اندازه اندازه . من قدم 178 - وزن هم 67 ديگه خودت سايزمو بگير :31:نقل قول:
اندازه اندازه . من قدم 178 - وزن هم 67 ديگه خودت سايزمو بگير :31:نقل قول:
مـــــبــــــارک بــــاََََشــــه:10:نقل قول:
مسئول ثبت ، بثبت !
استقلال 2-فولاد1
جمعه 87/9/1
استقلال تهران - فولاد خوزستان، ساعت 15:00 ، ورزشگاه آزادی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین بازی :
ملوان 2 - 2 استقلال
فولاد 2 - 2 پیکان
تا الآن 17 نفر بازی [استقلال تهران - فولاد خوزستان] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 11922 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 11912 مراجعه کنید :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3152015&postcount=11922
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3151930&postcount=11912
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 5 روز فرصت دارید..کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2783053&postcount=2681
استقلال 3 - 1 فولاد
پزشك تيم فوتبال استقلال:
عمل "جباري" رضايت بخش بود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
پزشك تيم فوتبال استقلال تهران از نتيجهي عمل مجتبي جباري ابراز رضايت كرد.
نوروزي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: ساعت 11 صبح امروز عمل ليزري بر روي مينيسك پاي مجتبي جباري صورت گرفت و دكتر ابراهيميان جراح او از نتيجهي عمل بسيار راضي است.
وي افزود: جباري ظرف چهار هفتهي آينده به طور يقين آماده خواهد شد.
دروازهبان تيم ملي فوتبال نوجوانان به استقلال پيوست
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
ايمان صادقي دروازهبان تيم ملي فوتبال نوجوانان ايران با قراردادي سه ساله به تيم استقلال تهران پيوست.
به گزارش ايسنا، صادقي پس از چند روز شركت در تمرينات استقلال تهران با قراردادي سه ساله به عضويت اين تيم تهراني درآمد.
صادقي كه همراه با تيم نوجوانان ايران مقام قهرماني آسيا را به دست آورده جزو سهميهي زير 23 سال تيم استقلال تهران محسوب ميشود.
انتهاي پيام
/حاشيه ديدار استقلال و آپادانا/
رجبي: از قول من دروغ نوشتند
خبرگزاري فارس: آناليزوز استقلال تهران گفت: از قولم دروغ نوشتند و در حاليكه در نمايشگاه مطبوعات بودم، نوشتند در دوبي هستم.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين مسابقه از ساعت 15 در ورزشگاه دستگردي تهران برگزار شد.
رضا رجبي، آناليزوز تيم استقلال، در پاسخ به پرسش خبرنگاران در خصوص سرنوشت بازيكنان برزيلي، اظهار داشت: ديگر در اين مورد صحبتي نمي كنم زيرا روز گذشته يكي از خبرگزاري ها از قول من نوشته بود كه در امارات به سر مي برم. اين در حالي است كه ديروز در نمايشگاه مطبوعات بودم و به غرفه هاي مختلف روزنامه ها و خبرگزاريها سر زدم.
امير قلعه نويي پيش از آغاز مسابقه از بهمن فروتن، سرمربي تيم آپادانا، استقبال كرد. اين تيم در دسته اول باشگاه هاي تهران حضور دارد.
اصغر نادعلي، هادي شكوري و سعيد بيات در دور زمين به طور اختصاصي تمرين ميكردند. اين بازيكنان دچار مصدوميت هستند.
در ديدار تداركاتي با آپادانا صورت گرفت
پيروزي پر گل استقلال با هت تريك عليزاده
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال تهران در ديداري تداركاتي، تيم آپادانا از دسته اول باشگاه هاي تهران را با نتيجه 10 بر يك شكست داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين مسابقه از ساعت 15 در ورزشگاه دستگردي و در حضور حدود 300 تماشاگر برگزار شد.
عليرضا عباسفرد در ثانيه 15، جان ورايو در دقيقه 18 ،علي عليزاده در دقايق 50، 64 و 89، آرش برهاني در دقايق 82 و 90، ميثم منيعي در دقيقه 78 و فرهاد مجيدي در دقايق60 و 75براي استقلال گلزني كردند.
تك گل حريف را سعيد سليماني از روي نقطه پنالتي به ثمر رساند.
