اینو رو توی تایپک 3g ایرانسل بپرس . آره میشه ! کدهاش هم تو سایت ایرانسل قسمت بسته افزایشی هستنقل قول:
Printable View
اینو رو توی تایپک 3g ایرانسل بپرس . آره میشه ! کدهاش هم تو سایت ایرانسل قسمت بسته افزایشی هستنقل قول:
قیمت 512 اضافه شده یا برای من اشتباه شده؟29000 هزار تومن !!! یعنی تقریبا هر گیگ 6 تومان!!!ایرانسل به جای این که کیفیت سورس اصلی را بالا ببره روی خدمات جانبی ش تمرکز می کنه.مثلا ... با موبایل، وایمکس تو شارژ کن، با خودپرداز شارژ کن، با اینترنت شارژ کن ... با ستاره مربع شارژ کن. چند سال بعد ... تو ذهنت فکر کن و وایمکس تو شارژ کن!!خوب این به چه درد من می خوره. سرعت که ثابته ، تازه اگه افت نکنه. قیمت هم که افزایش داره.
اینترنت یه مگ یه هفته است مث دایال اپ شده
:\
منم 512 دارم از ساعت 10 شب به بعد یه وب باز نمی کنه ! سه روز هی زنگ میزنن میگم آقا داغونه میگن پیگیری میکنیم . تایم اوت خیلی داره. من خوزستانم که وضعش هر روز بدتر میشهنقل قول:
امروز ترکیییده یعنی ترکیده !
جمعه ها خیلی بد میشه
سلام
با توجه به اینکه در کشور ما فناوری 3G و 4G راه افتاده وحتی در بعضی مناطق تا 74 مگابایت بر ثانیه نرخ دانلود گزارش شده و همچنین
در خود سایت ایرانسل قسمت معرفی وایمکس نوشته شده:
برد فرکانسی این فناوری از 2 GHz تا 66 GHz متغیر است و پهنای باند آن به ازای هر فرستنده از 1.5 MHz تا MHz 20است که نرخ تبادل اطلاعات آن را تا 70Mbps میرساند و این عدد باز هم قابل ارتقاست. برد دامنه تحت پوشش این شبکه محدودهای به شعاع 80 کیلومتر است که این مساله میتواند برای یک شهر بزرگ با چند آنتن معدود انجام شود
یعنی با وایمکس ایران میشه تانرخ دانلود 8.5 مگابایت بر ثانیه رسید
ولی ایرانسل بازم این سرعت را هرگز برای وایمکس ارائه نخواهد کرد دلیلش هم به نظر من ایجاد فرصت برای فروش هر چه بیشتر مودم های 3G و 4G می باشد(و این کاهش سرعت مشکوک در هفته های اخیر در وایمکس).
شما هم که ملاحظه کرده اید در این چند سال با گران فروشی در مودم وایمکس به جه سود کلانی رسید
این هم از مشتری مداری ایرانسل
برای داشتن یه اینترنت که قابل حمل هم باشه (یعنی یا وایمکس یا همون 3g و lte ) شما شرکت خوبی (!) در نظر دارید که پیشنهاد بدید؟نقل قول:
:n28:
(امروز، بعد از دو هفته (!!!) سرعتم دوباره اوکی شد ولی پینگم زیاااااااده) :n30:
سلام ایرانسل برای سرعت 512 پورت رو باز میزاره یا بقیه سرویس هاش؟ یا به صورت اسمی تحویل میده؟
شبانه داره؟
نه کلا سرویس اسمی رو میده الان خیلی بد شده . اگر مجبوری بیا سمت وایمکس ! شبانه هم آره داره!نقل قول:
شما براي حل مشكلت چيكار كردي؟درست شد؟نقل قول:
سلام
دوستان من هیچی از این تعرفه های ایرانسل نمیدونم
میخوام بدونم تعرفه ای داره که شبانه دار باشه (شبانه نامحدود - یعنی حجم خاصی برای شبانه در نظر گرفته نشه) و اینکه سرعتشم خوب باشه
میشه لطفا راهنمایی کنین ؟
همه طرحهای وایمکس ایرانسل شبانه از ساعت یک تا هفت صبح بدون محدودیت رایگانه. دیگه نمیدونیم در آینده چی پیش میاد.
