سلامنقل قول:
نه - نه اخرین سرعتی که شبانه رایگان داره 1 مگ هست
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Printable View
سلامنقل قول:
نه - نه اخرین سرعتی که شبانه رایگان داره 1 مگ هست
عزیز شما اگه استریم خط رو هم پایین نیارند از توی اکانتیگ سرویس 128 روی 1.5 مگابیت محدوده و نهایت سرعت دانلودت 180 190 هست- طبیعتا 1 مگنقل قول:
سرعت سرویس 8 مگ از سرور داخل همواره بالای 800 هست خارجی هم بسته به شرایط و تایم تست از 128 تا 1 مگابیت در نوسانه ولی 8 کانکشن بیشتر اوقات 400 500نقل قول:
های وب به طور کلی و در همه نقاط کشور مشکل تایم اوت داره توصیه نمیکنم از های وب بخرید - اگر سرعت شبانه براتون مهم فقط اسیاتک شبانه خوبی داره که تعرفه سرویس شهابش گرونه - اگر سرعت و کیفیت روزانه مهمه شاتل و پارس انلاین
نقل قول:
دمت گرم داداش:n16:
من راستش یه اینترنت میخوام که ماهی100 گیگ دانلود کنم
طبیعتا هم سرعتش مهمه هم قیمتش،این طرح فشفشه های وب خیلی قیمت مناسبی داره،ولی اگه سرعت دانلود پایین باشه به کارم نمیاد
یعنی شما میگی بهترین isp برای من که هم سرعت دانلود بالا باشه و هم قیمتش مناسب باشه(با در نظر گرفتن طرحای تشویقیش مث شبانه رایگان یا همین فشفشه و امثالهم) شاتل و پارس آنلاینه؟!
خواهش میکنم [emoji173]نقل قول:
من بدون در نظر گرفتن مصرف شما و صرفا از روی کیفیت گفتم با توجه به مصرف شما اصلا شاتل و پارس براتون مناسب نیستند این که شما هم سرعت خوب بخواید هم کیفیت عالی و هم قیمت خوب عملا در ایران وجود ندارد
چندتا نکته در مورد سرویس دهنده ها
1. های وب در هر ماه فقط یکبار میتونی فشفشه ماهانه 40 گیگ رو بخری / کیفیت های وب خوب نیست ولی اگه صرفا برای دانلود میخواید سرویس 1 مگ شبی 2.5 گیگ میتونید دانلود کنید / سرویس 8 مگ سرعتش تا 1 مگ بازه ولی سرور خارج و پینگ خارج دقیقا مثل اسیاتک در نوسانه + های وب در تمام کشور مشکل تایم اوت دارد
2.شاتل و پارس نسبت به بقیه کیفیت خیلی بهتری دارند ولی برای کسانی مناسب هستند که ماهی زیر 10 گیگ مصرف دارند
3.اسیاتک تنها سرویس دهنده ای هست که شبانه خوب داره ولی پینگ و تک کانکشن خارجیش مناسب نیست و دائما در حال نوسان و تغییره مثلا پینگ گوگل از 150 تا 400 تغییر میکنه ولی شبانش خیلی خوبه و برای سرویس شهاب با توجه به مرکز مخابراتی و گیت وی از شبی حداقل 4.5 گیگ تا 20 گیگ (از سرور های اسیاتکی ) میتونید دانلود کنید قیمت سرویس شهاب 10 گیگ 50 هزار تومن هست
4. شرکت های محلی اصفهان که باید خودتون از کسانی که دارند بپرسید
البته اونو که میدونم تو ایران وجود ندارهنقل قول:
منظورم تو همین isp های موجود تو ایران بود که کدومش بهتره برای من :)
فشفشه طرحای دیگشم فقط یکبار در ماه میشه استفاده کرد؟!مثلا 15 گیگ 5 روزه
به عنوان جمع بندی شما کدومو به من پیشنهاد میدی؟!!
شما مبنارو بر این بزار من بخوام 100گیگ در ماه رو در حالت عادی دانلود کنم،حالا اگه طرحای تشویقی مث شبانه رایگان و فشفشه و این چیزا هم باشه که صرفه اقتصادیشو بیشتر کنم اونم مدنظر قرار بده
شرمنده انقد سوال پیچت میکنم،میخوام خیالم راحت باشه
های وب اصلا برای دانلود شبانه به درد نمی خوره، اگه شبانه میخوای برو سراغ شرکت دیگه.نقل قول:
هرکسی که حالا داره های وب رو تحمل میکنه برای فشفشه اس...