تركيب استقلال تهران در آغاز بازي: ايمان صادقي، بيژن كوشكي، ابراهيم تقي پور، مهدي اميرآبادي، هاشم بيك زاده، فرهاد مجيدي، جان واريو، مهرداد پولادي، حسين كاظمي، عليرضا عباسفرد و سياوش اكبرپور در نيمه دوم تعويض هاي زيادي در تركيب استقلال صورت گرفت.
تيم آپادانا در دسته اول باشگاههاي تهران حضور دارد و بهمن فروتن سرمربي اين تيم است.
سرنوشت نامعلوم مهاجمان برزیلی استقلال/ فردا وضعیت مشخص میشود
فردا در نشستی با حضور مدیرعامل و سرمربی تیم فوتبال استقلال در خصوص چگونگی جذب بازیکنان برزیلی کاندیدای حضور در این تیم تصمیم گیری خواهد شد.
به گزارش خبرنگار مهر، طی روزهای گذشته اخبار متفاوتی در خصوص حضور مهاجمان برزیلی در تیم فوتبال استقلال تهران مطرح شده است. هر روز شایعه و اخباری جدیدی در این زمینه مطرح می شود و هنوز مشخص نیست این بازیکنان چه روزی به ایران می آیند.
در این رابطه قرار است فردا (سه شنبه) امیررضا واعظ آشتیانی و امیر قلعه نویی در نشستی پیرامون چگونگی حضور این بازیکنان در تمرین استقلال و عقد قرارداد با آنها تصمیمگیری کنند.
در صورت تاکید مدیرعامل باشگاه استقلال به عقد قرارداد با این بازیکنان، آنها به زودی در تمرینات آبی پوشان حضور می یابند.
در گفت وگو با فارس
روشن: عدم مديريت باعث شد تا استقلال نتيجه نگيرد
خبرگزاري فارس: مدير سابق آكادمي باشگاه استقلال گفت: دشمن فتح ا... زاده نيستم؛ اما عدم مديريت ايشان به تيم ضربه زد.
حسن روشن در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درخصوص اظهارات علي فتحا...زاده اظهار داشت: قبل از احداث آكادمي باشگاه، كتابچه اي به فتح ا...زاده دادم كه در آن فهرست كامل پيشكسوتان كه قرار بود با ما همكاري كنند، درج شده بود. به ايشان پيشنهاد دادم كه به اين نفرات به عنوان دستمزد، نفري يك سكه طلا اهدا شود كه در مجموع، يك ميليون و هشتصد هزار تومان مي شد؛ اما گفت چرا يك سكه طلا، به هر كدام دو ميليون تومان پيش قرارداد و ماهي 200 هزار تومان حقوق ميدهيم.
وي افزود: با اين دستور، هزينه هاي بازيكنان و كادر فني تيم هاي نوجوانان، جوانان و اميد به 170 ميليون تومان رسيد. بعد از اين اتفاق، هر بار كه براي دريافت پول به دفترش مي رفتم، بايد معطل ميشدم. يك بار هم كه به ما چك داد، برگشت خورد. بعد از مدتي بالاخره پول گرفتيم. به دليل اين اتفاقات، از هزينه ها كم كرديم و مربي تيم اميد را اخراج كرديم و هزينه ها را در مرحله اول به 110 ميليون تومان كاهش داديم كه اين مبلغ به 100 ميليون رسيد. اينكه فتح ا...زاده مي گويد نيمي از طلب ها را پرداخت كرده، به اين نحو بوده است.
وي افزود: دشمن فتح ا... زاده نيستم. دشمن كسي هستم كه بخواهد به استقلال لطمه بزند. اگر از امير قلعه نويي انتقاد ميكنم، براي اين است كه موفق شود. دشمن او هم نيستم. داشتن كميته فني براي سرمربي موهبت است. سرمربي نبايد به كمتيه فني به چشم آقا بالاسر نگاه كند.
بازيكن تيم ملي در جام جهاني 1978 آرژانتين عنوان كرد: اگر ناصر حجازي در استقلال كميته فني داشت، مديرعامل نميتوانست با يك راي او را بركنار كند؛ اما بدون كميته فني، مديرعامل اگر نتواند دو بازيكن به تيم بدهد، به دنبال بركناري سرمربي مي رود.