سرعت دانلود وایمکس واقعا فاجعه ست من از طرح ۱۲۸استفاده میکنم سرعت دانلود ۱۰کیلوبایته و سایت ها با کامپیوتر خیلی دیر لود میشن تازه کلی هم قطعی داره
سلام
در سرعت 2مگ اگر انتن و پوشش فول باشه سرعت روچند میره؟ایا از وایمکس ایرانسل راضی هستید؟
من بین ایرانسل و مبین نت موندم!!! نمیدونم کدوم بگیرم
سلام. اگر آنتن فول باشه و به دکل نزدیک باشی همون سرعت اسمی رو میگیری . از وایمکس ایرانسل بنده اصلا راضی نیستم . دو هفته است داغون تر شده حتی پیجم باز نمی کنه . به خصوص از ساعت 8 شب به بعد . اگر مجبور هستی و نمیتونی adsl بگیری وایمکس بگیر چه ایرانسل چه مبین نت . اگر خوزستان هستی که اصلا نگیر چون اینجا استفاده کننده وایمکسش زیاده افت سرعتم داری . مگر اصفهان یا آذربایجان یا شیراز باشینقل قول:
چند روزه واقعا افتضاح شده. برای باز کردن سایتها باید چند بار رفرش کنیم. بعضی ها رو که اصلا باز نمیکنه وقت صبح زود. متاسفانه اصلا رسیدگی میکنن.
هفدهم آبان ماه خبری منتشر که که حکایت از اصلاح مصوبه قبلی رگلاتوری درباره کاهش قیمت پهنای باند داشت:
اما گویا ایرانسل این قدر سرگرم این نسل های جدید موبایل هستش که اصلا فرصت بازنگری در تعرفه های وایمکس را بر اساس این تخفیف 25 درصدی ندارد. اون یکی اپراتور وایمکس هم همین طور!نقل قول:
کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در جلسه شماره 200 خود مصوبه پیشین نرخ پهنای باند اینترنت را مبنی بر تخفیف 35 درصدی تعرفه پهنای باند اینترنت، برای ارائه کنندگان خدمات اینترنت ADSL تغییر داد و به تخفیف 25 درصد برای تمام ارائه دهندگان اینترنت اصلاح کرد.
آره واقعا افتضاح شده سرعت کم شده و تایم اوت بالا رفته خود dns های ایرانسل خیلی تایم اوت میدن مثلا توی cmd پینگ 92.42.51.31 رو بگیرین از هر 10 تا 6 تاش تایم اوته . وقتی خود dns شرکت اینقدر افتضاح باشه پس فاتحه بقیشو باید خوند واسه من یک ماه اینجور میشه از ساعت 4-5 عصر به بعد و هی بدتر میشه تا آخر شب . این سه روزه که کل ساعات روز افتضاحه!! متاسفانه هر چی پیگیری کردم فقط میگن کاربر زیاده مودم جابه جا کن ciner بهتر بشه که ربطی که ciner به این سرعت افتضاح نداره ولی روی دکلی که من وصلم کلا 60 نفر کاربر نداره . تایم اوت بالا و سرعت پایین کاری میکنه از آسیاتک که داغون هست بگیرم و وایمکس استفاده نکنم !نقل قول:
من ۱۲۸ نامحدود اصفهان دارم چند روزی است سرعت افتضاح شده :n34:کسی دلیلشو میدونه
من ۱۲۸ نامحدود اصفهان دارم چند روزی است سرعت افتضاح شده :n34:کسی دلیلشو میدونه
کسی سرویس 2 مگ نامحدود داره ؟ روزی چند گیگ میگیره ؟ محدود میکنه مثه شاتل ؟
سلام ، سرعت شانسی هست اگر منطقه شما خلوت باشه سرعت تا 260 هم میره .نقل قول:
برای من قابل پیش بینی نیست ، بعضی شب ها از همون ابتدا بین 230 تا 260 سرعت داره و در بعضی شب ها دو سه ساعت اول سرعت بین 90 تا 120 و گاهی تا 200 و کلا نوسان زیاد !
تا اینجا برای من خوب بوده ، البته شب های جمعه و روزهای تعطیل سرعتم بهتر از 120 نیست و حتی شده تا 50 هم پائین بیاد که به خاطر همون شلوغ شدن و ازیاد کاربرهاست .
مبین نت داشتم اون سرعت ثابت تر و بهتری داشت و افت کمتر ، البته همون موقع هم من استثنا بودم و اکثرا شکایت داشتند ، مبین نت تعرفه هاش خیلی گرونتره و ساعات شبانه رایگانش هم کلا 4 ساعته !
