شما میتونید dlink 2640u رو بگیرید که قیمتش 40 تا 45 تومنهنقل قول:
Printable View
شما میتونید dlink 2640u رو بگیرید که قیمتش 40 تا 45 تومنهنقل قول:
با سلام به دوستان ...من یه مشکل دارم .....من تازه ای دی اس ال گرفتم ...و زیاد وارد نیستم ......هر چند مدت یه دفعه موقعی که میخوام کانکت بشم خطا 678 میزنه ....اولش فکر میکردم ممکنه که ارتباط بین مودم و کامپیوتر برقرار نباشه ...ولی همه چیز رو چک کردم دیدم درسته ....بعد گفتم شاید از خود مخابرات قطعه .....ولی وقتی از دوستان پرسیدم دیدم مال همه وصله بجزمن ................بعد رفتم سراغ مخابرات .....گفت باید مودم رو ریست کنی ....و خودش مودم رو ریست کرد ....درست شد ........حالا بعد از مدتی دوباره همون مشکل رو داره .......اون جوری که اون مخابراتیه ریست کرد اول رفت تو quik set up .....بعد حالت bridgeرو انتخاب کرد و بعد همه گزینه ها رو نکست زد و مودم یه خاموش و روشن شد بعد همه چیز ردیف شد ....حالا که من هم همه اون کار ها رو میکنم ولی درست نمیشه ...اگه منو راهنمایی کنید ممنون میشم
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
البته منظورم از خطا این جمله هستconnecting through wan miniport (pppoe)
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
البته منظورم از خطا این جمله هستconnecting through wan miniport (pppoe)
ممنوننقل قول:
اونوقت تو شیر کردن اینترنت به صورت کابلی و وایرلس به صورت ppoe مشکلی نداره؟
ممنون می شم اگه در مورد کیفیت ساختش هم اطلاعات بدبد
بله مشكلي نداريد و به راحتي ميتونيد از اون استفاده نماييد.نقل قول:
تجهيزات مارك D-Link داراي كيفيت خوبي هستند.
شاد باشيد :40:
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------
هر گاه Error 678 دريافت نمودهايد يه نگاه بندازيد آيا چراغ DSL روشن و ثابت هست يا نه؟نقل قول:
نقل قول:
شما بهتر بود یه سر به آدرسی که داده بودم میزدید چون اونجا همه اطلاعات رو راجع به اون مودم نوشته.
کاملا مطمئن نیستم ولی به احتمال بسیار زیاد به کارت میاد.
مودم ارزون قیمت تا سقف 40-35 هم هست ولی اصل اصل چین ِ !!!
شاید 2-3 سال برات کار کنه شایدم همیشه برات کار کنه. کلا مودم ارزون قیمت ی مقدار شانسیه.
یه مودم 70-60 تومنی میتونه به دردت بخوره و خیلی بیشتر و بهتر از مودم ارزون برات کار کنه. کلی بخوام بگم برو سراغ ایسوز و لینکسیس.
با سلام.
من تازه ADSL گرفتم.تنظیمات مودمو از isp پرسیدم و ست کردم.ولی بازم چراغ DSL روی مودم چشمک می زنه و ثابت نمی شه. یعنی مشکل از خط تلفنه ؟ آیا برای اتصال به اینترنت بعد از رانژه غیر از نصب مودم و ساختن PPPoE کار دیگه ای باید انجام بدم؟
ممنون ولی این که پشتش ورودی لن نداره!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جوری خروجی مودم وایرلس رو بهش بزنم
اگه نشه به عنوان راوتر ازش استفاده کرد از گزینه های زیر چی رو پیشنهاد می کنی؟
ممنونکد:http://www.digionline.ir/viewcat.aspx?cat=1050301
چراغ adsl روشنه .....ولی چراغ شانس ما خاموشه ........واقعا کسی سر از مشکل ما در نمیاره؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
خير كار ديگه اي كه نميخواد انجام بديد
احتمالا خطتون يا رانژه نشده
يا نويز زيادي روي خط هست و نميذاره درست ارتباط برقرار بشه
با آي اس پي در ميون بذاريد
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
چرا ديگه 4 تا پورت لن داره پشتش دوست عزيزم
همون آبي ها لن هستن
موفق باشيد.
اين مشكل به سيستم مخابرات بر ميگرده.نقل قول:
خطاي 678 مربوط به ISP شما ميشه و ربطي به تجهيزات شما نداره.
