فرشاد بکش بیرون از -- و مک... :n09:
Printable View
فرشاد بکش بیرون از -- و مک... :n09:
والا یکی از فرشاد خان رو از برق بکشه . از فردا یه مشت بچه میریزن .. خدا رحم کنه به مردم .نقل قول:
والا یکی از فرشاد خان رو از برق بکشه . از فردا یه مشت بچه میریزن .. خدا رحم کنه به مردم .نقل قول:
خجالت بکشید،شما هم میشید یکی مثل مخابرات مفت خور مملکت
انصاف هم خوب چیزیه،اکانت مردم بدبختو -- نکنید،اونا هم یکی مثل شما،زخم خورده از مخابرات!
شرکت اکسین میگه نامحدود1 مگ 94 تومن و 512 هم 54 تومن ! شرکتای دیگه ی مخابرات هم گرون کردن ؟!
بله...:n27:نقل قول:
چرا وضعیت نت اینطوریه؟ پنگ و پکت لاست بالاست....برای شما هم همینطوره؟
چند بار هم ریست کردم ولی دریغ از یه گیت وی خوب
ویرایش: مشکل اینه که لینک چند دقیقه یه بار داره میپره
بچه ها من زنگ زدم ایمن سیستم جنوب گفت که مخابرات به ما گفته سرویس شبانه برگردونن ولی گفت ما اهواز سرویس نمیدیم ماله سوسنگرد بود حالا اگه اینطوره چرا شرکت ضحی و نمایندگی ها اعلام نمیکنن که شبانه برگشته :n13:
نمیدونم شاید مخابرات شبانه رو برگردونده و نمایندگی ایمن سیستم با انصافه و سریع برشون گردوندهنقل قول:
ولی این نمایندگی های اهواز معلوم نیست چه ریگی به کفششونه که هنوز برش نگردوندن هنوز همه سرویسا استانداردن و بدون شبانه:n21:
البته اوآسیس هنوز شبانه داره ولی تو سایتش زده حذف شده
دوستان همه نمایندگی ها شبانه رو حذف کردن بغیر از اوآسیس الان خودم پرسیدم میگن نمایندگی ها با هم فرق میکنن
من که مجبورم بخاطر شبانه برم ماناماد هر چند پشتیبانیش ضعیفه ولی بالاخره شبانه داره
سروش به نظرت اشکال داره که وقتی کسی از اکانت نامحدودش استفاده نمیکنه موقعی که مودمش خاموشه استفاده کنیم؟:n13:نقل قول:
محمد 100% میدونه ولی حیف که نمیتونه پست بزاره:n09:
نامحدود اگه باشه فکر نکنم موردی داشته باشه!نقل قول:
فقط باید خودش اون لحظه در حال استفاده نباشه!
یادمه چند سال پیش پارس آنلاین اکانت یه شرکت رو تو اهواز گرفته بودیم 1 مگ بود شبانه باهاش می زدیم!
بعد هرکی وصل میشد اون یکی قطع می شد یکی از بچه ها زرنگ بازی در میاورد اول شب پسورد رو عوض می کرد صبح می ذاشت سر جاش!
یه مدت زیادی صفا کردیم باهاش تا پسوردش رو عوض کردن موندیم توی کف!
جالب اینجا بود برای بعضی اکانت ها که ترافیکشون تموم شده بود ترافیک می خریدیم استفاده می کردیم!!
این خبر هم مال 2 روز پیشه بخونید یه وقت خدای نکرده جای این اسامی "ف." قرار نگیره :دی
گفتارنیوز: سرهنگ احمد رضا رستمی رییس پلیس فتا استان مازندران در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس گفت: در پی مراجعه فردی به نام « ر- ن » به پلیس فتای استان مازندران مبنی بر اینکه در هنگام استفاده از اینترنت شرکت مخابرات متوجه کسر قابل توجهی از ترافیک اینترنت خود شده بود، موضوع در دستور کار کارآگاهان و کارشناسان این پلیس قرار گرفت.
رییس پلیس فتا استان مازندران افزود: ماموران ضمن هماهنگی با مرجع قضایی و پس از یکسری اقدامات علمی و پلیسی موفق به شناسایی متهم به نام «س.ر» شدند.
سرهنگ رستمی خاطر نشان کرد: پس از شناسایی متهم مأموران طی یک عملیات غافلگیرانه وی را دستگیرکردند.
رییس پلیس فتا استان مازندران درادامه خاطر نشان کرد: متهم در تحقیقات بعمل آمده ضمن اقرار به کلاهبرداری اظهار داشت:متهم user و pass اشتراک اینترنت تعداد زیادی از افراد در این شهرستان را در اختیار خود گرفته و از آنها سوء استفاده می کرد.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان در پایان هشدار داد:
1- پس از پایان کار با اینترنت ، مودم خاموش گردد.