بنابراین توصیه من ایرانسل هست البته اگر مجبور هستی مثل همه ماها
منم اصفهانم همشهری ، سه چهار روزی هست در روز سرعت داغون میشه ، من 2 مگ دارم و سرعتم داغون شدهنقل قول:
دعا کن که اصلا ارزونش نکنن ! اگه بخوان تعرفه هارو بیارن پائین مطمئن باش یا شبانه رایگان رو بر میدارن یا محدودش میکنن یا ساعاتش رو کم میکنن ! من دعا میکنم همین وضعیت کج دار و مریز بمونهنقل قول:
چند روزه خيلي داغون شده.پيج هم به زور باز ميكنه ولي با فيـلــتــرشـــكن درست ميشه
پينگهم كه افتضاح.نشد يك بازي آنلاين درست و حسابي انجام بديم
چند روزه خيلي داغون شده.پيج هم به زور باز ميكنه ولي با فيـلــتــرشـــكن درست ميشه
پينگهم كه افتضاح.نشد يك بازي آنلاين درست و حسابي انجام بديم
سرعت دانلودت با سرور های داخلی و خارجی چنده وقتی اوضاع خوب باشه؟نقل قول:
معلوم نیست که اینا کی میخوان درست کنن وضع اینترنت رو . 6 روزه داغونه و درست نشده! سرعت 7-8 کیلو بایتی داره
برای من هم همینطوره ، یک هفته هست داغون شده ! گاهی سرعتم همون 6 و 7 کیوبایته اونم با تعرفه 2 مگ .نقل قول:
یهو هم درست میشه سرعت خوب میشه بدون تعویض دکل یا تعویض آیپی .
خب مذاکرات که به جایی نرسیده ( قرارم نبود برسه ) دلار گرون شده و داره میشه ، طلا هم داره باز جون میگیره ، نفت هم که به کمترین قیمت در 4 سال اخیر رسیده ، یه موج گرونی جدید داره شروع میشه ، بایدم سرعت رو بیارن پائین من و شما نفهمیم تو مملکت چه خبره ! هر وقت فشار بهشون وارد میشه دایورتش میکنن به مردم !
اصلا کی گفته باید سرعت نت بالا باشه ؟ میریم جهنم ! تازه با این گرونی ها پول خریدن کلمن و یخ هم نداریم !
والا با این نوناشون :n02:
ریستارت کردم dns دوم رو 8.8.8.8 کردن!
گوش شیطون کر امروز خوب بود تایم اوت هم کم بود. اما اعتباری بهش نیست
واسه من امروز خراب بود زنگ زدم شماره پیگیری دادن بهم . الان نیم ساعته بهتر شده . آره ممکنه نیم ساعت دیگه خراب بشه!نقل قول:
باز ترکیده همون موقع که گفتم . بریم سمت adsl پول دستم بیاد دیگه این لعنتی رو شارژ نمی کنم
اگه میتونی بگیری که تردید نکن. من متاسفانه هر طوری بشه باید باهاش بسازم. چون امکان ADSL رو ندارم. اما واسه من هنوز خوبه. یعنی از صبح خوبه. خصوصا دانلود که اصلا مشکل نداشت توی این چند روز فقط با باز کردن سایت مشکل داشت
دوستان دو مگ نامحدود سرعتش رو چنده حدودا ؟ برای دانلود پیشنهاد میکنید ؟
اقا قضیه شبا چیه تا رایگان میشه نت بهم میریزه
نتونستم چیزی دانلود کنم
چند روزه هرچی میزارم واسه دانلود نمیشه!!!
صبح میای میبینی همش ارور!!!!
سلام دوستان. من هم وایمکس ایرانسل دارم.راستش چیز زیادی از شارژم نمونده.واسه اولین بار میخوام شارژ کنم بلد نیستم.میشه راهنمایی کنید چطوریاس؟؟؟:n01:
توی سایتش روش پرداخت هست . با کارت شارژ خود ایرانسل . یا توی سایت ecare.mtnirancell.ir برو یوزر و پسوررتو بزن قسمت پرداخت میتونی پرداختش کنی . با کارت شارژ میتونی با کد *141*رمز شارژ*شناسه بدون صفر#نقل قول:
جالبه من دو بار در مورد نامحدود دو مگ ایرانسل پرسیدم و هیچ کس جواب نداد....یعنی هیچ کس از این سرویس استفاده نمیکنه ؟