جواب سؤال دومتون اینه که مشکلی پیش نمیاد، راحت باشیدنقل قول:
Printable View
جواب سؤال دومتون اینه که مشکلی پیش نمیاد، راحت باشیدنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad_87 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی نمیتونه قطعی جواب بده.قبلا اینجوری بوده و کم نکرده.یکبار هم برای من هفته پیش اینجوری بود ولی روز بعدش همون ته حجمم تموم شده بود و موجودی حسابم هم صفر شد.با توجه به طرحتون و زمان باقیمانده اش با مسئولیت خودتون انتخاب کنید.به هر حال ریسکه.
------------------
1.این مقادیر در مودم روی چند باشه خوبه و بهترین عددش چیه و وضعیتم به نظر شما چجوریه؟
RSSI: -74.72dBm CINR: 25.47/21.15(R3/R1)dB TX power: 23dBm
قسمت WiMAX Signal Strength هم یه نصفه مونده پربشه و سرعت دانلودم هم در روز 130-140 هست و گاهی یه نوساناتی داره.(یک مگابیت)
بهترین حالت باید RSSI -۵۰ باشه
مال من -۷۲ سه تا چراغ فول هست
CINR هم هرچی نزدیک به ۳۰ باشه بهتره
سلام
من پسورد مودم Out Door رو تغیر دادم ، دیگه با هیچ پسوردی لاگین نمیکنه؟؟
چطوری مودم رو رسیت کنم؟
بله دیگه با هیچ پسوردی باز نمیشهنقل قول:
اگه پسورد رو نداری یه دکمه کوچیک روی مودم هست با یه سوزن بزن ریست میشه
البته توجه کن این فول ریست میکنه یعنی تمام تنظیمات برمیگرد به حالت اول
اگه میخوای مودم روشن خاموش کنی راحتترین راه وارد تنظیمات مودم شو
یه دکمه خاموش روشن هست بالای صفحه اون رو کلیک کن
هیج جایی برا ی رسیت توی مودم out door ندیدم . پایینش فقط جای پورت lan هست .جلوش هیچ جای نداره .دقیقا منظورتون کجاش هست ؟دکمه خاموش ندیدم ؟ او کجاست؟ عجبا به این پدیده مبین نت!!!
چرا پسوردو تغییر دادم دیگه وارد نمیشه ؟!
مرسی از پاسخ زودتون
sitrix جان هر دفعه میای و speed test های فضایی میذاری ومیری!نقل قول:
خب داداش بگو سرویست چیه و چرا انقد سرعتت بالاست
داداش با یوزر و پسورد admin یا user هم امتحان کردی؟نقل قول:
سرویس من باز امروز داغون شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:سلام من اینارو داخل شرکت میگیرم ! اینا سرعت دکل بالای سره من هستش. اما خیلی جالبه مثلاً با همین سرعتی که 7مگ هستش صفحه رو مثل زمانی که 2 مگ داشتم باز میکنه فقط سرعت دانلودش خوبهنقل قول:
علیک سلام دادانقل قول:
یعنی منم برم زیر دکل مبین نت بشینم سرعتم انقد میره بالا؟
نه من توی شرکت مبین نت گرفتمنقل قول:
من الان سه ماهه وایمکس دارم.تا سه چهار روز پیش آنتنم همیشه پر بود اما چن روزی هست که صبح ها آنتنم سه خونه میشه و سرعتم به شدت افت میکنه ولی مودم رو که خاموش روشن میکنم آنتنم پر میشه و سرعتم هم درست میشه.
کسی میدونه مشکل از کجاست؟اینم تست بعد از خاموش و روشن کردن مودم(تست قبل از این هم تو صفحه قبل هستش) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی تو شرکت،سیستم های خودشون همچین سرعتی داره؟نقل قول:
من دیروز مودم out door مبین نت رو گرفتم . پسوردشو تغییر دادم .دیگه با هیچ پسوردی لاگین نمیشه . زنگ زدم شرکت میگن دکمه سخت افزاری مودم های جدید ندارن !؟!!
کسی اطلاع داره ؟
تو یوزر و پسوردت کلمه admin یا user رو وارد کن ببین لاگ میشهنقل قول:
همشو امتحان کردم
(admin),(system),(user)
عجیب هست که لاگین نمیشه !؟
کسی اطلاع خاصی نداره ؟
-
چطوری مودم out door جدید رو رسیت کنم ؟!!! خود شرکت گفت این جدیدا دکمه رسیت ندارن !!!!!!!!!!!!!!!!