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
در واقع تا زمانی که تایم فشفشه قبلی تموم نشده باشه نمیتونی فشفشه جدید بخرینقل قول:
اسیاتک سرویس شهاب 10 گیگ (انتخاب بین بد و بدتر)
خواهش میکنم این حرف ها چیه
سلامنقل قول:
بنده 4 ستاره ام ، حجم هم نوشته بود 1 گیگابایت کلیک که کردم زد منقضی شده
داداش شرمنده خیلی سوال پرسیدم این دیگه آخریشه :))نقل قول:
میگم این طرح نیتروی های وب که سرعتو بالا میبره چطوره؟!!
مثلا من 8مگ بگیرم با یه نیتروی 2هزارتومنی 1 روز سرعتمو میبرن رو 12 مگ
من اگه بخوام از آسیاتک 100گیگ حجم بگیرم که ارزون در بیاد،هرگیگ 1920 تومن در میاد برام،ولی با فشفه های وب تا 600تومنم پایین میاد هرگیگ که خیلی فرقشه
اگه با نیترو بشه سرعت های وبو به آسیاتک نزدیک کرد،بازم برام خیلی به صرفه تره
میشه؟!
عزیز نیترو هم تضمینی سرعت خارجی رو روی 12 مگابیت فیکس نمی کنهنقل قول:
یه پیشنهاد دارم :
اگر مرکز مخابراتیتون سریع( در حد یکی دوروز ) رانژه و تخلیه میکنه یکماه سرویس 8 مگ های وب امتحانی بخر
عزیزانی که سرویس256 و 512 دارند سرعت شبانه چوریه؟
ضمنا باید توجه داشت که بعد از خرید و فعالسازی نیترو، می توانید فشفشه هم بخرید اما در زمان استفاده از فشفشه، امکان استفاده از نیترو وجود ندارد. همچنین در طول زمان استفاده از نیترو، چنانچه سرویس شما بازه دانلود رایگان شبانه داشته باشد، بازه رایگان از بین می رود و حجم مصرفی به طور عادی محاسبه می شود. سرویس "نیترو" به مشترکینی که به دنبال تجربه های جدید و استفاده از سرعت های بالاتر هستند، پیشنهاد می شود. امید است نوآوری "های وب"، افزایش سطح رضایت مشتریان را به همراه داشته باشد.نقل قول:
تلفن سراسری ۱۵۶۵ به صورت ۲۴ ساعته پاسخگوی سوالات شما درباره سرویس های "های وب" است.
سایت های وب. معرفی نیترو
دوستان الان من 100 مگ ترافیک دارم اگه تمدید کنم بعد از اتمام ترافیک سرویس بعدی فعال میشه ؟ یا تاریخ این سرویس باید تموم بشه ؟!!!
ترافیک این ماهت به ماه بعدی اضافه میشه.نقل قول:
درضمن از زمانی که بازه تمدید شروع میشه(3روز قبل از اتمام اشتراک) میتونی تمدید کنی و به محض تمدید به ترافیک اضافه میشه و میتونی همون لحظه استفاده کنی.
یک هفته از سرویسم با های وب گذشت....
در طول یک هفته انصافا بجز یک مورد که اونم تقریبا یه ساعت کندی شدید بود در بقیه موارد از اسیاتک که داشتم خیلی بهتر بوده تا حالا... چون برام شبا خیلی مهمه و از این نظر میگم بهتر بوده
رایگانشم همون شبی2-2.2 گیگ بوده که کافی به نظر میاد. بیشترم بخوام یه شب با 4G ایرانسل 10-12 گیگ میگیرم! برای من بسه و به همین خاطر فعلا از اسیاتک بهتر میبینم های وب رو
برای منم 2 3 روزی هست روند صعودی داشته و داره بهتر میشه با توجه به اینکه 10-15 روز کاری تخلیه و رانژه مجدد طول میکشه و دیگه نمی دونم از کجا نت بگیرم(یکی از یکی بدتر...) همین رو تمدید میکنم امیدوارم بهتر بشهنقل قول:
اون دو ماه اول که 256 داشتم شبانه سرعت رو 256 کیلو بایت(2 مگ) بود. ولی از ماه قبل سرویسم رو عوض کردم 512 گرفتم یکی دو شب اول تست کردم دیدم سرعت رو 60 کیلو بایت فیکس شده، فکر کنم سرعتا رو روی اسمی محدود کردن... البته دیگه بعد از اون شبانه دانلود نکردم.نقل قول:
کلا ولی شبا کیفیت نت خوب میشه. با های وب باید روزا بخوابی شبا با اینترنت کار کنی! :n02:
والا من که هیچ خوبی از های وب ندیدم. آسیاتک از سال 93 نداشتم ولی الان که پارس هم کنار های وب دارم میبینم فرق زمین تا آسمونه. این الان وضع های وبه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویسم سه ماهست میذارم تموم شه خودشون قطع کنن. مگر اینکه سرعتش خوب شه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم والا شایدم های وب با کسایی که از پارس اومدن لجه! :n13:
درسته...این جور وقتا باید تخلیه کرد ...نقل قول:
منم دو هفته پیش اسیاتک داشتم... برای من یکی خوب نبود تخلیه کردم اومدم اینجا!
