امروز کلا قطع بود. واقعا روی اعصابه دیگهنقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Printable View
امروز کلا قطع بود. واقعا روی اعصابه دیگهنقل قول:
دیگه باید تو 195 یه شکایت تنظیم کنیم . به خاطر قطعی پلوتون . دیگه ع* ن قضیه رو در اوردن . امروز کلا قطع بود .
والا هی لاگین میشیم هی میگه مدت اعتبار لاگین تموم شده دوباره دوباره.............
مسخرست اون مواقعیم که وصله اجازه فعالیت نمیده و باید صدبار لاگین کنی تازه اونم با ip خودشون
من امروز توی 195 یه شکایت ثبت میکنم. بقیه دوستان هم پیگیری کنن شاید مجبور شدن درستش کنن.نقل قول:
یه بارم قبلا همینجوری شده بود . یک هفته تمام قطع بود . اگه همه شکایت ثبت کنن مجبور میشن درستش کنن . امروزم قطعه . الان دو روزه که کلا قطعه . من شکایت ثبت میکنم .
میخوام زنگ بزنم فحش ناموسی بدم شدید بخاطر این پلوتو مشکلی نداره؟
یکی از دسوتام میگفت ضبط میکنن ولی با این حال زنگ میزنم
شورشو در اوردن حروم خورا
نه دوست عزیز . به نظر من فحش نده . چون احتمالش هست که سرویست رو تعلیق کنن . زنگ بزن و جدی باهاشون حرف بزن . تا دست از این مسخره بازی هاشون بردارن . من امروز زنگ زدم . باید از 195 اینا رو ترسوند .نقل قول:
به نظر من هم فحش نده. چون اعصاب خودتم خرد میشه. نیازی به این کارا نیست چون تاثیری نداره. این اپراتور بیچاره هم نشسته اونجا تلفن جواب میده گناهی نداره. مقصر بالا دستان که الکی و بی دلیل سیستم اکانتینگ رو از IBSng که اینقد عالی بود و بدون هیچ مشکلی کار میکرد کردن این پلوتو مسخره. شما هم یه شکایت توی سامانه 195 ثبت کنین به نظر من. باید قانونی مجبورشون کنیم.نقل قول:
من شکایت رو ثبت کردم.
دوستان شما هم لطفا ثبت کنین تا ببینیم به جایی میرسیم یا نه.
خوب کاری کردی . منم ثبت میکنم امروز .نقل قول:
من همین الان زنگ زدم به 2020 . میگه سامانه مشکلی نداره . خوبه !!!!!!! :n19::n19::n20:
خوب شد گفت . وگرنه نمیدونستم خوبه . خب مثل اینکه باید یه گوشمالی به اینا بدیم . البته اگه 195 رسیدگی بکنه .
امروز درست شده منم تونستم طرح تمدید کنم. ولی خدا میدونه دوباره کی اینطوری بشه.نقل قول:
دوستان من الآن هم میزنم نمیتونم وصل بشم
ورود رو که میزنی همینجور میمونه و وارد نمیشه
شما چی مشکل دارید هنوز؟
از منم مشکل داره .وارد میشه ولی میپره بیرون
دوباره خراب شد . اگه دقت کنید تو ساعات شلوغی اینجوری میشه . ولی نصفه شب ها و دم صبح خوبه . این نشون میده که خود سامانه ضعیفه. مثلا سرورهاش ضعیفه . باید با شکایت حلش کرد . باور کنید من هزار بار زنگ زدم . ولی فایده نداره .
کسی میدونه دفتر مرکزی این 2020 کجاست ؟؟؟؟ میخوام برم تو ستاد فرماندهیشون :n02: با مسوولینش حرف بزنم .
الان یه هفته هست اینترنت هر ربع ساعت یه بار قطع میشه، کسی هست که اینجوری باشه؟
مرکز استقلال
هر چی زنگ زدم پشتیبانی اصلا وصل نمیشه زرتی میگه خداحافظ و قطع میشه!
رفتم مخابرات ولی میگن مشکلی نداره
تنظیمات مودم و همه رو چی هم چک کردم
تکلیف چیه؟!
