شاتل با هزینه 3000تومن میتونی سرویس شبانت رو فعال کنی با محدودیت کمه سرور داخلی و محدودیت زیاد سرور داخلی.سرعت هم خوبه.نقل قول:
پارس هم خوبه.های وب زیاد تعرفی نداره الان.
آسیاتک هم سرویس شبانش سرعت واقعی هست یعنی 1 مگ سرعت 100 بهت میده یا کمتر
Printable View
شاتل با هزینه 3000تومن میتونی سرویس شبانت رو فعال کنی با محدودیت کمه سرور داخلی و محدودیت زیاد سرور داخلی.سرعت هم خوبه.نقل قول:
پارس هم خوبه.های وب زیاد تعرفی نداره الان.
آسیاتک هم سرویس شبانش سرعت واقعی هست یعنی 1 مگ سرعت 100 بهت میده یا کمتر
پس فردا صبح اول می رم شاتل ببینم چی می گن بعد می رم مخابرات طرحمو کنسل کنم
آقا نمیشه مودم رو بهشون پس بدم و این همه جریمه ندم؟
110 تومن جریمه مودم هووایی بدون آنتن
میشه اتفاقا اینا دارن پول مودم رو میگیرن برو مخابرات ببین چی میگن اگه دارن پول زور میگیرن ازت بهم پیام بده بگم کجا شکایت کنی.نقل قول:
دمتگرم حسین خیلی با معرفتی
مخابرات رفتم
مودمو پس نمی گیرن
باتوجه ب اینکه مودم گارانتی نداره و حتی آنتن هم نداره باید ازم 100 هزار تومن پول مودم و حدود 28000 تومن پول یکماه مصرف رو بگیرن؟
مودمش 100 تومن ارزش داره؟
من 40 تومن از مخابرات طلب دارم
اون 28 تومنم ه رو فیش میاد
باید 60 تومن فکر کنم نقدی بدم از شرشون راحت بشم
حالا بین شاتل و فن آوا کدوم بهتره؟
کدوم سرعت شاتل رو بگیرم که سرعت شبانشم خوب باشه؟
دمتگرم دادا
اگه میتونی سرویس های 8 مگ یا 6 مگ شاتل رو بگیری خلی حال میکنی باهاش در ضمن سرعت لینک خارج کمه که با لیچ در سرور داخلی سرعت بالاتر میره و سرور داخلی هم محدودیت داره ولی کمتر از خارجی.شاتل فعلا خوبه فن آوا رو خبر ندارم.اصلا بهشون بگو که بیاین مودمتونو رو بگیرین من پول نمیدم قبل از اینکه تلفنتون رو قطع کنن برو یه خط دیگه بگیر رو اون خط سرویس بگیر و این خط هم که خودم مخحابرات میگیره.نقل قول:
پس لینک رو بهت میدم که بری شکایت کنی
ممنون حسین جان
الان من مودمو فردا همرام ببرم و بگم اصلا نمی خوام
و یه چیزو نفهمیدم خط تلفن رو مخابرات می گیره ازم؟ ی خط دیگه باید بخرم؟
ممنون می شم لین رو بفرستی
خدا خیرت بده
انگار دانلود رایگان شبانه برگشته نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای هر خطی ...چه 1 ما چه 1 سال .برای هر سرعتی..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره شاتل خوبه،این سرویس 128 نامحدود شاتل من (art1):نقل قول:
نامحدود رو که همیشه شبانه رایگان هم حساب میکنه.چیز تازه ای نیست.نقل قول:
شبانه رایگان هم اصلا قطع نشده بود که حالا بخواد دوباره برگرده.
فقط سرویس های جشنواره شبانه رایگان نداره. همین.
شاتل بگیری پیشمون میشی از من گفتن بود. من الان 8مگشو دارم سرعت دانلود شبانه رو آرده روی 12کیلوبیت در ثانیه! ۲هفته هم بود مودمم خاموش بود دیشب روشنش کردم دیدم نه روی همون 12 گیر کرده کلا سرویس 8مگ شما فک کن بیاد روی 12 !برای محتوای داخلی یا خارجی هم هیچ فرقی نداره.نقل قول:
واسه من که شاتل داشتم 8 مگشو خیلی عالی بود و هیچ مشکلی نداشت:n16:نقل قول:
والا ما که ۲هفته مودم رو خاموش کردیم دیشب روشنش کردم می بینم سرعت دانلود اومده روی 11کیلوبیت در ثانیه! اینهاش:نقل قول:
الان من 256 محدود 4 گیگ 1 ماهه بگیرم شبا رایگان داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر هم دار ه از چه تا چه ساعتی؟؟؟؟؟؟؟ممنون
سرت تو بازه رایگان چن کیلو هستش؟؟؟
طولروز چن کیلو.32 که نیستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همون سرعتی که روزانه بهت میده شبانه هم همینطوره.یکماه رایگان ندارهنقل قول:
دوستان کسی طرح آشنای اول ثبت نام کرده؟
مودم رایگانش چیه؟
شبانه رایگان نداره .نقل قول:
مودم هم بستگی داره ، وایرلس رو هست. یه مدت زایکسل میدادن ، الان فکر کنم هواوی میدن.
آقا سلام
این گزینه Local Area Connection رو که disable کردیم اینترنت قطع میشه؟(منظور اینکه دیگه مودم را خاموش نکنیم تا آبدیت ها شارز را مصرف نکنن میگم)
منظورتو واضح نفهمیدم.نقل قول:
ولی Local Area Connection رو اگه قطع کنی اینترنت کلا قطع میشه ، یعنی اتصالی بین مودم و شبکه سیستم برقرار نیست ، چراغ مودم قسمت LAN هم خاموش میشه.