روشن با اشاره به مديريت فتح ا...زاده، گفت: به بازيكنان چك مي داد و بازيكن روي آن حساب مي كرد؛ اما چك ها نقد نمي شد. بازيكن از نظر روحي به هم مي ريخت؛ در حاليكه بايد مي گفت اينجا استقلال است. همين عدم مديريت باعث شد تا استقلال نتواند خوب نتيجه بگيرد.
اخبار كوتاه از تيم استقلال/
شكوري به بازي مقابل فولاد خوزستان ميرسد
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال با وجود مصدوميت از ناحيه مچ پا، به بازي اين هفته مقابل فولاد خوزستان خواهد رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، هادي شكوري كه در تمرين روز گذشته به دليل تكل برهاني و تقي پور، از ناحيه مچ آسيب ديد، براي بازي اين هفته مقابل فولاد مشكلي ندارد.
وي امروز را به فيزيوتراپي پرداخته و در بازي تداركاتي امروز هم شركت نمي كند.
* در مورد بازيكنان برزيلي كه قرار است براي مذاكره با استقلال به تهران بيايند، اخبار ضد و نقيض فراواني وجود دارد.
در شرايطي كه معلوم نيست اين بازيكنان در برزيل، امارات يا ايران هستند، شركت وب ساكر بار ديگر اعلام كرده استقلال بايد هزينه پرواز آنها را تقبل كند؛ اما از سوي ديگر مسئولان اين باشگاه عنوان كرده اند در صورتي حاضرند اين هزينه را تقبل كنند كه اين بازيكنان حاضر شوند در تست فني شركت كنند و در صورت توافق مالي اين پول را به اين شركت پرداخت مي كنند.
* استقلال در تعطيلات نيم فصل به احتمال فراوان در جزيره كيش اردو برگزار خواهد كرد. اين تيم شايد در اين مدت بازي هاي تداركات يهم برگزار كند.
* در حالي كه دو شركت مجيد و آل اسپور براي تهيه پوشاك استقلال پيش قدم شده و پيشنهادهاي خود را مطرح كرده اند؛ اما هنوز اين باشگاه با هيچ يك از اين توليدي ها قراردادي نبسته است.
توليدي مجيد بدون قرارداد، البسه مورد نياز اين تيم را فراهم مي كند.
* كمك مالي رئيس جمهوري به استقلال كه گفته مي شد يك ميليارد تومان است، به دليل بدهي اين باشگاه به صندوق حمايت از ورزشكاران و پيشكسوتان، بخشي از آن كسر شده است.
اين باشگاه چند ماه قبل 120 ميليون تومان را به عنوان وام از اين صندوق دريافت كرده بود و زمان باز پرداخت آن فرا رسيده بود.
* مسئولان استقلال در حال مذاكره با چند شركت هستند تا براي نيم فصل دوم حامي مالي اين تيم باشند.
در حال حاضر بازار مبل ايران روي پيراهن هاي اين تيم منقش شده است.
جباری قراره پاشو با لیزر عمل کنه و متاسفانه تا یکماه آینده نمی تونه بازی کنهنقل قول:
دوشنبه 27/08/87
استعفا میکنم وقتی که قهرمان آسیا شدیم
در شرایط حساس فعلی تحت هیچ شرایطی به استعفا فکر نمیکنم .
امروز (یکشنبه) صبح با مدیرعامل جلسه خیلی خوبی داشتیم و آنجا متوجه شدم که خبری درباره استعفای من چاپ شده .
این روزها بارها شنیده ام که روزنامه های مختلف به طنز نوشته اند که استقلال بی خبر و جنجالی نمیخواهیم . همه فکر و ذهن ما در باشگاه استقلال به شکست دادن فولاد معطوف است و به وجود آمدن این شایعات به خاطر آرامش ماست .
همه می دانند که قلعه نوعی مرد روزهای سخت است و من کسی نیستم که با خرده مشکلات کنار نیایم . من ارتباط خوبی با واعظی دارم و هرهفته جلسات دو نفره ما در ابتدای هفته برگزار میشود . امروز صبح هم این جلسه برگزار شد و اتفاقا با آشتیانی درباره این شایعات صحبت کردیم که او به من توصیه کرد به مسائل حاشیه ای و بی اساس توجه نکنیم . ما بر سر اصول و کلیات همفکر و هم عقیده هستیم .