نه من مرکز استقلال مشکلی ندارمنقل قول:
اول مودمو یه ریست فاکتوری کن
به احتمال زیاد مشکل سیم کشی داخل باشه
- - - Updated - - -
من دیشب تا ساعت 4 صبح چند بار امتحان کردم نشدنقل قول:
حذف شود ...
تنظیمات مودم رو چک کردمنقل قول:
با یه لپ تاپی که ویندوز 7 روش نصبه امتحان کردم بدون ایراد کار میکنه
ولی با 3 تا لپ تاپ دیگه که ویندوز 10 و 8 روشون نصبه هر ربع ساعت یه بار قطع میشه
دوستان برید به این آدرس شکایت کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز پلوتو خرابه . از دست اینا چیز خل شدیم . تا میتونید زنگ بزنید و پیگیر باشید . من تا الان سه چهار بار زنگ زدم 2020 .
من دقیقا نمیدونم چرا از جواب دادن تفره میرن و نمیخوان جوابگو باشن که چرا پلوتو خرابه . علتش رو نمیگن .
دوستان بالاخره بعد دو ماه مشکل ای پی حل شد و از 5.75 به 5.219 تغییر کرد. خیلی سایت ها که قبلا باز نمیشد الان باز میشه
احتمالش هست سیستمشون تا بعد تعطیلات عید قطع باشه
بالاخره پلوتو رو درست کردن . الان خیلی عالی داره باز میشه . خدا کنه دیگه خراب نشه .
سلام به بچه های اصفهان
بچه ها من اهوازیم و از مخابرات خوزستان سرویس دارم ، اینجا هم مصیبت ای پی و قطع و وصلی داریم میبینم که برای شما هم هست انگار سراسری سیستم ها رو دادن دسته بچه ها خراب و درست میکنن
گندش بزنه ...
دوستان ، مخابرات طرح نوروزی نمیذاره ؟!!!! کسی اطلاعاتی نداره ؟؟؟
طرح نوروی چیه دادانقل قول:
تو یه هفته 8 روز قطع نباشه کلامونو میندازیم هوا طرح نوروزی پیشکش
من نه قطعی دارم ، نه افت سرعت دارم نه پینگم بالاست . الان مخابرات بزن به تخته عالی شدهنقل قول:
دوستان چرا شارژ اتوماتیک اول فروردین اعمال نشده ؟؟؟
مسءولان adsl مخابرات اصفهان یه گروه دارند اگر مشکلی چیزی دارید اینجا مطرح کنید تا جواب بدن
لینک گروه ADSL مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لابد اتوماتیک نیست و مسئولش رفته تعطیلات!نقل قول:
فکر کنم دارن عیدی میدن واس من شارژ توماتیک زدن 1 گیگ بدهی ولی 2 گیگ شارژ شده:n10::n02::n18:
توی گزارش \رداخت ها :n33:
منطقه ولیعصر دوستان کسی مشکل نداره؟
من چند روزه نتم قطه :(
مخابرات به من 5 گیگ عیدی داده یعنی هم اندازه شارژ اتوماتیکم. فقط حیف که زیادمه و فرصت نمیکنم مصرفش کنم همش سوخت میشه کاش مثل قدیم میشد شارژ انتقال داد.
من طرح شباهنگ دارم و به جای 3 گیگ برا من 6 گیگ زدن . و پول همون 3 گیگ رو بدهکارم کردن . زنگ زدم پشتیبان . میگفت که یه اختلالی تو سیستم بوجود اومده .
یعنی عیدی در کار نیست و همش اختلال سیستمی بوده؟؟؟ البته باسه من فاکتور اضافی صادر نشدهنقل قول:
یه بار دیگم همینطوری شد بعد کم کردن نامردا!
این مشکل پینگ فقط ماله خط های dlc هست یا همه دارن؟ چطوریه هیشکی ازش صحبت نمی کنه؟ عادی شده عایا؟!
سلام
من میخواهم از آسیاتک بیام مخابرات و چند تا سوال ازتون دارم مرکز مخابراتی من صدری سپاهانشهر هستش و اینکه در این منطقه سرویس دهیشون خوب هست؟ پینگ چطوره ؟ وضعیت شبانه رایگان چطوره؟
و اینکه تفاوت سرویس حرفه ای ها با طرح شباهنگ چیه؟
ممنون