همون با میدل الی بشیم بهتره:دی
با این 2 تا سیلور که توی فورت ما هستند و توی جنگ هماهنگ میکنیم و از سیلور جدا میشیم.
و با میدیل یکی اگه سیلور حمله کرد ما + میدل + چانگ آن به فورت متوسط سیلور حمله کنیم
Printable View
همون با میدل الی بشیم بهتره:دی
با این 2 تا سیلور که توی فورت ما هستند و توی جنگ هماهنگ میکنیم و از سیلور جدا میشیم.
و با میدیل یکی اگه سیلور حمله کرد ما + میدل + چانگ آن به فورت متوسط سیلور حمله کنیم
به لیدر سیلور ها تلگرام زدم که طلب بخشش کنه :31:
hi gaffey
in last fort battle the silversnake federation town dont confederate and help federation and this means the federation town dont help each other
my town member so nervous for that
and i am in pressure and majority of my town member say me leave federation town and change town name
i am so sadly
one way is exist
please write any thing in your caracter profile that keep cool down my town member from that
example i am so sorry from ...
tanx so much
من اگه جای سعید بودم با میدل متحد میشدم و در اولین فرصت به فورت سیلور حمله میکردم
نقل قول:
خوشم اومد ...........
فکر خوبیه ولی بزار ببینیم بقیه دوستان چی می گند ببین اگه میدیل ها خودشون قدرتش راداشتند می رفتند به فورت ما و متوسط حمله می کردند و می گرفتند دیگه همیشه مدافع قدرتش زیادترهنقل قول:
من همنچنان بر مواضعم تأکید می کنم!
موافقمنقل قول:
من اگه جای سعید بودم با میدل متحد میشدم و در اولین فرصت به فورت سیلور حمله میکردم
فعلا باید خودشونو تقویت کنند تا بعد.نقل قول:
فکر خوبیه ولی بزار ببینیم بقیه دوستان چی می گند ببین اگه میدیل ها خودشون قدرتش راداشتند می رفتند به فورت ما و متوسط حمله می کردند و می گرفتند دیگه همیشه مدافع قدرتش زیادتره
اونا هم مطمئن باش میدوند.
حتما توی ورلد آلمان بازی میکنند و میدونند
خود هادی اندازه 20 تای سیلوری ها توی فورت قدرت داره !! مثلا پور لیدرشیپه .... پیوستن به میدل = پیوستن هادی به ما
نگاه کن سیلوری که براش ارزش نداریم دیگه لازم نیست زیر اسم اونا باشیم.نقل قول:
من همنچنان بر مواضعم تأکید می کنم!
آخه دلیلی نداره الان یه شهر یا فدراسیون چند تا فورت در اختیار داشته باشه.چون نه قدرت تکمیلشون رو داره و نه میتونه ازشون دفاع کنه.جنگ اصلی وقتیه که فورتها تکمیل بشن.الان همه چسبیدن به فورتشون و دارن تکمیلش میکنن و ازش دفاع میکنن.کسایی هم که حمله میکنن یا فورت ندارن یا فورت کوچیک دارن.نقل قول:
من میگم اگه میخواین از پیش سیلور بریم حرفی نیست اما من به هیچ وجه حاضر نیستم با میدیل ها زیر یه پرچم برم!
ما نمیخواهیم اسمون رو به میدل تغییر بدیم.نقل قول:
من میگم اگه میخواین از پیش سیلور بریم حرفی نیست اما من به هیچ وجه حاضر نیستم با میدیل ها زیر یه پرچم برم!
پیمان الی میبندیم. اسم شهر رو هرچی خواستیم میزاریم.
بچه ها همه خلافا غلاف :دی صاحبش اومد
الان بیشترین پوینت برای فورت مال ما هست
صاحب کی ؟
.........
توی کل ورلد ؟! :31:نقل قول:
آقا مسعود خوبی؟
سلامتی؟
فکر نکنمنقل قول:
الان بیشترین پوینت برای فورت مال ما هست
کاشکی رنکین برای فورت هم بود
مسعود کینگ اومدنقل قول:
صاحب کی ؟
بهم جواب داد ولی منظورش را کاملا نفهمیدم چی می گه ؟؟؟؟/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسعود تا یکی دو هفته نیست :21:نقل قول:
عکس بدون فــیلتر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه من بااعضای فدراسیون رای گیری کردیم که کدو شهر ها برند.:دی
بگو بیخود کردی یلا بگو گ- خوردم :دی
تازه اومد.نقل قول:
من بهتر از تو میدونم
فکر کنم شمال رفته بود....