به شخصه به صداقت واعظی ایمان دارم و هواداران استقلال اطمینان داشته باشند که من به استعفا فکر نمی کنم و نگرش ما در استقلال حضور قدرتمند در لیگ قهرمانان آسیا و قهرمانی در لیگ برتر خواهد بود .
یادتان هست که من قول داده ام استقلال را قهرمان کنم و مطمئن باشید تا به قول خود عمل نکنم از استقلال نمی روم.
کجابودی نبودی ناقلا!:10:
استقلال 1
فولاد صفر
اين نتيجه رو با توجه به نبود جباري و تاخير در انجام بازيها منطقي تر مي بينم
به اميد برد آبي ها
یه 6 روزی از طرف دانشگاه رفته بودیم اردو مشهد.نقل قول:
چه عجب عماد پیداش شد
کجابودی نبودی ناقلا!:10:
مشهدم خیلی سرده ها..
خبر خوبی بود.. خدا کنه فقط شایعه نباشه..نقل قول:
دروازهبان تيم ملي فوتبال نوجوانان به استقلال پيوست
وحید دروازبانیش حرف نداره و چون از استقلال شروع کرده، باید ازش حمایت کرد. ولی وحید وقتی دروازبانیش عالی میشه که یه رقیب دیگه کنار خودش داشته باشه و این رقابته که اونو به اوج آمادگیش میرسونه..
نه عماد جان شايعه نيست . با باشگاه قرارد 3 ساله بسته . امروز هم مقابل آپادانا بازي كرده و 1 گل از روي نقطه پنالتي خورده
دوستان یه خواهشی دارم کسانی که پیشبینی میکنند اول ببینند که تو پیشبینی شرکت کردن یا نه .
یه سری از دوستان 2 باز پیشبینی میکنند منم پیشبینیه جدیدشون رو ثبت میکنم.
جباری هم که مصدومه .
به جای جباری کی بازی میکنه؟
به نظر من توي اين بازي بايد به ميلاد نوري يه فرصتي بدهنقل قول:
جباری هم که مصدومه .
به جای جباری کی بازی میکنه؟
قبلا بازيكن خوبي بود
احتمالا با نبود جباری فرهاد مجیدی به بازی گرفته بشه.
علیزاده هم در بازی تداکراتی هت ریک کرده :18: هیچ بعید نیست قلعه نویی اشتباه کنه و از اول از اون بازی بگیره.
در تمرين امروز استقلال صورت گرفت
تمرين اختصاصي قلعه نويي با مهاجمان
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران امروز با مهاجمان اين تيم به طور اختصاصي به تمرين پرداخت.
به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان استقلال از ساعت 15:30 در ورزشگاه دستگردي تمرين امروز خود را برگزار كردند.
*امير قلعه نويي به دليل بيماري مادر خود و براي پيگيري امور وي، با تاخيري 20 دقيقه اي در ورزشگاه حاضر شد.
*اشكان نامداري كه به دليل مصدوميت در تمرينات حاضر نمي شد، امروز به همراه ايمان صادقي دروازه بان جديد اين تيم تمرينات خود را پيگيري كرد.
*بيژن كوشكي نيز با تاخير در تمرين حاضر شد.
*هاشم بيك زاده به دليل سرماخوردگي از سوي نوروزي اجازه تمرين پيدا نكرد.
*به دليل بازي ديروز اين تيم مقابل آپادانا، تمرين اين تيم ريكاوري بود.
*در پايان تمرين امير قلعه نويي به صورت اختصاصي با مهاجمان استقلال به تمرين پرداخت.
رقابت مجيد و آل اسپورت براى قرارداد با استقلال
ايران ورزشى- در حالى كه دو شركت مجيد و آل اسپورت براى تهيه پوشاك استقلال پيشقدم شده و پيشنهادهاى خود را مطرح كرده اند اما هنوز اين باشگاه با هيچ يك از اين توليدى ها قراردادى نبسته است. توليدى مجيد بدون قرارداد، البسه مورد نياز اين تيم را فراهم مى كند.