اپدیت چیه؟ منظورت اینه که مودم که روشنه برنامه ها خودشون رو اپدیت میکنن؟؟ برای اینکه برنامه ها خودکار اپدیت نشن روش مختلفی وجود که داره که یکیش قطع دسترسی برنامه های مورد نظر به اینترنت از طریق فایروال ویندوز هستش.
برنامه هایی هم هستن که اینکار رو میکنن ، مثل برنامه Internet Lock . این برنامه تو نسخه ای که من استفاده میکردم یه باگ بسیار مهمی داشت که باعث ریست سیستم میشد و من مجبور شدم حذفش کنم ، تو نسخه ی جدید باید برطرف شده باشه. برنامه ای عالی ای هست.
بهترین راه حل اینه که از تو تنظیمات برنامه مورد نظر دسترسی به اینترنت رو قطع کنی یا گزینه اپدیت خودکار رو خاموش کنی و یا تو قسمت پرو+کسی ستینگ ، یه پرو+کسی الکی بدی.
بصورت خلاصه توضیح دادم.
موفق باشی.
دوستان سرعت دانلود شما هم اومده پایین ؟
من قبلا از سرور اکسپرس 220 دانلود میکردم ولی چند شبه سرعتش نصف شده ؟
از سرور های دیگه هم به همین صورته؟
سرویس من نامحدود هست و مشکلی ندرامنقل قول:
از چه سروری دانلو میکنی؟نقل قول:
داخلی و خارجی با همنقل قول:
یه سوال:
یکی از دوستان برای شارژ اینترنت
رمز اینترنتی اش رو چند بار غلط زد
حالابعد از اینکه رمزه صحیح رو پیدا کرد هر چی میزنه کارتش
به علت اینکه بیش از حد اشتباه زده قفل شده!! باید چیکار کنه؟؟؟
باید کارت رو ببره به همون خودپرداز بانک عامل دوباره تغییر رمز اینترنتی رو تعیین کنه.نقل قول:
دوستان کسی نرم افزار مدیریت دانلود خوب که زمان بندیش هم خوب باشه سراغ داره؟ دانلود منیجر واقعا آشغاله دیگه حوصلم رو سر برده همهء فیالهای دانلود تا 100 میره بعدش دوباره از اول شروع میکنه!!! Accelerator Plus و Orbitdownloader رو امتحان کردم ولی واقعا ضعیف هستند نه مدیریت دانلود خوبی دارند و نه زمان بندی سایتهای پسورددار که دیگه نگو! صد بار باید رمز رو وارد کنم تازه صبح پا میشم میبینم زمانبندیشون کار نکرده و یکی دیگه رمز میخواد!!!
از آخرین نسخه دانلود منیجر (6.19bild6) استفاده کن این مشکلات مرتفع شده از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم دانلود کننقل قول:
این مشکل به بعضی از فایلها هم که از سرورهای خاصی میزاری بر میگرده چون بعضی از سرورها محدودیت زمانی اعمال می کنند برای فایل
من الان چند روزه بشدت تایم اوت دارم. برای همه همینطوره؟ زنگ مزنم 2020 میگه گزارش خرابی رد میکنیم.
سرویس 512 نامحدود و یه مگ یه ساله.
تایم اوت چیزی طبیعی هست تو مخابرات.منم چند روزه قطعی دارم و وبگردی نمیتونم بکنم و پینگ هم بالا هستنقل قول:
من خیلی وقته مخابرات دارم و با شرایطش آشنام. اما بنظرم وضعیت حال حاضرش اصلا طبیعی نیست، حتی برای مخابرات.نقل قول:
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
من هم از وقتی مخابرات شروع به سرویس دهی کرد تا الان سرویس دارم ولی الان رفتم آسیاتکنقل قول:
آسیاتک چطوره؟ یه آمار کلی ازش بهم میدی؟نقل قول:
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
فقط 6 ماهه و یه ساله (مخابرات) از ساعت 1 تا 7 صبح رایگانه.نقل قول:
بچه ها اگه من شارژ نکنم حسابمو بعد از چند مدت سرویسمو جمع میکنن؟ یه مدت خونه نیستم نمیخوام اینترنت بگیرم
اگه مرکزتون خلوت باشه اصلا جمع نمیکنن الان یکی از دوستام 90 روز شاید بیشتر باشه که هست هنوز دی اس ال داره و شارژ هم نکرده با یوزر دوستاش متصل میشه.ولی تو بعضی مناطق که متقاضی داشته باشه و پورت هم نداشته باشن 2 هفتهنقل قول:
کسی قطعی نداره؟
مال من صبح وصل میشد! ولی الان وقتی مودم رو روشن میکنم اصلا وصل نمیشه! اصلا دو تا چراغ اتصال به شبکه اش هم روشن نمیشه! مشکل از منه یا شبکه قطعه؟
اگه منظورتون از دوتا چراغ، چراغ dsl و اینترنت هست باید واسه قطعی چراغ dsl زنگ بزنی به مخابراتتون. البت اگه تلفنتون وصله. که اگه تلفن قطعه باید ببینین این قطعی سراسریه یا نه.نقل قول:
آره چک کردم خط تلفنی که باهاش وصل میشدم قطع شده من متوجه نشدم.:n02: ممنون از راهنماییتون:n16:نقل قول:
برای من باز میشه شماها چی؟
وضعیت اینترنت امروز خیلی خرابه. همین صفحه انجمن به زور بالا آمد!
یه مشکل دیگه ای هم دارم که تو گوگل میخوام چیزی سرچ کنم اصن بالا نمیاره. چرا؟؟