شما كاملاً با DSLAM در ارتباطيد ولي DSLAM شما به روتر يا اينترنت دسترسي نداره.
معمولاً روي هر DSLAM دو پورت اترنت وجود داره.
بيشتر ISP ها براي اينكه مشتري بيشتري رو جذب كنند نياز به DSLAM دارند. خط ورودي اينترنت اونها يكيه و به روتر ميره.
از روتر هم يه كابل مياد و به DSLAM شماره يك وصل ميشه و از DSLAM شماره يك هم يه كابل به DSLAM شماره 2 و به همين ترتيب الي آخر.
در صورتي كه يكي از اين كابلها قطع شود تمامي كاربراني كه در سطوح پايين قرار دارند Error 678 رو دريافت ميكنند.
اين موضوع رو با ISP در ميون بگذاريد.
در صورتي كه چراغ DSL شما چشمك ميزند و ثابت نميشود دلايل مختلفي وجود داره:نقل قول:
-- خط شما داراي نويز زيادي هست.
-- در مسير خط تلفني كه به مودم وصل ميشود از تلفن بيسيم استفاده مينماييد.
-- خط شما از لحاظ فيزيكي دچار مشكل هست.
براي حل مشكلتون ابتدا تمامي تلفنها رو از پريز بيرون بكشيد و حالا امتحان كنيد كه آيا باز هم چشمك ميزند يا اينكه ثابت ميشود.
ممنون اما من منظورم ورودی لنهنقل قول:
برای این که فعلا از اون به عنوان راوتر استفاده کنم و می خوام اینترنتی رو که دارم به صورت وایرلس از شرکت می گیرم روی چند دستگاه به صورت PPOE شیر کنم
البته تا چند ماه دیگه منطقه ما تحت پوشش ADSL قرار می گیره برای همین می خوام بتونم در آینده از این مودم به عنوان lمودم ADSL استفاده کنم!
سلام ببخشید
بنده یک لپ تاپ hp 510 دارم نمیتونم با وایرلسش به نت وصل شم.یعنی اصلا نمیدونم چطوری باید وصل بشم.
میشه راهنماییم کنید؟
شما سرویس وایرلسی که میگیرید به چه شکل بهش کانکت میشید؟نقل قول:
اگر dhcp relay مودم رو فعال کنید و Ip اکسس پوینت رو که باهاش سرویس وایرلس میگیرد داخل مودم ست کنید می تونید این کار رو راحت انجام بدید تنها با وصل کردند کابل شبکه بین اکسس پوینت و مودم.
ممنون
ماکانکشن broad band داریم که با استفاده از اون وصل می شیم
یعنی اونوقت ورودی اینترنت رو به کجا بدم.
خروجی رو که باید از همون آبی ها(!) بگیرم
با سلامنقل قول:
ابتدا وايرلس رو كنترل كنيد كه دكمش بر روي لپ تاپ به صورت ON باشه
سپس از داخل لپ تاپ به control panel بريد و توي wireless network يا يه همچين چيزي بريد
سپس واستون سرچ ميكنه يا refresh
و شبكه ي وايرلس رو سرچ ميكنه و با انتخاب و پسورد وايرلس رو وارد كردن ميتونيد از اينترنت استفاده كنيد
موفق باشيد.
مدل دقیق اکسس پوینتی که ازش استفاده می کنید چیه ؟ باید بشه کانکشن رو داخلش به شکل pppoe ست کرد.نقل قول:
در غیر اینصورت باید یک کارت شبکه مجزا دیگه روی سیستمتون داشته باشید تا لون کانکشن بردباند رو بتونید با مودم adsl شیر کنید.
سلام خدمت دوستان
ميخوام مودم بخرم
اين مدل هايي كه تو پست هاي قبل هست رو چك كردم
هيچ به درد نميخوره !
البته به درد كار من ! :-D
من قصد خريد مودم tplink TD-W8950ND رو دارم كه تو سايت چاره 61 تومن زده كه احتمالا تو بازار بشه 50 و اندي گير آورد
من اومدم يه برآورد كردم ديدم يه مدل مودم معمولي و تك پورت 20 30 تومن ميشه يه مودم وايرلس براي شير كردن اينترنت هم كه 20 25 تومن هست يه اسپيليتر اكسترنال هم كه تو جعبش هست كه تقريبا 7 8 تومن ا
اگه سرعت نسبتا بالاي شير وايرلس ( 150 mbps ) رو هم در نظر بگيرين عملا قيمت خيلي مناسبي داره
ممنون ميشم اگه يه نگاهي تو سايت chare.ir بندازين و نظرتون بگيد
نیازی به سایت چاره نیست هر کس با توجه به نیازها و بودجه ای که داره تصمیم میگیره به نظرم من اگر شما به طور وایرلس می خواهید فایلهاتون رو شیر کنید بهتره از مدل TD-W8960N استفاده کنید که وایرلس اون 300 Mbps هست قیمتش تو بازار قبل از عید 70 بود الان شاید ارزونتر هم باشه وگرنه مدل پیشنهادی شما خوبه.نقل قول:
قیمت اسپلیتر هم بین 2.5 تا 3.5 هزار تومان هست.
