سلام
یه سوال فنی:
با امپ mtx tc8001 میشه ساب swx-1043d رو درایو کرد؟
سلام
یه سوال فنی:
با امپ mtx tc8001 میشه ساب swx-1043d رو درایو کرد؟
سعی کن سیم و rc بهترینشو بگیری دوست عزیز کلانقل قول:
یه بار ارزون گرفتم بستم رو سیستمم نویز اعصاب خورد کنی بود
با سلام
یه آمپلی با مارک پریمر دوکاناله 1200 وات برای خودرو می خوام لطفاً راهنمایی بفرمائید :
ضبط و باندی که روی ماشین هستش :
مدل ضبط : Sony Xplod CDX-GT330
مدل باند : kenwood - KFC - HQ718 - MAX 320 W
با تشکر
رضایی
دوست عزیز امپ چینی نخر که به درد نمیخوره یه امپ دو کانال کنوود یا پایونیر یا سونی بخر بهتر از این چینیاس قیمتش هم بین 180 تا 220 الی چهل هستشنقل قول:
Sent from my HTC One X
میدونم دوست عزیزنقل قول:
برا کسی میخوام مجبورم همچین کاری بکنم اونم برا ساب میخواد که زیاد مهم نیست
Sent from my HTC One X
سلام دوستان امروز رفتم پرس و جو کردم گفتن میتونم رو ظبط فابریک 206 بدون کیت امپلی نصب کنم ولی وقتی ظبط خاموشه و ماشین روشنه نویز میزنه.خواستم از اساتید بپرسم کسی تجربه کرده؟خیلی رو اعصابه؟
ببخشید یه سوال دیگه.یه هد یونیت دور و ور 200-300 که به kenwood 718ex بدون امپ خوب جواب بده چی هست؟
عزیز باندت آمپ خوره نیاز به آمپ داره هیچ پخشی نمیتونه جاگزین آمپ شه که حالا هر پخشی فوقش 20 وات بهت توان بده دیگه شما 80 وات لازم داری یه آمپ باید بگیری نه پخشنقل قول:
سلام عزیز خوش اومدی به پی سی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پریمرو بیخیال
اون 1200 حداکثر توانه الکی هست شما اونو نگاه نکن شما باید به rms نگاه کنید یعنی توان مفید یه 718 به 80 وات ms نیاز داره
پیشنهاد من JVC KS-AX3002 یا کنوود 525 هستش هر دو نزدیک 150 تا 180 تومن هستن برا 718 هم کاملن مناسبن
این مشخصات هر دو هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شدن که میشه به نظر من 400 وات کم نیست تو 4 اهم اونم از mtx به نظر من آمپ مونوی خوبی انتخاب کردی
چند قیمت داری؟
اینم خوبه
Kenwood KAC-9105D
گلیدن 35 تومن.ولی توصیه اکید میکنم تو خرید اکسسوری خوب دست و دلباز باشیننقل قول:
مجتبی جان کلا پایونیر همینطوره.صدای خشک و اعصاب خورد کن.نقل قول:
خیر نمیتونه کامل درایو کنه. ساب شما دو کوئل 4 اهمی داره و باید موازی بسته شه که امپدانس کل میشه 2 اهم.نقل قول:
ساب 1000 واته و امپ رو 2 اهم 800 وات میده.
منظورتون از کیت چیه؟تا جائی که میدونم 206 خروجی RCA برای اتصال به آمپلیفایر نداره.نقل قول:
شاید منظورشون ورودی اسپیکر رو آمپلیفایر هست که رو برخی آمپلی ها هست.
مثل این عکس:
پس اقا حمید رد میکنم میره امپای ساند استریم کیفیتشون چطوره؟نقل قول:
نقل قول:خیلی وقته دارم داشت تو انباری خاک میخورد تازه ساب گرفتم اگه زورش به ساب نمیرسه ردش کنم بره یه امپ دیگه بگیرم...اخه بعضیا میگن میتونه درایو کنه بعضیا میگن نمیتونه...
سلام.من تا تونستم تاپیکو خوندم ولی چیزی نفهمیدم.اصطلاحات زیاد بود!!میخوام ماشین بخرم،۲۰۶.شایدم پارس!از سیستم سر در نمیارم.موزیکم راک و ترنس گوش میدم.یه سیستم تا ۱ تومن بهم معرفی کنید.یکم بیشترم شد اشکال نداره.میخوام بترکون باشه و کیفیت عالی.خیلی بیس برام مهم نیس.مهمه ولی کم.قیمتم بهم بگید که هر کدوم چند میشه.خلاصه ممنونتون میشم اساتید...
یه چیزه دیگه،اینکه همرو از یه برند بگیرم بهتره که باهم مچ بشه؟تا ۱.۵ هم بگید اشکال نداره.ظبتش خوشکل باشه:دی!
سلام دوستان
من قصد خرید یه سیستم برای 405 دارم به همراه کامپوننت میخوام! قیمت کلا تا 1300 میخوام باشه!