آره
شرط میزنی؟؟
ماشالا فروم انقدر سريع جلو ميره سوالا رو بايد هر يك ساعت تكرار كني تا جوابتو بگيري:31:
نظر در مورد يوزر مناسب فورت
1- كاراكتر رو چي انتخاب كنيم؟
2- اسكيلارو رو چي بزاريم؟
3- اتريب رو رو چي كار كنيم؟
سرودی حاجی جواتو داده بود که برای فورت در حالت دفاع یا محاجم باید چه لباس هایی داشته باشی:دینقل قول:
ماشالا فروم انقدر سريع جلو ميره سوالا رو بايد هر يك ساعت تكرار كني تا جوابتو بگيري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر در مورد يوزر مناسب فورت
1- كاراكتر رو چي انتخاب كنيم؟
2- اسكيلارو رو چي بزاريم؟
3- اتريب رو رو چي كار كنيم؟
من منظورش رانفهمیدم انگار میگه رای گیری می زاریم که فاندر های بی لیاقت را عوض کنند
از اصل کار تفره رفت بابانقل قول:
من منظورش رانفهمیدم انگار میگه رای گیری می زاریم که فاندر های بی لیاقت را عوض کنند
به میدل نامه بده بگو اگه سر حرف قدیمت هستی من پایه هستم اما دوستانم 2 شرط گذاشتند یکی این که اسم شهر میدل درش نباشه
2- با هم الی باشیم
و به اون 2دو تا سیلور مصل خودمون شکست خورده :دی نامه بده بگو نظرتون چیه تصمیمات جدی درباره جنگ بگیریم.
بعد هادی هم با daija صحبت مینه حله دیگه:دی
سلام دخترا
say if we attack a fort again a want every town and members to have a vote to see if they want to attack so more people will get involved
بهش گفتم منظورت را نفهمیدم بهم این را گفت فکر کنم داره می گه غلط کردم :21:دفعه بعد که آتاک داده بشه تکرار نمی شه:31:
داره مخ میزنه !!
من حرفشو قبول ندارم.نقل قول:
say if we attack a fort again a want every town and members to have a vote to see if they want to attack so more people will get involved
بهش گفتم منظورت را نفهمیدم بهم این را گفت فکر کنم داره می گه غلط کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دفعه بعد که آتاک داده بشه تکرار نمی شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون دوره قبل گفت همه چی برنامه ریزی شده است.
الان میگه که فوندر بی خاصیت رو میندازیم بیرون اگه این طور باشه که خودشم به خاصیت هست چون از شهرش فک نکنم 2 نفر اومده باشند.
تایید میشه.نقل قول:
داره مخ میزنه !!
ممد سوپر فوق تخصص مخ زنی هست :دی تجربه داره.
--------
سعید تو که مخت به این راحتی ها دیلیت نمی شد:دی
نه اونجوری نگو از پس و کراسینگ زیاد اومده بودند
من مخم دیلیت نشده فقط می خواهم همه راضی باشند الان می ریم میشیم میدیلی بعد یکی می یاد میگه چرا کردی
اینو خوب اومدی !! بزن قدش !!!نقل قول:
خوب این 2 تا شهر.نقل قول:
نه اونجوری نگو از پس و کراسینگ زیاد اومده بودند
از سیلور مرکزی چی؟؟
از 10 شهر دیگه چی؟؟
بابا تابلو یکجای کار میلنگه.
داره میندازه کردن اینو اونا هم هم همین کار رو میکنند و آخر معلوم نمیشه کار کی بود ما ولش میکنیم ولی تابلو....
فقط چند تا شهری که باهاشون رابطه داشتیم بهمون کمک کردننقل قول:
مگه میشه از 13 تا شهر 10 تاش فاندر بی خاصیت داشته باشن ؟ اینا مارو مسخره ی خاص و عام کردن
بزار ببینیمنظر حاجی و چاغال چیه
كجا؟ بازم چك كردم چيزي نديدم:18:نقل قول:
حاجي گفت چه اسكيلايي بدرد فورت ميخوره اما گفتش براي تنظيمش بايد فكر كنه.
تایید میشه:دینقل قول:
همه راضی باشند الان می ریم میشیم میدیلی بعد یکی می یاد میگه چرا کردی
همون دیگه تو از 3 تا 2 بده لیدر شیپ یک aim و بقیه:دینقل قول:
كجا؟ بازم چك كردم چيزي نديدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاجي گفت چه اسكيلايي بدرد فورت ميخوره اما گفتش براي تنظيمش بايد فكر كنه.
لیدرشیپ یک کارهای توی باز میکنه که بیست:دی