واسه من از 22 تا الان چیزی کم نکرده!! 10 GB دارم بزارم واسه دان؟ ممکنه این روزها باز حساب بشه یعنی لاگش بیاد؟ سابقه داشته؟
داداش مودمتو آپدیت کن احتمالا درست میشهنقل قول:
از خود سایت مبیننت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل مودمت چیه؟نقل قول:
بهتره با پشتیبانی تماس بگیری
ریسکهنقل قول:
احتمالا همین امروز فردا درست شه آخه از بعضی بچها دیروز درست شده
مدل مودم : OX330P هست .
با پشتیبانی تماس گرفتم میگن این سری جدید هست دکمه سخت افزاری برای رسیت نداره !!!!! عجیب نیست ؟
پس اگه این مشکل پیش بیاد که پسورد فراموش بشه ؟راه حلش چیه
شما چرا سؤال نکردی حالا که دکمه سخت افزاری نداره باید چجوری وارد تنظیمات مودم شد؟نقل قول:
والا منم اصلا ندیدم مودمو سر در نمیارم
شما زنگ بزنین به مرکز پشتیبانی مبین نت و شناسه اشتراک رو هم بدین خودشون توی سیستم میتونن همه اطلاعات شما رو بببینن و حتی یوزر و پسورد شما رو عوض کنننقل قول:
نقل قول:
]چرا system لوگین نمیشه
عزیز این بعضی از بچه ها که دیروز درست شده ! خوب چی شده ، چیزی دانلود کردن از حسابشون کم شده ؟؟؟ آخه من که دورم تموم بوده ، پولی هم تو حسابم نبوده ، تا الانم ( از 21 طرحم تموم شد ) چند گیگی گرفتم ، چی میشه ؟؟؟؟ یعنی میزنه فلان تومن بابت ترافیک اضافه که گرفتم باید بدم !!!!؟؟؟؟نقل قول:
نه هرچقدر که دانلود کنی به حسابت نمیاد.. ولی وسطه دانلود یهو سیستم درست شه از حجمت کم میکنه.. ریسکه اینه:sq_25:نقل قول:
خوب من که تو حسابم چیزی نیست چی میشه ؟؟؟ ( 21 ام طرح 1 ماه من تموم میشده که نشده ) ---- ممکنه منفی بزنه ؟؟؟ یا اینکه قطع میشه و مستقیم میره به صفحه پرداخت ؟نقل قول:
دوستان غیر از کارت دانشجویی راه دیگه ای واسه اینترنت 512 گرفتن هست؟
من دوستم میخواد بگیره کارت نداره.ممنون
در ضمن میخواد اینترنت به اسم خودش باشه
كارت نظام پزشكي و نظام مهندسينقل قول:
نامه از يه شركت به اسم خودش
مجوز كسب
داش آرش نبودی ... دلمون تنگ شده بود براتنقل قول:
باباش پرستاره میتونه؟؟؟
خوب بذار واسه دانلود حالشو ببرنقل قول:
نه مبیننت منفی نداره
هروقت از این مقعیتها گیرت اومد استفاده کن
تا وقتی سیستم درست شه میتونی دانلود کنی بعد از اون احتمالا طرحت تموم میشه
بقیه دوستان اطلاعی ندارن؟؟نقل قول:
لعنت به مبین نت
لعنــــــت به مبین نت
لعنــــــــــت به مبین نت
لعنــــــــــــــــت به مبین نت ...
احتمالا میتونه بگیرهنقل قول:
ولی به اسم باباش میشه
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
سلام دوستان بنده حجم باقیمانده اینترنتم 1.06 گیگ بود که با دانلود چیزی در حدود 1 گیگ از حجمم کم نشده !!!!!چجوریاست؟؟؟
دانلود کن دادا.این دفه که نصیب ما نشد.شما ها استفاده کنین.نقل قول:
كلاً صفحه كاربران مبين نت تركيده , من چند روزه تازه طرحمو شارژ كردم ولي ميزان حجم باقي مانده رو زده 0 گيگ !
سلام بینا جاننقل قول:
ولا افتادیم تو کار و زندگی. دیگه زیاد وقت نمی کنم بیام.
اگه جزو نظام پزشکی محسوب میشن احتمالا میشه
اگه اشنا هم دارید که شرکت ثبت کرده بگو واست یه نامه بنویسه مهر شرکت رو هم بزنه زیرش
من دیشب سرعتم خیلی کم بود
صب ساعت ۵ و نیم که پاشدم برم دانشگاه. دیدم سرعت دانلود ۱۰ kb/s است
شماها مشکل نداشتین ؟
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2