کیفیت باند و بیسش برام مهمه برای همین خودم 6975 مد نظرم هست :n02: ضبط هم 6550 به نظرم بد نیست امکانات خوبیم داره (البته اگه ضبط بهتر از این هست ولی آپشن مثل بلوتوثو اینارو نداره مهمه چون برام کیفیت مهمه نه بلوتوث)
آمپلی هم اطلاعی ندارم . کامپوننت هم باز اطلاعی ندارم .:n07::n07:
خواهشا دوستان کمک کنین چون دوست ندارم برم مغازه طرف بکنه توو پاچه! :n30:
منظورتون از کیت چیه؟تا جائی که میدونم 206 خروجی RCA برای اتصال به آمپلیفایر نداره.
شاید منظورشون ورودی اسپیکر رو آمپلیفایر هست که رو برخی آمپلی ها هست.
مثل این عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
سلام دوست عزیز.بله دقیقا همین چیزیه که فرمایش میکنین.من هدفم این بود که با هدیونیت pioneer 3550 روی kenwood 718ex تا حدودی صداش رو بهبود ببخشم ولی اساتید فرمایش کردن که بدون امپ شدنی نیست منم رفتم سراغ ظبط فابریک با امپلیفایر که صداش خیلی بهتر از هدیونیت pioneer 3550 بدون امپ هستش ولی فقط نویزش یه کوچولو رو اعصابه.ممنون از نظرات مثبتتون.
ممنون دوست عزیز.یله فرمایش شما کاملا صحیحه منم امروز رفتم روی ظبط فابریک امپلیفایر نصب کردم که البته صداش خیلی بهتر از هدیونیت بدون امپلیفایر هستش.نقل قول:
در مورد سوال اولتون اطلاعات زیادی ندارم ولی در مورد ظبط که خوشگل باشه میتونم Pioneer MVH-7350 و Kenwood U8019BT-SD رو بهتون معرفی کنم.:n01:نقل قول:
یکی از دوستان که قبلا هم بهتون اطلاع داده بودم مثل خود بنده میخواد امپلیفایر روی ظبط فابریک ببنده که شدنیه سرتونو درد نیارم ازم درخواست کرد که از شما بپرسم kenwood 718ex با امپلی 2 کانال pioneer GM-5500T 820W صداش چجور در میاد؟:n13:
اقا حمید میگه نمیتونه یعنی پس نمیتونه ردش کن بره ولی به پا بز خری نکنن امپ خوبیه هانقل قول:
خیلی نام برندها تاثیر ندارند. می توانید از چند برند مختلف کنار هم استفاده کنید. مشکلی پیش نمیادنقل قول:
MVH های پایوینیر سی دی را ساپورت نمی کنند. بنابراین پیشنهاد می کنم به 6550 8550 و 9550 پایونیر فکر کنید. کنوود قیمت رادیوپخشهای 8016 و 8019 بیخودی بالاست. فروش هم نداره. فقط عدد هستند که جلوی مدلها می نویسه. کنوود رو تو این رنج بیخیال شید.نقل قول:
قیمتش چنده نوش؟
دوستان عزیز کسی می تونه فرق بین 8016 و 8019 کنوود را توضیح بده؟؟ 8016 مدل جدیده 7016 هست؟
نقل قول:
کسی از دوستان یه کمکی نمیکنه؟ :n29:
یا این که کلا با چه امپ 2 کانالی صداش خوب در میاد؟این دوست ما منتظره هااااا:n27:نقل قول:
5500 برا 718 زیاده ممکنه بزنه پدر تیوتراشو دراره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
3500 براش کافیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [query_id]=23368758&SearchClickout[Ignore]=1
کنوود 525 هم برا 718 خیلی مناسبه ست کنوود میشه خوفه.دی
ببخشید من اطلاعات خاصی در مورد سیستم ندارم منم یکیم مثل شما اگه اطلاعات داشتم در ختیارتون قرار میدادمنقل قول:
بستگی به آمپلی دارهنقل قول:
مثلا 5500 پایونیر،ورودی داره که از همون خروجی باند پخش بهش وصل کنی
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 4
دوست عزیز این امپلی که شما فرمایش میکنین ورودی اسپیکر هم داره؟چون این دوست من میخواد رو ظبط فابریک نصب کنه:n18:نقل قول:
سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییتون. امپلی کنوود 525 چنین قابلیتی داره؟:n18:نقل قول:
کسی بلد نیس یا کمکم نمیکنه؟جواب بدین لطفاً
سلام دوستان
من اگه بخوام با تا 800 تومن ضبط بخرم چی پیشنهاد میکنید آخه ضبط پایونیر دارم که آهنگ های جدید که bit rate بالاست رو پخش نمیکنه.ممنون میشم تو این قیمت 1ضبط خوب معرفیز کنید.