ممنون از راهنمايي توننقل قول:
واقعيتش الان هنوز اي دي اس الم هم ثبت نام نكردم
يعني مشكل مودم هست. هر چي بيشتر ميگردم بيشتر گيج ميشم
به وايرلس پر سرعت نياز دارم ولي نه الان شايد 6 ماه ديگه شايدم 1 سال ديگه شايدم بيشتر
مشكل اينجاست كه قيمت مدلي كه شما گفتين 10 تومن با اوني كه من گفتم فرق داره اوني هم كه من گفتم 15 20 تومن با يه مودم وايرلس معمولي فرق داره
مدل بالاتر از مدل پيشنهادي شما هم 10 20 تومن اختلاف داره
خلاصه سرتون رو درد نيارم اختلاف سخت افزاري زياد ! اختلاف قيمت كم !
حالا به نظر شما ميارزه با اين اختلاف كم قيمت اين 2 مدل با يه مودم معمولي از الان برا آينده پول خرج كنم ؟
يه مودم با سيم اي دي اس ال بگيرم بعدا يه كارت شبكه بيسيم بگيرم به صرفه تر يا يه جا ؟
چون در هر صورت بايد اين پول هزينه شه
انشا... تي وي وايرلس دار بگيريم اين مدلي كه شما گفتين قاعدتا بايد بهتر جواب بده ديگه درسته؟
به نظرتون محسوسه يا نامحسوسه اين 2 برابر بودن سرعت ؟
آقا خودتو چرا اذيت ميكني؟ مگه نميگي شايد 1 سال ديگه adsl بگيري؟ خب شما همون موقع كه Adsl گرفتي مودم هم بگير چون تا 1 سال ديگه كلي مدل جديد و با قيمتهاي بهتر و كارآيي خيلي بالاتر ميتوني پيدا كني. اما اگه ميخواي الان بخري شما بودجه و اينكه دقيقا قراره با وايرلس چيكار كني رو بگو تا دوستان برحسب اونها بهترين مودم رو معرفي كنن
در حال حاضر بهترين برندهاي مودم وايرلس در بازار به ترتيب كيفيت اينا هستن:
1- Linksys
2- Asus
3- TP-Link (اليته چند مدل جديدي كه اخيرا وارد بازار شدن نه همه شون)
بودجه 40-70نقل قول:
xbox+pc به صورت ppoeلپ تاپ به صورت وایرلس
الان هم دارم از سرویس وایرلس استفاده می کنم و می خوام به عنوان راوتر ازش استفاده کنم
اما خیلی برام مهمه که بعدا هم بتونم به عنوان مودم ADSL ازش استفاده کنم و نیاز به پول دوباره دادن نباشه
نه دوست عزيزنقل قول:
من اولم گفتم كه گير adsl مودم هست و الا تا حالا گرفته بودم
من گفتم به وايرلسش شايد 1 ماه ديگه شايد 6 ماه ديگه نياز داشته باشم ولي ميدونم بالاخره نياز خواهم داشت
من الان يه پي سي قديمي دارم كه حتي ورودي شبكه هم نداره
من اگه با توجه به نياز الانم بخوام خريد كنم يه مودم تك پورت 20 30 تومني كافيه ولي تير ماه يه سيستم جديد ميخوام بخرم قبلي رو هم نگه ميدارم پس به يه 4 پورت نياز خواهم داشت
بسته به شرايط مالي پاييز يا لپ تاپ ميخرم يا موبايل كه عملا جفتشون وايرلس دارن
دم دماي عيد هم يه تي وي 2012 كه اونم وايرلس خواهد داشت
حالا اگه شما باشين رژيم جيبتون رو چجوري مي چينين ؟
60 تا 70 تومن سقف هزينه اي هست كه ميتونم بكنم
وايرلس رو هم براي شير فايل و اينترنت رو لپ تاپ يا موبايل و شير فيلم هاي اچ دي به بالا روي تي وي و يه جورايي دور زدن بلوري پلير ميخوام
در اینصورت اگر طبق این برنامه بخواید پیش برید بهتره همون مدلی که گفتم بخرید چون این مودم ها افت قیمتشون رو کردند و تا سال دیگه زیاد ارزون نمیشند و ارزش نداره یک مودم معمولی بگیرید و بعدا این مودم رو بخرید. چون مودم معمولی دیگه بدردتون نمیخوره.نقل قول:
بهتره 300 Mbps رو بخرید چون وایرلس در عمل از نصف کمتر کارایی داره مثلا برای 54 میشه حدود 25 یا برای 150 میشه زیر 75 .
ممنون از راهنمايي واقعا مفيدتوننقل قول:
تو اين مودم واقعا شديد گير كرده بودم كه به لطف فروم عالي p30world و دوستان كه صادقانه كمك ميكنن مشكلم حل شد
با اين جوابتون جواب يه سوال ديگم رو هم گرفتم
ميخواستم بپرسم پي سيم كه كارت شبكه نداره كارت با سيم بگيرم يا بي سيم كه با سيم ظاهرا بهتره
كلا تو چند روز تحقيق كه كردم به اين نكته رسيدم كه تا اونجا كه شرايط راه ميده بايد از سيم استفاده كرد
2 تا سوال ديگه هم داشتم كه اگه جواب بديد واقعا ممنون مي شم
تو مودم هاي 4 پورته مشخصا مدلي كه فرموديد ٤ تا پورت به هم وصلن ؟ يعني اگه 2 يا چند كامپيوتر رو به مودم وصل كنيم كامپيوتر ها با هم شبكه هم ميشن يا بايد كامپيوتر هارو بهم وصل كنيم و يكي رو به مودم وصل كنيم و از طريق اون اينترنت رو شير كرد ؟
منظورم اينه كه مودم به عنوان يه ترمينال يا يه مركز كار ميكنه؟
دوميش هم اين كه ميخوام از پارس آنلاين اشتراك بگيرم يعني تو مركز مخابراتي مون بهترين اونه حالا به نظرتون ميتونم با گرفتن آي پي و تنظيمات ديگه و گشتن تو مطالب تالار خودم اينترنت رو راه بندازم
در اون صورت قيمت 70 تومني مودم خيلي برام مناسب ميشه
( 15 تومن هزينه نصب و 15 تومنم اختلاف كارت شبكه بيسيمي كه ميخواستم بخرم با كارت شبكه معمولي مي مونه تو جيبم ! )
درسته تا جایی که میشه بهتره از شبکه کابلی استفاده کرد ولی این نکته هم در نظر بگیرید که پورتهای این مودم 100 Mbps هست شاید وایرلس 300 با تمام افتی که داشته باشه به شرطی که کارت وایرلسی هم که واسه pc تون میگیرید 300 باشه در حد همون 100 Mbps کابلی یا کمی بیشتر باشه.نقل قول:
درسته اگر شما اکانتتون رو روی مودم ست کنید می تونید اینترنت رو به صورت وایرلس و همچنین از طریق اون 4 پورت به راحتی به اشتراک بگذارید.
من خودم از پارس آنلاین استفاده می کنم تو بعضی از مناطق برای سود بیشتر کاربر رو مجبور به خرید مودم می کنند یا بهانه می آورند که مودم شما ساپورت نمیشه در صورتی که همه مودم ها به خوبی کار می کنند. بهتره از این بابت خیالتون راحت بشه چون من هم داشتند مجبور به خرید مودم از خودشون میکردم که با گرفتم اشتراک 3 ماهه ازشون زیر بار این موضوع نرفتم. به هر صورت کانفیگ کردن مودم کاری نداره و خودتون می تونید با آموزشهایی که تو فروم هست یا به کمک دوستان حلش کنید.
منظورم از شبكه فقط شير اينترنت نبودنقل قول:
مثلا شير اينترنت، بازي شبكه و ... ميشه فقط با وصل كردن كامپيوترا به پورت لن انجام داد ؟
تو مركز ما 1 مگ با با 2 گيگ ترافيك رو ميده ماهي 20 تومن
به نظرتون خوبه ؟ 1 مگ واقعي هست ؟
منظورم اينه كه 300 400 كيلو ميشه دانلود كرد يا دانلود به مراتب كمتري داره ؟
وقت بخیر
دوستان من ی مودم TP-Link TD8920G دارم که روتر هم هستش.آیا این مودم این امکان رو داره که بشه وی **P اِن رو بهش تعریف کردو هر سیستم وایرلسی که به اون کانکت شد بتونه استفاده کنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
با سلامنقل قول:
خير دوست من
امكانش نيست
موفق باشيد.
بله می تونید فایلها رو به اشتراک بگذارید تحت شبکه بازی کنید و ...نقل قول:
سوال دوم هم تو تاپیک پارس آنلاین پرسیده بودید پاسخ دادم.
1 مگ واقعی میشه 128 کیلوبایت ..
اگر امکانش هست ، میشه مدلی رو معرفی کنید که این قابلیت رو داشته باشه.:20:نقل قول:
قبلا اینجا بحث شده :نقل قول:
در مورد Dlink هم یکی از دوستان اومد گفت از pptp پشتیبانی میکنه ولی من چیزی تو منوالش ندیدم .کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6046987&postcount=11893
دوستان میشه بفرمایید وایرلس مودم linksys wag120n چگونه غیر فعال می شود ؟
با سلامنقل قول:
وارد کنسول تنظیمات مودم بشید
سپس به قسمت Wlan برید و از قسمت Security setting غیرفعال کنید
موفق باشید.
192.168.1.1 رو داخل مروگرتون بزنید یوزر و پسورد هر دو رو admin بزنید به قسمت مشاهده شده در عکس بروید و تنظیمات رو انجام بدید و save کنید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش : ببخشید این پست رو reply زده بودم از قبل باز مونده بود تکرار حرف دوستمون joe_satriani شد
سلام
دوستان من مودم زایکسل P-660HW-T1 v2 دارم ولی باگوشیم نمیتونم به وایرلسش وصل کنم هر کارمیکنم ارور میده ایا تنظیمات خاصی داره؟؟یا مشکل از جای دیگست
در همون مودم linksyswag120n بعد از وارد کردن 192.168.1.1 در مرورگر در کادری که می آید یوزر و پسورد را بایستی admin وارد کرد تا داخل تنظیمات مودم شد آیا امکان تغییر این یوزر و پسورد است ؟
سلام.دوستان فرق PPPoE با Bridge چیه؟
من مودمم رو روی PPPoE تنظیم کردم و وقتی browser رو باز می کنم مستقیم به اینترنت وصل میشه. دوستم روی Bridge تنظیم کرده اونم وقتی browser رو باز می کنه مستقیم به اینترنت وصل میشه. پس چه فرقی داره؟
و یه سوال دیگه، وقتی کامپیوترو خاموش می کنم آیا نیازه مودمم خاموش کنم؟
سلام بر دوستان عزیز
من مودمم رو روی حالت Bridge تنظیم کردم مشکلم اینه که روی کامپیوتر اینترنت به راحتی وبا سرعت وصل میشه ولی هرکاری میکنم نمیتونم با وایرلس گوشی به نت وصل شم میخواستم ببینم مشکل از کجاست؟ ممنون
راستی مدل مودمم TP-LINK 8901 هست
با سلامنقل قول:
وايرلس شما اصلا درست كار ميكنه يا خير؟
مثلا اينكه فعال هست؟ و گوشي ميشناستش؟
يا تونستيد با دستگاهي ديگه بهش وصل بشيد يا خير؟
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
پس از اينكه به همون قسمت كنسول مودم وارد شديد يه قسمتي رو به اسم admin ببينيد داره يا نه
اونجا ميتونيد عوض كنيد پسورد رو
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
PPPoE اگه تنظيم كنيد هم ميتونيد از قابليت وايرلس مودمتون استفاده كنيد و هم اينكه بدون روشن شدن كامپيوتر به اينترنت وصل بشيد و هيچ كانكشني رو اجرا نكنيد
اما Bridge شما ابتدا بايد وارد ويندوز بشيد و كانكشن رو اجرا كنيد و به اينترنت وصل بشيد
در اين حالت هم از وايرلس نميتونيد استفاده كنيد
زمانيكه كامپيوتر رو خاموش ميكنيد و از مودم استفاده نميكنيد بله خاموش كنيد
اما اگه از وايرلسش ميخوايد استفاده كنيد خوب روشن باشه بهتره
موفق باشيد.
نقل قول:
با سلام
فعال هست؟ و گوشي ميشناستش؟
موفق باشيد.