متاسفانه های وب حدود دو هفته هست که سرعتش به شدت افت کرده، تنها شبها از دو تا هفت صبح خوبه ، باقی روز رو که نمیشه هیچ کاری باهاش انجام داد
تماس هم که گرفتم چندین بار ، هی حواله میدن به مشکلات سخت افزاری (زیرساخت مخابرات) استان>(کوردستان)
به مخابرات هم زنگ زدم اما اونها هم میگن خط شما مشکلی نداره ، و احتمالا به خاطر تست و راه اندازی *اینترانت* :n04: ملی باید باشه.
کلی فشفشه رو دستمون مونده و تاریخ اتمامش داره میرسه .
به نظرتون شکایت کنم ازشون (که مثل آسیا تک بیفتن رو لج باهام) ... یا چی، کجدار و مریض پیش بریم ؟
برای شما سرعت چطوره دوستان؟
متاسفان باید ار این شرکت کوچ کنم
دوستان شرکت بهتری پیشنهاد دارید که حداقل شبی دو سه گیگ شبانه رایگان داشته باشه؟
من تابستان از صبانت اینترنت داشتم سرعت روزانه ش بالای ۵۰۰ هست شبانه هم برام همینطور بود پینگش هم دوربر ۶۰ هستش(خارجی نمیدونم)نقل قول:
آپلود هم ۵۰ بود اما برام مهم نیست
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
سلام، من از دانلود و سرعت اینترنت های وب و حجم خوبی که فشفشه ها میده ، خیلی راضی ام.
متاسفانه قطعی های مکرر دو هفته ی اخیر بصورت چندبار در روز و همچنین تایم اوت بسیار بالا و پینگ بسیار بد سه هفته ی گذشته خیلی ازار دهنده هست.
Sent from my SM-T705 using Tapatalk
امروز نتم قط و وصل میشه
از بقیه خوبه ؟
بنظر دوستان ای پی استاتیک از های وب بگیریم بهتر نیست؟
Sent from my SM-T705 using Tapatalk
خیر ! از های وب هر چی بگیری پول دور ریختنه. آی پی های ثابتشون با اینکه آی پی ثابته در طول روز مسیرش عوض میشه !نقل قول:
ظهر قطعی داشتنقل قول:
تلفن پشتیبانی روزهای قبل میگفت :
سرویس شما اختلال دارد امروز میگفت اختلال شدید دارد
این دو هفته کمتر روزی بوده که های وب قطعی و مشکل نداشته باشد!
منم ظهر فک کنم چند بار قطع وصلی داشت ول کوتاه...نقل قول:
بله...اگه دانلودتون از سرور...هاست داخل هست پیشنهاد من اسیاتک هست ..به بهترین نحو دانلود رایگان و بدون محدودیت سرعت میده بهتون...شبی 10 گیگ..نقل قول:
بازم میگم سرور داخل
یکی راهنمایی کنه چه طوری میشه مستندات مورد قبول سازمان تنظیم مقررات ارئه داد
یعنی از کجا تست بگیریم که قبول داشته باشن ؟
به شدت کمبود پهنای باند خارجی دارن به هیچ عنوان هم قبول نمیکنن و میگن از سایت اسیاتک با دانلود منیجر دانلود کن !!!
شما هم مدل خود های وبی ها تست سرعت میگیریا ! تست یعنی testmy.net تازه اونم اگر کش نشده باشه و در ساعت 20 الی 1 بامداد.نقل قول:
ممنون از شمانقل قول:
وضعیت تورنت چطوره؟
ما تو منطقمون نه پارس نه شاتل پورت نداره برا تک کانکشن خوب کجا میتونم برم؟
اگه داخلی باشه خوبه احتمالا!!! :n26:نقل قول:
عزیز اسیاتک فقط وضعیت دانلود از سرورهای خودشون قابل قبول هست مثلا سایت سافت 98 / اپلودسنتر: اپلود بوی ///// حتی سرعت دانلود از سرورهای 4upld که از شاتل هستند هم کم هستنقل قول:
صبانت هم طبیعتا باید خوب باشهنقل قول:
کی میگه تست فقط باید از testmy.net باشه !؟ قانون جدیده ؟!نقل قول:
سرعت تک کانکشن توی ساعت های شلوغ همیشه پایینه!
یک سوال کوچیک دارم سرعت دانلود 250 تا 340 مناسبه آِیا
برا نت 8 مگ ؟:n19:
شما بیا تایپیک نویز و اونجا اطلاعات استاتوس مودمو بذار ببینم وضعیتت چطوریهنقل قول:
شما سرویس 8 مگ داری؟اگر داری و سرعت دانلود اینقدر یعنی پولتو الکی دادی رفت
شما نزدیک 1 مگ باید سرعت دانلودت باشه