2- در مراحل زمانی مختلف ترافیک اشتراک اینترنت بررسی و چنانچه مورد استفاده قرار گرفته است از طریق شرکت خدمات دهنده پیگیری شود.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا
زنگ زدم پشتیبانی اوآسیس حالم بهم خورد خیلی بی ادبانه گفت شبانه نداریم پس اینا که دارن ازشون نت میگیرن شبانه هم دارن چین؟!!:n21:اونوقت سه ساعت با تلفن تماس میگیرم گوشیو بلند نمیکنن چون میدونن از ضحی نت دارم با موبایل تماس گرفتم تا بلند کردن:n21:
تازه ایمن سیستم(نمایندگی مخابرات) هم شبانه داره تو خود سایتش هم زده
آآآآآآ من از این نوع ادبیات خیلی خوشم ویاد .:n09:نقل قول:
پاک شودددددددد
سلام بچه ها من یه سوال دارم
داییم هم از مخابرات نت داره ولی زیاد استفاده نداره 3روز پیش 3گیگ رو مصرف نکرد مخابرات خوردش رفت میخوام بدونم چطوری میشه من از اکانتش استفاده کنم یوزر و پس هم دارم ؟
1 مگ استاندارد فاقد شبانه رایگان- اواسیس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي ماناماد شبانه داره آشناهامون هم كه دارن شبانه واسشون فعاله الان اين سرويسي كه داري همون adslه و استاندارد نيست من مطمئنمنقل قول:
فرشاد چجوری میشه از یه اپراتور دیگه رفت ماناماد؟ :n13:
باید تخلیه کنی ولی قبل از تخلیه باید به شرکت جدید بگی که دیگه ازت هزینه رانژه نگیرهنقل قول:
زنگ زدم ایمن گفت مخابرات چند روز پیش بهمون گفته شبانه ها رو برگردونید الان هم برگشتن !فقط یادم رفت بپرسم به اهواز اشتراک میده یا نه ولی فکر کنم بتونه به اهواز بده
پس بقیه نمایندگی ها مرضشون چیه که دروغ میگن اون از ماناماد که میگه شبانه حذفه ولی حذفش نکرده اونم از ضحی که شبانه نداره:n21:
نقل قول:
نمیدونم والا شبا تست نکردم ببینم کم میکنه یا نه .من درگیر شبانه خودم هستم .سروش هی مرغ میفرسته برام منم مجبورم شبانه شون رو تست کنم.
دوباره پهنای باند رو بردن رو 2مگ، اگر بازم برش نگردونن رو 1 مگ...نقل قول:
زنگ زدم میگم قرار بوده امروز درست بشه... هی میپرسه کی زنگ زدی؟ :n13: یه ساعت براش یادآوری کردم... خو پدربیامرز برو سرویس رو درست کن، چیکار زنگ زدن من داری :n27:
علی چته؟ مرغ چیه؟
فرشاد طرف گفت فقط هویزه و دشت آزادگان؟ :n13:
رفتیم پارس انلاین :))
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
نه نگفت هویزه یا دشت آزادگان تو زنگ زدی بهش؟نقل قول:
پاک شودددددددد
سلام
من از pasict یا همون ماناماد دهن سرویس اکانت دارم
اینا شبانه دارن یا نه ؟
:n13:
باید امتحان کنی ببینی شبانه رایگانه یا نه .اگه سرویس جدید گرفتی که نداره البته فرشاد اصرار داره که ماناماد هنوز شبانه داره ولی من میگم نداره .حالا تست کن و نتیجه اش رو بگونقل قول:
2 مگ نا محدود مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256 محدود پارس آنلاین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه...نقل قول:
خیلی جالبه، هنوز خطم وصل نشده، مسیج اومده از صبانت :n02:
کاربر گرامی از انتخاب صبانت به عنوان سرویس دهنده ی اینترنت سپاسگراریم، سرویس 128 کیلوبیت 10 روزه جمعا 100مگ، رایگان برای شما ثبت گردید :n13:
قبلا که ضحی بودم مودمم رو وقتی روشن میزاشتم گاهی تا 1 ماه هم ای پی تغییر نمیکرد و اصلا ریست نمیشد اما الان که ماناماد هستم در طول شبانه روز 4 بار ای پی عوض میشه .برا شماها هم همینطوره ؟
چند وقته ابنجوری شده.... برا من روزی 10 بار قطع میشه... :n24:نقل قول:
نقل قول:
ضحی هم همینطوریه ؟ شاید فقط ماناماد و اکسین اینطوری هستن ؟
سلام....اینترنت جدیدا خوب شده و سرعت قابل قبولی هم داره. من که راضیم سرعنم 2 مگ هست.
برای تست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید.
کسی نیست جواب این سوال من بده خیلی نیاز دارمنقل قول:
باید مک کارت شبکه یا مک مودم داییت رو برداری ، یوزر پسوردشم داشته باشی. بعد مک کارت شبکه اونو روی کارت شبکه خودت ست کنی و در اخر کانکشن میسازی و بوزر و پس میزنی و وصل میشی ! البته باید بببنی با داییت روی حالت pppoe وصل میشده یا bridge. میتونی بری توی ibs داییت و ببینی با چه مکی وصل میشده ، مک مودم ثبت شده یا کارت شبکه . ولی خب هر دوتاش رو بردار جهت اطمینان.نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
الان برای من فقط ای پی گشترش ارتباطات 5 و تست روت 95 میان و گسترش ارتباطات فقط اینترانت شده .الان دارم از تست روت استفاده میکنم .اگر بقیه هم اینطوری بودن بیاید اعلام وضعیت کنید.
برای من گیت وی 88 و گسترش مخابرات میان... یعنی یکی با چیز خودش بازی کنه، اینقدر تند تند اینترنت قطع و وصل نمیشه :n24:
بالاخره امروز بعد از 10 بار پیگیری، خطم رو از رانژه درآوردن، فردا انشاا... سرویس صبانت وصل میشه. تست میذارم ببینید... 2مگ 5 گیگ گرفتم برای شبانه اش. :n16::n16: