لطفا جواب بدیدنقل قول:
سلام !
PES من منوش فارسی هست راهی هست انگلیسی بشه ؟
Printable View
لطفا جواب بدیدنقل قول:
سلام !
PES من منوش فارسی هست راهی هست انگلیسی بشه ؟
سلام
كاپيتان تيم رو كجا ميشه تعيين كرد؟
توی ترکیب تیم مربع رو که بزنی روی یه بازیکن خاص اون بازیکن کاپیتان میشهنقل قول:
اگه دقت بکنی یه نوار زرد هم کنار اسمشون هست
نه دیگه ویرایشش کردن باید اورجینالشو می گرفتی حالا بیخیال دوره اش به سر اومد حالا دیگه پیش به سوی PES 2011 این 2010 به دست فراموشی سپرده میشهنقل قول:
سلام
من بازیم صدا نداره چیکار کنم درست بشه؟
صدا داره ها ولی فقط صدای تماشاچی ها و گزارشگر
صدای توپ و چیزای دیگه نیست
help me please.........................:20:
تنظیمات رو چک کردی . تنظیمات داخل بازی رو می گم .نقل قول:
سلام ببخشید این پچی که تو صفحه 900 اومده که خیلی قدیمیه.مثل اینکه پچ 4 اومده.شما خبر دارین صحت داره یا نه؟
یه مشکل دارم.وقتی ترکیبو سیو میکنم،عمل نمی کنه البته فقط پست بازیکن ها رو اگه تغییر بدم اعمال میکنه.چکارش باید کرد؟واسه بقیه هم همینطوریه؟
و یه سوال:مشخصات پدرو از بارسا تو پچ های جدید تغییر کرده؟
پست 900 گرچه قدیمیه ولی آپدیت ترین پست کل تاپیکه:46:نقل قول:
هیچ لینکی توی اون پست قدیمی نیست آخرین پچ رسمی 1.03 و آخرین DLC 1.07 هست.
وقتی ترکیب سیو می کنی باید فایلش رو مثل ریپلای سیو کنی دفعات بعد اون و لود کنی بعد از روی استوک ها کپی کنی
جواب سوالتون رو می تونید با دانلود dlc 1.07 بدست بیارید.
در ضمن شما که اینقدر دنبال آپدیت بودن بخصوص بارسا هستید که دیگه باس بیخیال PES 2010 بشید شب بشین دمو قابل بازی 2011 رو که توش دو تا تیم بایرن و بارسا داره دانلود کن و جدید ترین ترکیب بارسا حال کن با Stat ها و قدرت های جدیدشون
من نمیتونم PES 2010 رو روی سون نصب کنم، شما چطور؟
من که نصب کردم اجرا شد
البته نصب میشه اما اجرا... :41:
برای من که اجرا هم شد
ببخشید این dlc 1.07 حجمش چقدره؟پیش نیاز هم میخواد؟بازی من بدون کرک و سریاله.نقل قول:
بعد این دمویی که گفتین حجمش چقدره؟؟؟
راستی پچ 4 که گفتم تو این فروم لینکشو گذاشتن:کد:http://forum.----------.com/showthread.php?p=145482
من جدیدا ویندوز 7 نسخه 64 بیتی نصب کردم این بازی قابل نصب روی این نسخه هست؟
کسی امتحان کرده؟
یه سوال دیگگه:
تاریخ تقریبی برای اومدن pes 2011 ;di?
آخرین پچ 1.03 هست... پچ 1.04 وجود ندارهنقل قول:
توی پست 9000 تاپیک هم حجمش هست هم لینکش... نیازی به هیچ چیزی نیستنقل قول:
دمو ی PES 2011 رو شب دانلود کردم الانم دارم بازی می کنمنقل قول:
از بحث عقب نمونکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=399692
pes 2011 همین ماه ( سپتامبر ) میادنقل قول:
آقا اینجا کسی هست pes 2010 آنلاین بازی کنه؟
من و 3 تا از دوستام 2ماه که اوریج خریدیم.
دوستان کسی لینک این مسترلیگ ترنسفر داره بذاره؟از لینک صفحه 900 اصلا نمیتونم دان کنم.
سلام به pes باز ها.
من که خودم یکم pes باز قدیمی هستم. ولی زیاد توی این تاپیک نیومدم.