۱۲۰ ميليون از كمك يك ميلياردى به استقلال كسر شد
ايران ورزشى- بخشى از كمك مالى رييس جمهورى به استقلال كه گفته مى شد يك ميليارد تومان است، به دليل بدهى اين باشگاه به صندوق حمايت از ورزشكاران و پيشكسوتان، كسر شده است. اين باشگاه چند ماه قبل ۱۲۰ ميليون تومان را به عنوان وام از اين صندوق دريافت كرده بود و زمان باز پرداخت آن فرا رسيده بود. ۱۲۰ ميليون از كمك يك ميلياردى به استقلال كسر شد
كوشكى جانشين قربانى مقابل فولاد
ايران ورزشى- پيروز قربانى به دليل سه اخطاره بودن نمى تواند مقابل فولاد بازى كند.بر همين اساس امير قلعه نويى تمرينات ويژه اى را براى بيژن كوشكى در نظر گرفته تا پس از رفع مصدوميتش به آمادگى مطلوب برسد.به نظر مى رسد كوشكى به همراه شكورى و منتظرى، دفاع سه نفره استقلال را در غياب پيروز قربانى تشكيل مى دهد.گفتنى است غير از قربانى، جبارى هم به دليل مصدوميت نمى تواند برابر فولاد بازى كند.
شكورى به بازى با فولاد مى رسد
ايران ورزشى- هادى شكورى كه در تمرين دو روز گذشته استقلال به دليل تكل برهانى و تقى پور از ناحيه مچ پا آسيب ديده بود، ديروز به فيزيوتراپى پرداخت و طبق گفته پزشك استقلال، مشكلى براى بازى با فولاد ندارد و در صورت صلاحديد مربيان مى تواند در تركيب قرار بگيرد.
صمد مرفاوى:
بازى با آپادانا براى حفظ آمادگى بود
صمد مرفاوى پس از برترى پرگل استقلال مقابل تيم آپادانا هدف از اين بازى را بيان كرد: «هدف مان از بازى با آپادانا حفظ آمادگى بازيكنان بود. پس از دو جلسه تمرين سنگين صبح و بعدازظهر تصميم گرفتيم تا اين بازى را برگزار كنيم تا در يك بازى سبك آمادگى بازيكنان نيز حفظ شود. خوشبختانه شرايط تيم استقلال بسيار خوب است و ما براى بازى با فولاد خوزستان آماده مى شويم.»
پورسيف:
وضعيت ورزشگاه مرغوبكار بحرانى است!
مجيد پورسيف كه ديروز درحكمى از سوى امير واعظ آشتيانى به عنوان مديرمجموعه ورزشى مرغوبكار انتخاب شد، درباره وضعيت اين ورزشگاه مى گويد: «وضعيت ورزشگاه مرغوبكار اسفبار و بحرانى است. اين مجموعه مشكلات بسيارى دارد. 22 نفر را از شهرستان آورده اند و در اتاق ۱۲ نفرى ريخته اند و اسمش را گذاشته اند خوابگاه؛ به عشق فوتبال قراردادهاى عجيب و غريبى با فوتباليست هاى عاشق بسته اند!متاسفانه در مديريت قبلى استقلال هيچ نظارتى روى مرغوبكار نبود و به همين دليل چنين مشكلاتى بوجود آمده است.» قابل توجه آقاى كامرانى كه تيم فوتسال استقلال را هم نابود كرد!
بابازاده: استقلال مشكل دروازه بانى ندارد
ايران ورزشى - حميد بابازاده مربى دروازه بان هاى استقلال معتقد است كه استقلال در حال حاضر نياز به جذب دروازه بان جديد و بزرگسال ندارد: ما از ابتداى فصل جارى به دنبال يك دروازه بان خوب بوديم كه بتواند همپاى طالب لو و نامدارى رقابت كند. ما اين دروازه بان را به عنوان گلر سوم تيم استقلال در نظر داشتيم و در همين راستا مذاكراتى با چند دروازه بان خوب از جمله دروازه بان تيم فوتبال جوانان ايران( داود نوشى صوفيانى) انجام داديم كه در نهايت منجر به توافق نشد.
اما درحال حاضر براى جذب دروازه بان با محدوديت سهميه بازيكن بزرگسال در تيم استقلال روبرو هستيم. تيم ما جا براى جذب بازيكن دارد اما اولويت اصلى كادر فنى جذب بازيكن در پست هايى به غير از دروازه بانى است. به همين خاطر دروازه بانى با سن و سال اميد و جوانان را مدنظر داريم.
در حال حاضر به غير از وحيد طالب لو و اشكان نامدارى، حسين نائيجى دروازه بان سوم تيم استقلال است. علاوه بر اين ايمان صادقى، دروازه بان تيم جوانان باشگاه استقلال نيز با ما تمرين مى كند كه شرايط و فيزيك بدنى خوبى دارد.
