در تعجبم آخه اینجا که 4G راه اندازی شد دکل رو دیدم.یه جور دیگه بود کوتاه بود.سکتورش فرق میکرد اصن rru نداشتد باور میکنی
Printable View
در تعجبم آخه اینجا که 4G راه اندازی شد دکل رو دیدم.یه جور دیگه بود کوتاه بود.سکتورش فرق میکرد اصن rru نداشتد باور میکنی
بعید میدونم اینطوری باشه.نقل قول:
شما سیگنالتون نزدیک دکل خوبه؟
یه عکس ازش بزار تا بقیه دوستان هم نظر بدن.
نتونستم عکس بگیرم وسط مراسم بودم دم پنجره دیدم بیرون بود 4 تا پایه داشت زیرش
فرقش اینه که تو نسل ۴ یکی از اون مکعب ها نسبت به دو تای دیگه بزرگتره و کابل های بیشتری و ضخیمتری بهش وصل میشهنقل قول:
دوستان یه خبرایی هست معلومه ! تهران الان من نه با همراه اول نه با ایرانسل نه رایتل نمیتونم صفحه باز کنم! 80 % پکت لاست.
کلا توی این دو سه روز به هم ریخته دیروز پریروز که به تمام معنا افتضاح بود اگر همینطور ادامه داشته باشه پول دادن براش اشتباه فقط در حد ضرورت توی شهر نه خرید بسته بلند مدت
می خواستم ای دی اس ال رو جمع کنم که پی به اشتباهم بردم
پاک بشه.........
عجب که اینطور.اینجا که فورجی یکی بیشتر آنتن نداره بیشتر جاهارو تست کردم
سلام کاشان که خوب شد
با عرض سلام . و وقت بخیر به همه دوستان فاز یک شبکه ملی در اهواز و اصفهان و تهران وارد فاز اجرایی شد. با توجه به هم ریختگی مسیر ها ممکن است شبکه با کندی یا اختلال همراه باشد. از صبوری شما متشکریم.
در تبریز
سایتهای اندیشه فاز 1 و2 و بلوار منجم و زیر گذر صاعب( کل زیر گذر) تا پل قاری و سایت میدان برادران ذاکر پایین تر از پل اره گر دیروز تجهیز و منتظر فعال سازی هستند. سایت اخر سهند پشت اپارتمان های فجر هم تجهیز و به زودی وارد مدار میشود. سایت بعثت تبریز هم جمع اوری و 100 متر پایین تر داخل پارک بعثت در حال کار هست. سایت پارک مسافر پایین تر از گلکار هم کار نصب تجهیزات به پایان رسید.
سلام اقا رضا عزیز قیمت بسته ها ثابت میمونه که ارزش خریدن یه مودم فور جی خوب داشته باشه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
در تهران
سایتهای مسیر کرج تا تهران تا اول سه راهی مه شهر تجهیز شدند و منتظر بهره براری هستند.
درودنقل قول:
در اصفهان که با ایرانسل حتی شبکه های داخلی هم برای من دیروز تا الان باز نمیشه
فقط تونستم یک ریپلای از گوگل بگیرم که اونم 11500 میلی ثانیه بود . هیچ سایتی باز نمیشه
در شیراز
از پل مارودی تا میدان صنایع اول غذا خوری ییلاق پوشش افزایش یافت. پوشش اطراف حرم مطهر هم کامل گشت. ضلع غربی
کسی از دوستان درباره ی مودم هایی که ایرانسل میفروشه اطلاعاتی داره
میشه روی این مودم های برای ساپورت چند دستگاه در خونه و محل کار و همینطور دانلود حساب کرد؟
مدوم 4g شرکت های معروف هم دارند مثل Asus و Tp-link ؟
سلام. وضع dns خراب است. اصفهان کمی دیر شروع کرد ولی درست میشود. اول سایتهای داخلی باز خواهد شدو بعدا تایم اوت کاهش یافته و کش از بین میرود.نقل قول:
سلام. ایرانسل تصمیم دارد قیمت بسته ها را کمی افزایش دهد با افزایش حجم وزمان شما اول سر هزینه بیشتری میدهید. قبلا عرض کردم ارزش خرید مودم در ایران کم است.نقل قول:
نقل قول:اقا رضا از شبکه ملی در قم خبر ندارید؟
امروز اینجا با ip های داخلی پکت لاست شدید داریم.به همین شبکه ملی مربوط میشه؟
بسته های نامحدود شبانه دوباره ارائه میشن یا کلا حذف شدن؟
سلام. قم قبلا تست شده و تا چند روز دیگر وارد مدار خواهد شد. قم فقط 5 الی 6 سایت باقی مانده که یکی اول جمکران است که به زودی تجهیز خواهد شد. پوشش در قم خوب است. امروز فردا تصمیم خواهیم گرفت. ولی شرکت تصمیم به قرار دادن بسته هایی با زمان کم و حجم بالا است مثلا 10 گیگ 3 روزه 10 تومن .نقل قول:
در گلپایگان
تا چند روز دیگر سایتهای مرکز و شرق شهر شروع به کار خواهد کرد.