خوب بریم سر اصل مطلب.
من جدیدا توی مشخصات بازی و توی ستینگش که میرم vram را 16 میزنه و میگه وضعش خرابه!بازی هم گیر میکنه و تیک میزنه.
کسی میدونه مشکلش چیه؟قبلا با همین سیستم هیچ مشکلی نداشت.تازگی اینجوری شده!
گرافیک چیه اصلا کارت گرافیک داری یا نه؟.نقل قول:
VRam 16:18:
بابا مال من 1 گیگه...
کارت گرافیک مشکل پیدا کرده...
شایدم موقع بازی ساکز 3 مشکلی نداشتی نه 2010
اره بابا!!!گرافیکم 256 ۀeforce fx هستش .میگم که قبلا خوب اجرا میشد.البته روی low.حالا روی همون low وی رم vram را میزنه 16!!!نقل قول:
میتونه اشکال از ویندوز باشه؟گرافیکم نصب و اپدیت هم کردم.
نه بابا با این گرافیک نمی تونی بازی کنی... قبلا هم نمی دونم چطوری بازی می کردی.
حالا شما باور نکن!من مثل یک دسته گل بازی میکردم.تا اینکه یکدفعه vram را 16 زد!نقل قول:
سلام
من تازه اینو نصب کردم بعضی اوقات وقتی میخواد بازی شروع شه یه دفعه میاد بیرون کسی میدونه چرا؟
ممنون
اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به برو بچ عزیز
اگه میشه یه یه پچ بدید که نقل و انتقالات 2011 را داشته باشه
البته صفحات قبل رو نگشتم نمی دونم هست یا نه ببخشید وقت ندارم
شما روی ایکن بازی رایت کلیک ک نبزن Run as Adminstratorنقل قول:
اگه باز مشکل داره حتما مشکل Directx داری!
run as administrator رو زدم بازم ارور میدادنقل قول:
directx 11 هم نصبه
سلام
من یک مستر لیگ تازه شروع کردم و از نرم افزار اسپانسر برای افزایش پول هم استفاده کردم
اما نمیدونم چرا هیچ بازیکنی نمیاد تو تیمم :13:
به هر کی پیشنهاد میدم رد میکنه :19:
دوست عزیز همون اول که نمیتونید بازیکنایی مثل رونالدو و مسی بگیرید شما باید اول به بازیکنایی که قدرتشون کمتره پیشنهاد بدی و اونارو بخری تا بعد از چند فصل بتونی بازیکنایی با قدرت بالا بخری.البته ممکنه بعضی از بازیکنای قدرتمند پیشنهادتونو بپذیرن .نقل قول:
شما برو تو قسمت نقل و انتقالات بعد زده Scout از اونجا يه قسمت داره به اسم Opennes to negotioate اين رو بزن بعد تو اين صفحه به هركي پيشنهاد بدي مياد تو تيمت اما بايد خرج كني.وگاهي هم بازيكن هاي خوبي ميان.نقل قول:
احتمالا مشکل از ویندوز هست. وقتی سخت افزارها بدرستی نصب نباشه یا شناسایی نشه ویندوز از این ارور ها میده الکی!. همه درایورها. رابط های گرافیکی درست نصبه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
من تازه یه هفتهست لپ تاپ رو خریدم
دوستانه مشکلی نداره ولی تو مستر لیگ ارور میده
به هر حال ممنون
سلام
لطفا کم حجم ترین پچpes2010رو که تیمای کلاسیک رو درست می کنه بذارید.
با تشکر
فکر نکنم همیچین پچی نباشه برای من بدون پچ هم بود شاید تو اپشن باشه
آپشن آنلاکر :نقل قول:
فقط بریز توی مای داکیومنت توی فولدر save هاکد:http://www.2shared.com/file/12378355/f494ab00/Unlocker_Option.html
سلام
من تیمای کلاسیکو آزاد کردم ولی بازیکنای این تیما الکی هستن.
