گفت قبلش بیا دفترخونه رسمی تعهد بده که توی این چند سال سیم دست من بوده.حالا سیم کارت برای خواهرمه.انگار مثلا عضو داعش بوده.
حتی پست بانکیه بهش گفت بابا مطمئن باشه اگر مشکلی داشتند توی این 13 سال الان 10بار باهات تماس میگرفتند.
اصلا طرف نمیدونست چنین سیم کارتی داشته.چون از طریق خواهرش و دوست خواهرم رسید دست ما و ما ازش خریدیم.
همش هم تقصیر این رمز پویا بوده.بانک ملت میخواستیم انتقال بدیم از طریق آپ،خطا میداد که به اسم شما نیست.
نقل قول:
دوست عزیز اگر برم نماینده گرید a ،بدون اینکه اذیت کنند این کارو برای ما انجام میدند؟چون به غیر از سیم کارت خواهرم که شرح مشکلش توی این چند پست رفت،سیم کارت من و سیم کارت پدرم هم به نام هیچکدوم از ما نیست.
نقل قول:
چرا عاقل کند کاری که باز اید به کنعان غم مخور ؟
بله انجام میدن بشرطی که سیمکارت دست شما وروی گوشی شما فعال باشهنقل قول:
وای دوستان این دیگه کی بود؟اصلا تقصیر من بود بهش زنگ زدم گفتم بیا یه مرامی بذار تغییر مالکیت بده.آقا چند روز بعدش رفته بود اعلام مفقودی زد و سیم کارت رو از دسترس خارج کرد.البته خودش گفت اعلام مفقودی زده ولی اگه اعلام مفقودی زده چرا براش بسته 20 گیگ فعال شده.
حالا برای اطمینان گفت بیا دفترخونه رسمی اقرارنامه بنویس و امضا کن.ما هم قبول کردیم.از شانس ما سیستم ثبت احوال چند روزیه از ساعت 11 به بعد خراب هست.
هرچقدر گفتم بیا شما تغییر مالکیت بده،من تضمین میدم فردا پس فردا امضا کنم.ولی ظاهرا مرغش یه پا داره.و تا اقرارنامه ثبت نشه قبول نمیکرد.گفت اگر امروز نشه تا 10 دیگه نمیام.
تئوری توطئه هم داشت.میگفت نه اینها یعنی دفترخونه نمیخاد کار راه بندازه.زنگ زد دفترخونه تهران(ما خوزستانیم)تهرانیها هم گفتند قطعی و وصلی داره.
ببین کار ما گیر کیا افتاده:sad:.اخرش 61500 هم از جیب دادم چون تو حین قطع و وصلی سیستم ثبت اسناد هزینه پرداخت شد و آخرش مجبور شدم از جیب بدم.
پست بانک به من گفت برو نماینده همراه اول ( فکر کنم همون گرید a) بهش بگو فلانی اینکارو کرده .یه پرینت هم از تماسهات روی گوشیت داری،اونا هم میبینن .ولی نمیدونم برام کاری میکردن یا نه.
یه سم کارت دیگه میخریدید دردسرش کمتر بود. تازه نت رایگانم میگرفتید
طرف یا پارانویا داشته یا OCD احتمالا خخخخخنقل قول:
داداش اگه میرفتی یه سیم کارت صفر میخریدی با انتخاب شماره خودت و 30گیگ هم نت داره سرجمع میشد 100هزار تومن
بعدم به اقوام و اشنا میگفتید خط عوض کردم و به شماره جدید زنگ بزنید
این طرفی که شما گفتید، اگه خط هم به نامت بزنه و تغییر مالکیت بشه، هر موقع یه شکی کنه باز زنگت میزنه و رو مخت میره
سلامنقل قول:
من تازه رفتم پیش پست بانک که قدیمی هست و چند سالی هست نماینده همراه اوله.ازش پرسیدم نماینده گرید آ.گفت فقط اهواز داره.(ما خوزستانیم)
بعدش گفت اینکه تعهد میدی بعد از 3 ماه تا قطعش کنند فقط برای اعتباری ها صدق میکنه و دائمی ها رو اینکار نمیکنند.
حالا نمیدونم اطلاعاتش به روز نبوده یا واقعا داره درست میگه