ما امروز طالب لو و نامدارى را در اختيار داريم، دو دروازه بانى كه مى توانند از دروازه استقلال حراست كنند. در حال حاضر هستند تيم هايى كه دو دروازه بان آماده هم ندارند و اگر گلر شماره يك آنها دچار مصدوميت شود با مشكلات جدى مواجه مى شوند. ما اگر درون دروازه سه بازيكن هم سطح نداريم حداقل از وجود دو دروازه بان خوب بهره مى بريم.
بابازاده با اشاره به شرايط اشكان نامدارى براى ايستادن درون دروازه تيم فوتبال استقلال تصريح كرد: نامدارى فعلاً مشغول فيزيوتراپى است. او براى نشستن روى نيمكت و آمادگى براى حضور در ميدان در مواقع لزوم مشكل خاصى ندارد و مى تواند در بازى با فولاد هم همراه تيم باشد.
استقلال ۱۰ - آپادانا يك
گل زدن به همين سادگى!
دوشنبه۲۷/۸/۸۷ ، دومين بازى تداركاتى، ورزشگاه: دستگردى، تماشاگر: 200 نفر، ساعت: 15:30
استقلال: 10
گل ها: آرش برهانى و على عليزاده(۳)، مدافع آپادانا (گل به خودى)، فرهاد مجيدى، عليرضا عباسفرد و جانواريو
آپادانا: يك
گل : سعيد سلمانى (۳۸ پنالتى)
ايران ورزشى - استقلال نيمه اول با تركيب صادقى، كوشكى، بيك زاده، جانواريو، مجيدى، اكبرپور، پولادى، عباسفرد، كاظمى، اميرآبادى، تقى پور به ميدان رفت و توانست در همان دقيقه اول توسط عباسفرد به گل برسد. آپادانا حريفى نبود كه بتواند استقلال را تحت فشار قرار دهد و قلعه نويى توانست به راحتى تمام بازيكنانش را تست كرده و دائما دست به تعويض بزند. تنها گل آپادانا توسط خطاى مجيدى كه منجر به ضربه پنالتى شد به ثمر رسيد. نكته قابل توجه در اين ديدار درخشش برهانى بود. اين مهاجم كه طى روزهاى گذشته مورد غضب قلعه نويى قرار گرفته بود توانست سه گل به ثمر رسانده و نظر سرمربى استقلال را كاملا نسبت به خود عوض كند.در كل در اين بازى مهاجمان استقلال نمايش خوبى داشتند و با درخشش آنها استقلال توانست با نتيجه پرگل ۱۰ - يك حريف را شكست دهد.
روانخواه تماشاگر ويژه
اميد روانخواه كه به دليل پارگى رباط چندماهى است از ميادين فوتبال دور است روزگذشته در ورزشگاه حاضر شد و بازى هم تيمى هايش را از نزديك تماشا كرد.
مجيدى از كادر فنى و بازيكنان عذرخواهى كرد
تنها گل آپادانا از روى نقطه پنالتى آن هم به خاطر خطاى مجيدى به ثمر رسيد. به همين خاطر بعد از بازى مجيدى از كادر فنى و بازيكنان عذرخواهى كرد.
كاظمى با گرمكن بازى كرد
در حالى كه تمام بازيكنان با پيراهن و شورت ورزشى در اين ديدار دوستانه بازى كردند حسين كاظمى كه تحمل سرماى ورزشگاه را نداشت با گرمكن ورزشى به ميدان رفت.
تشكر قلعه نويى از بازيكنان
بازيكنان استقلال با به ثمر رساندن ۱۰ گل توانستند حريف تداركاتى خود را شكست بدهند. قلعه نويى كه از نمايش شاگردانش به شدت راضى بود بعد از اين بازى از تك تك آنها تشكر كرد و خطاب به بازيكنان گفت: اگر همين طور ادامه دهيد بدون شك قهرمان نيم فصل مى شويم.