مرسی
سلام خدمت همه دوستان عزیزنقل قول:
یه درووود ویژه هم خدمت علی جون دارم که واقعا کولاک کرده
ورود شما و دوستان جدیدمون رو خوش آمد میگم
اما در مورد سیستم آقا مصطفی
پخش 6550 ، دو تا خروجی اسپیکر داره، اگه بعدا ساب بخوای ببندی بهتره الان یه پخش بگیری که خروجی ساب داشته باشه در غیر این صورت که مشکلی نیست
6975 رو من پیشنهاد نمی کنم ،
اگه ساب نمی بندی بهتره یه کواک با کیفیت بگیری که بیس خوبی رو بهت بده،( هرچند قابل مقایسه با بیسی نیست که از ساب قابل شنیدن هست، اگه میتونی صدای چندتا سیستم رو گوش کن ببین سلسقت و هدفت کدوم صداست، با ساب سا بدون ساب)
این کواک ها حدودا قیمتشون از 350 به بالاست. مثل هرتز 690 ، یا DLS 1073 و ...
قیمت کامپ هم بستگی به توان و برند و کیفیت داره و از 200 تا 1200 قیمت داره
آمپ 4 کانالی هم که بتونه یه کواک قوی رو درایو کنه حداقل 400 تومن هست
پس پخش حدود 450
آمپ حداقل 400
کامپ 200 تا .....
کواک حدود 400
سیم کشی و نصب حداقل 150
اینم از پست شما که پرتقالی شد!!!
پست بالایی رو مطالعه کنید،سوالی بود باز من در خدمتتون هستمنقل قول:
معمولا توصیه نمی شه همه قطعات رو از یه برند بگیرید اما قانون نیست ، بعضی برندها هستند که در هر زمینه یه قطعه خیلی خوب دارن که میشه ازشون استفاده کرد.نقل قول:
فکر میکنم 8019 کنوود انتخاب خوبی باشه حدود 600 تومننقل قول:
تو این رنج دستتون نسبتا بازه
راستی یه نکته هم خدمت دوستان بگم، اگه یه پست گذاشتید و جواب نگرفتید به حساب بی توجهی بقیه دوستان نذارید لطفا ، چون همه دوستان اینجا هستن که تجربیاتشون رو در اختیار هم قرار بدن و اگه اطلاعاتی از جواب سوال شما ندارند طبیعی هست که پاسخ ندن
پس خواهشن صبر داشته باشید و از اینکه پست یا سوالتون مثلا تو 24 ساعت گذشته جواب داده نشده دلگیر نشید
به قول قدیمی ها جوینده یابندست
ببخشید که وقتتون رو گرفتم
مخلص، امیر
:35::35::26:نقل قول:
دمت گرم که باز جواب دادی مومن :n02:
والا من دنبال بترکون نیستم که بمب بمب صدا کنه سر آدم بترکه ! از اونورم پول ندارم من دنبال یه سیستم هستم که وقتی تو ماشین میشینی بیسش راضیت کنه نه که دیگه یه حالیم بخوام به ملت پیاده رو بدم :n07:
منم سیستم باز نیستم فقط از قدیمو ندیمو کسایی که این کاره بودن همیشه تعریف 6975 رو شنیدم با اینکه میدونم سیستم های بهتر از اونم هست ولی چون به حرف مغازه دار اعتمادی ندارم ترجیح میدم یه چیزی بگیرم که خیالم تخت باشه. الان قیمت 6975 حدود 400 الی 450 هست.
با این حال اگه میگی کواک بهتره که بگو چه مدلیش حداقل یه سرو گردن از 6975 بهتره و چه قیمتی هست (راستش من حتی اسمشم نشنیدم خخخخ )
پخشم به مدلی بگو که اگر بعدا به فرض 1% خواستم ساب بندازم ساپورت کنه و اوکی باشه.
کامپ هم به نظرم خیلی نیازه چون سیستم 405 باندای جلوش داغونن و صدای گوشیت ازونا قشنگتره از یه طرفم اگه کامپ نندازی به نظرم اینکه همش صدا از پشت بیاد باعث میشه قشنگی صدا کم بشه و یه جوارایی تو آهنگ محو نشی :)))) هم اینکه یه موقعه سر نشینای عقب اگه خسته بشن از صدا اگه صدارو بدم به جلو یه صدای گوش خراش نباشه!
و اینکه این امپلی که گفتی به این قیمت ساب رو هم ساپورت می کنه؟؟
ممنون میشم مدلایی که انتخاب میکنیو با قیمت بگی تا یه سرچی در موردش بتونم بزنم
راستی نظرت در مورد 7150 چیه؟؟ مرسیییی:n26:
نقل قول:
پیشنهاد من 8550 پایونیر هست. با 490 فک کنم بشه گرفتش
سلام به همه اساتید
ما پرایدمون رو تازه تحویل گرفتیم، اما پخش نداره و بجاش 100 تومن پول برگردوندند.
راستش من اصلا سیستم باز نیستم ، فقط میخام یه پخشی بگیرم که حتما فلش بخوره (سی دی مهم نیست بخوره یا نه) و کیفیت مناسبی هم داشته باشه.
اهل باند بستن هم نیستم و همون باندها فابریک پراید واسم کافیه.
حالا میخاستم شما راهنمایی کنید که چه پخشی بگیرم؟
حداکثر تا 150 تومن
اگه مدل خاصی مد نظر دارین بگین