در کلیبر
تنها ترین سایت مرکز شهر اماده بهره برداری است. سایت داخل بیمارستان
سلام آقا رضا.4g اصفهان کی فعال میشه؟از 4g همراه اول و رایتل چه خبر
اقا رضا پوشش 4G , 3G در منزل و کوچمون 8ماهه که مشکل داره. این مشکلو خیلی به شرکت اعلام کردم ولی اقدامی صورت نگرفت.(RSSI بین -100 تا -113 هست)نقل قول:
قرار نیست برای این موضوع کاری کنن؟؟
از ایرانسل دوروز پیش تماس گرفتن و گفتن چون شما سرعت بالا دریافت کردی و سیگنال داری پس مشکلی نداری !
ایا شرکت نمیتونه بجای دکل جدید از چیزایی مثل SIGNAL booster (تقویت کننده سیگنال) در بالای یکی از ساختمان ها استفاده کنه و مشکل مارو حل کنه؟
+
از سرعت 3G هم اعلام نارضایتی کردم بجای اینکه پهنای باندش رو افزایش بدن از پهنای باند 4G کم کردن و دادن به 3G! |:
==========
این بسته هایی که شما ذکر کردید برای شبانه هست؟اینطوری که بدتر میشه...الان 24 گیگ 1ماه 10تومن هست.
رایتل
با همکاری شرکت نیان الکترونیک و همکاری RFS پوشش خود را به سرعت در حال افزایش است. مشهد و تبریز و کرج و تهران سرعت کار فوق العاده است.
همراه اول از 25 فروردین توزیع سیم کارت 4G را اغاز کرد . همراه اول برای ارایه 4G در اصفهان اماده اماده است. ایرانسل در اصفهان مشکل دارد. رایتل هم وضع خوبی دارد ولی مشکل کمبود پهنای باند دارد.نقل قول:
ادرس را لطف کنید و کدام طبقه تشریف دارید. و وضعیت مکان دریافتی سیگنالنقل قول:
سنگین ترین و بیشتنرین تجهیزات خریداری شده ایرانسل (2000 راک و 8000 ماژول 3G ) در راه ایران است. 20اپریل وارد گمرک ایران خواهد شد.
تا چند ساعت دیگر فعلا خدا حافظ..
پ.خ شد.......نقل قول:
این بنده خدا آقا رضا یک ریسک اداری بزرگی بضرر خودش میکنه و میاد اینجا با دقت و محبت پاسخ سوالها رو تایپ میکنه و تاپیک رو از مردگی و روزمرگی هم در میاره بعد بعضیها سختشونه روی دکمه ی تشکر بزنن؟!