قلعه نويى بايد پاسخگو باشد
واعظ: در مسائل فنى دخالت نمى كنم
واعظ آشتيانى شايعات اخير استعفاى قلعه نويى از كادر فنى را ساخته ذهن مخالفان باشگاه استقلال مى داند. واعظ درباره اين موضوع و آخرين وضعيت جسمانى مجتبى جبارى حرف هاى تازه اى به زبان مى آورد: «جبارى در يكى از بيمارستان هاى تهران تحت عمل جراحى به روش ليزر قرار گرفت و با نظر پزشكان مى تواند از ابتداى نيم فصل دوم براى استقلال بازى كند؛ پيش بينى شده است جبارى در اين مدت استراحت خوبى داشته باشد تا بهبودى كامل را براى ادامه مسابقات ليگ و همچنين ليگ قهرمانان آسيا پيدا كند.» واعظ آشتيانى درباره حضور بازيكنان برزيلى و نحوه به خدمت گرفتن آنها در استقلال گفت: «متاسفانه شايعات و اخبار ضد و نقيضى از سوى برخى افراد مطرح مى شود كه بازيكنانى از برزيل آمده اند و در برخى هتل هاى تهران اقامت دارند و يا باشگاه آ نها را پذيرفته يا نپذيرفته؛ تمام اين اخبار نادرست را تكذيب مى كنم چرا كه اصلا بازيكنى از برزيل نيامده كه ما بخواهيم درباره آن نظرى بدهيم. همچنين مى گويند كه مديريت باشگاه در امور فنى تيم دخالت مى كند در حالى كه چنين چيزى نيست و اتفاقا اين نظر سرمربى تيم است كه بايد وضعيت فنى بازيكنانى خارجى مشخص شود چرا كه به خوبى مى داند در نهايت وى بايد پاسخگوى بازدهى بازيكنان جذب شده باشد. ما سعى مى كنيم در واكنش به اين شايعات تنها عملكرد خودمان را در باشگاه استقلال بهتر كنيم.» واعظ درباره احتمال مذاكره با گزينه هاى ايرانى در صورت منتفى شدن جذب بازيكنان خارجى هم توضيح مى دهد: «اين مساله هم به نظر سرمربى تيم بستگى دارد و در حيطه مسائل فنى است كه در صورت درخواست قلعه نويى مى توانيم آن را بررسى كنيم.» استعفاى دروغين قلعه نويى هم واعظ را به واكنش وادار كرده است: «اين مساله صحت ندارد و البته از سوى قلعه نويى تكذيب شد. او در اين رابطه موضع روشنى دارد و مسائل مختلفى را مطرح كرد و اين كه بعضى ها آرامش استقلال را دوست ندارند.»
رضا رجبى:
برزيلى ها بابت تاخير از من عذرخواهى كردند
ايران ورزشى- برزيلى هاى استقلال هنوز پايشان به تهران نرسيده، خبرساز شده اند و هر روز خبر تازه اى از حضور آنها در ايران به گوش مى رسد، طبق اعلام اوليه مسوولان استقلال، قرار بود اواخر هفته گذشته اين بازيكنان به ايران بيايند و بدون تست فنى با اين تيم قرارداد ببندند ولى با رسيدن به زمان وعده داده شده خبرى از بازيكنان برزيلى نشد و پس از آن بود كه شايعات زيادى حول آنها شنيده شد، از مخالفت واعظ با تست ندادن برزيلى ها، تقبل نكردن هزينه پرواز آنها توسط استقلال و خيلى صحبت هاى ديگر كه بعدها تكذيب شد. رضا رجبى كه با رفتن به برزيل زمينه ساز آمدن اين ۳ بازيكن به استقلال شده است درباره آخرين وضعيت برزيلى هاى استقلال صحبت مى كند: «برزيلى هاى استقلال طبق گفته اسكار كاپيتان سابق و قديمى برزيل كه با او در برزيل آشنا شده ام ديروز از برزيل راهى ايران شده اند.» رجبى با بيان اينكه اسكار بابت تاخير برزيلى ها از او عذرخواهى كرده است ادامه مى دهد: «اسكار ساعت سه نيمه شب به من زنگ زد و ضمن عذرخواهى گفت به خاطر بيمارى يكى از اعضاى هيات مديره شركت وب ساكر، آمدن اين بازيكنان به ايران به تاخير افتاده است.» آناليزور استقلال در پايان با اشاره به اينكه درصورتى كه برزيلى ها تا پايان هفته به هر دليلى به ايران نيايند، ديگر او مسووليتى نخواهد داشت مى گويد: «اين موضوع را در يك نامه به آقاى قلعه نويى اعلام كرده ام و پس از اين، روابط بين الملل باشگاه بايد پيگير كار برزيلى ها باشد.»