ادیت فایل رو بریزی کنار همون فایل آپشن درست میشن...نقل قول:
البته لازمه که DLC 1.07 رو هم بریزید و به قولی بازیتون دیتابیسش آپدیت باشه اگه نیست داخل بازی آپدیتش کنید. یا فایل DLC رو از لینک زیر دریافت کنیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5104255#post5104255
بعد دانلود توی این مسیر کپیش کن... البته اگه ویندوزت ایکس پی هستکد:http://www.mediafire.com/?uzzmemqznwd
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
دوستان من یه توضیح کوتاه بدم برا خرید بازیکن در مستر لیگ...
(نسخه جدید بازی داره منتشر میشه و تازه من کشفیدم که چطور میشه بازیکنای بزرگ رو گرفت!: دی..اما حداقل یه 2 هفته ای میشه استفاده کرد از این آموزش!)
امروز در حالیکه سال دوم بازی توی مستر لیگ بود، تونستم این بازیکنا رو با این ریت بگیرم:
رونی:92 چک:90 اسین:87 ده روسی:85 توز:85 دروگبا: 82
در حالت عادی سخته اینکار یخورده نه؟!
اما شیوه کار اینه:
شرط اول اینه که شما باید تیمت تیم بهتری نسبت به تیم بازیکن مورد نظر باشه...بخصوص تیم اول بازی باشید...
حالا فرض میکنیم شرایط شما همینه و شما تیم اول بازی هستید...
1.شما یه بازیکن مد نظرتون هست و میخواید اون رو بخرید...
2.اون بازیکن رو وارد لیست Scout List تیمتون میکنید(روی نام بازیکن کلیک کنید و گزینه Add to scout list رو بزنید) تا بعد 4-5 هفته، اطلاعاتش رو برای شما بیاره...
3.وقتی تویه لیست Scout میرید، یه گزینه داره بنام Dossier که با دکمه مثلث و یا w میتونید واردش بشید...
3.1.تویه خط اول، درباره شرایط ملی و مشهوریت بازیکن معمولا نوشته شده...
3.2.تویه خط دوم، درباره خود بازیکن و توانایی اصلیش توضیح داده شده معمولا..
3.3.تویه خط سوم، شرایط خرید بازیکن نوشته شده..
4.با دو قسمت اول کاری نداریم و مهم قسمت و توضیحات سومه...شما برای بازیکنان بزرگ، معمولا به 3 اصطلاح برخورد میکنید..
4.1.نوشته ای با عنوان: Chances of a deal are almost zero به معنی"شانس معامله(خرید) بازیکن تغریبا 0ه"...این بدترین پیغامه و باید تغریبا بیخیال این بازیکن بشید مگر اینکه تیمش خیلی ضعیف باشه...
4.2.نوشته ای با عنوان: A deal looks unlikely به معنی"شانس معامله(خرید) بازیکن به نظر کم میاد"..در این حالته که شما بسته به تیم بازیکن حریف و رتبش ، شانس خرید بازیکن رو دارید که البته اگه تیم اول باشید، این شانس خیلی بالاس! معمولا به بازیکنی با این عنوان، بالای 2 بار پیشنهاد بدی، قبول میکنه! (بازیکنایی که بالا نوشتم رو همه رو همین وضعیت گرفتم خودم)
4.3.نوشته ای با عنوان: A deal looks more than likely به معنی"شانس معامله(خرید) بازیکن بسیار بالاست"..خب تبریک میگم!! این بازیکن رو به راحتی میتونید بخرید! در واقع پیشنهاد که بدید به این بازیکن، قبول میشه و هزینه درخواستی به شما گفته میشه...در واقع این بهترین پیغامه...
5.بقیه کار رو هم که بلدید! استفاده از گزینه Negotiations و بقیه کارها...
به این شکل شما میتونید اکثر بازیکنایی که دوست دارید رو بیارید به تیمتون...
در اخر یه پیشنهاد دارم(واجبه!) و اونم اینکه پیشنهادهاتون رو فقط تویه فصل نقل و انتقالات ندید...
در تمام زمان های سال مدام پیشنهاد بدید-یعنی حتی وقتی زمان بازی و نمیشه بازیکنی رو از اون زمان بیارید به تیم- تا بلاخره قبول بشه...
امیدوارم مفید بوده باشه..
موفق باشید..
کسی آپشن فایل PESEdit.com 2010 Patch 4.1 رو داره؟!
800مگ دانلود کردم اما خبری از آپشن فایل توش نیست! همه چیز ادیت شده س اما اسم بازیکنا و تیما غلطه :(