نترسین من امتحان کردم پولی نیست! از گوشت تن هم کم نمیشه!:n02:
آقا ضمن تشکر یکمی اطلاعات فنی درباره ی این شبکه ی ملی محبت کن بده چون عده ای با اینترانت اشتباه گرفتن عده ای هم شایعه دربارش زیاد ساختن شده در هاله ای از ابهامنقل قول:
ضمن اینکه راه اندازی اون چرا باعث اختلال در ترافیک بین الملل شده
یک ضمنن دیگه : تا جایکه شما اطلاع دارین این فشار بیسوادان به وزیر اثری منفی در کاهش پهنای باند هم داشته؟ سیاست دولت یا اوپراتورها در قبالش چیه؟ بعبارتی وقتی پیوست فرهنگی توسط مجلس و سازمانهای ذیربط تهیه نشده تقصیر وزارت و اوپراتورها چیه این وسط؟
با تشکر از ایثار و پایمردی شما:n02::n16:
با سلامنقل قول:
3g ایرانسل کی در شهر بروجرد راه اندازی میشه؟ الان همراه اول و رایتل خیلی وقته راه اندازی شده. متشکرم :n12:
سلام آقا رضا خسته نباشید.میخواستم ببینم چرا من یه بسته روزانه 40 مگابایتی میزنم سریع میخوره.من فقط وایبر میرم اونم با 2G
آقا رضا میشه یه عکس دکل 4G ایرانسل بزاری و توضیح بدی چه چیزایی روش نصبه.ممنون
سلام
من از مخابرات Adsl دارم ولی مرکز مخابراتی من (مشهدی مهدی) بسیار بی سروسامان است، حداقل یک هفته در هر ماه یا اینترنت قطعه یا کلا تلفن و اینترنت قطعه!
الان هم بالغ بر دوهفته هست که تلفن بدلیل کابل دزدی قطعه و نمیان درست کنن! به همین دلیل میخام بیسیم استفاده کنم، چند روزی تحقیق کرد و رسیدم به 3g ، حالا که تاپیک رو خوندم چندتا سوال برام پیش اومده:
->واقعا اشتباه از adsl بیام روی بیسیم؟؟
->وایمکس هم به دلایلی قصد ندارم استفاده کنم ، همچنین قصد ندارم از گوشیم بعنوان مودم استفاده کنم پس بنظرتون کدام مودم را بخرم؟ Tp-link M7350 یا huawei E5786
ممنون
تو مجلس میگفتن 5% پیشرفت داشته شبکه ملی اطلاعات که!!!نقل قول:
شما برگشتین ایران؟تا کی در انجمن هستین
خوب ی سیمکارت بنداز رو گوشیت یه طرح یه هفته ای بزن امتحان کن اگه خوب بود ادامه بده دیگه!!!نقل قول:
الان با گوشی هستم، حداقل در حد استاندارد مملکتمون هست :/ چاره ای ندارم باید مودم بخرم :| پس بنظرتون کدام مودم را بخرم؟ Tp-link M7350 یا huawei E5786
ممنون
با این حرفای آقا رضا معلوم شد ایندفه ایرانسل نقشه جدید واسه جیب ملت کشیده
میخواد با افزایش سرعت(راه اندازی شدن شبکه ملی و افزایش سرعت دسترسی به داخلی) و همچنین افزایش حجم و کاهش زمان بسته ها مردم رو به مصرف سریع بسته ها و خرید پی در پی اونها مجبور کنه.
توجه داشته باشین پهنای باند داخلی قیمت تمام شده بسیار بسیار پایینتری نسبت به پهنای بین المللی برای ایرانسل داره ، این در حالیه که ایرانسل با همون نرخ بین المللی به ملت میفروشه.
اگه شما بخواین پول بدین یه بسته با حجم بالا و زمان کم بخرین و بخواین از سرور خارجی دانلود کنین چون سرعتش کمه و نمیشه تمومش کرد عملا پولتون رو بیخودی ریختین به جیب ایرانسل. در واقع شما اگه بسته رو با سرور داخلی تموم کنید هیچ فشار مالی به ایرانسل نمیارید چون ایرانسل پول زیادی بابتش نداده ، با سرور خارجی هم که اصلا نمیشه چون سرعتش کمه.
باید قانونی چیزی گذاشته بشه که اپراتور ها رو ملزم کنه پهنای باند داخلی رو با قیمت کمتر مثلا یک سوم قیمتی که برای پهنای باند بین المللی در نظر میگیرن به مردم بفروشن.
حالا اگه توانایی فنی دارن به صورت اتوماتیک استفاده از سرور داخلی و خارجی رو توی بسته اعمال کنن یا اگه نمیتونن، به صورت میانگین باید از قیمت بسته ها کم کنن.
--البته یکی از موانع مهم همون قانون عجیب هر کیلوبایت 0.75 ریالی هست که دولت واسه اپراتور ها وضع کرد و دست اپراتور ها رو برای گرانفروشی حسابی باز کرد.--