چرا پاى شركت نقل و انتقالات ايرانى وسط آمد
رضا رجبى به تلاش هاى يك شركت ايرانى براى سفر برزيلى ها به تهران پرده برمى دارد. از رجبى و ديگر مسوولان باشگاه استقلال بايد پرسيد اگر قرار بود آن شركت براى استقلال بازيكن بياورد پس چرا رجبى اين همه وقت و پول صرف كرد و به برزيل رفت اگر قرار بود ترانسفر اين بازيكنان از طريق كاظمى و كاظمى ها! انجام شود، بهتر بود از اول مى گفتند تا همه بدانند.
آغاز زندگى استقلال بدون جبارى
مصدوميتى كه دريبل نخورد
جبارى حالا روى تخت بيمارستان است، او خيلى زود مرخص خواهدشد چون معمولا مصدوميت از ناحيه مينيسك پا براى بازيكنان حرفه اى اتفاق مهمى محسوب نمى شود و حداكثر پس از يك ماه و نيم مى توان به ميادين بازگشت. جبارى خيلى تلاش كرد با فيزيوتراپى و تمرين با وزنه كشيدگى مينيسك پايش را ترميم كند اما توصيه پزشكان اين بود كه او با استفاده از ليزر درمانى به قول معروف «محكم كارى» كند و پيش از آنكه بار ديگر اتفاق حادترى رخ دهد مينيسك پايش را از حالت التهاب خارج كند. بى توجهى به مصدوميت مينيسك پا در واقع باعث مى شود رباط هاى رويى و زيرين زانو در خطر آسيب ديدگى قرار بگيرد. جبارى كه يك بار طعم تلخ پارگى رباط پا را چشيده. خوب مى فهمد توجه نكردن به التهاب مينيسك چه عوارضى درپى خواهد داشت... جبارى صبح ديروز از اتاق عمل بيرون آمد. علوم جديد پزشكى به پزشكان معالج اين اجازه را داد تا بدون جراحى اقدام به ترميم مينيسك زانوى او كنند اما درد ناشى از عمل ليزرى باعث مى شود تا جبارى دست كم يك هفته روى پايش فشار نياورد. استقلال از اين پس مى بايست زندگى بدون جبارى را تجربه كند. امير قلعه نويى شايد از همه بيشتر نگران باشد. اما وقتى او نگاهى مى اندازد به هافبك هاى تيمش و چشمش به فابيو جانواريو مى افتد ناخودآگاه نفس راحتى مى كشد اما امير قلعه نويى هم خوب مى داند كه جبارى چيز ديگرى است و هيچ كس براى او جبارى نمى شود.
زندگى بدون جبارى سخت است. اين را مى توان از لحن گفتار قلعه نويى به وضوح مشاهده كرد. آن وسط چه كسى بايد دريبل بزند، پاس هاى تودر بدهد و شم گلزنى اش را به رخ همه تيم ها بكشاند از مصدوميت جبارى نه تنها امير قلعه نويى بلكه على دايى هم لطمه مى خورد. تيم ملى هم بدون جبارى خلأ يك تئوريسين ارسال پاس هاى در عمق را در مركز ميدان احساس مى كند. جبارى در ماه هاى اخير بى ترديد بهترين بازيكن استقلال بود، او در تيم ملى هم نقش كليدى ايفا مى كرد، يك پاس گل مقابل عربستان، يك پاس گل مقابل كره شمالى.
بيك زاده جانشين جبارى در خط هافبك
اين روزها بيشترين دغدغه امير قلعه نويى سرمربى استقلال پيدا كردن جانشينى براى مجتبى جبارى بازيكن مصدوم خود مى باشد. طبق شنيده هاى ما كادر فنى استقلال تصميم دارد از هاشم بيك زاده در خط هافبك به جاى جبارى استفاده كند. البته ديروز شنيديم شايد هم مربيان استقلال در آخرين لحظه از فرهاد مجيدى هم در اين پست سود ببرند كه گفتنى است الويت اول بيك زاده مى باشد. بايد منتظر ماند و ديد روز جمعه چه كسى جايگزين جبارى در خط هافبك در ديدار مقابل فولاد خواهد شد!
استقلال از اواخر بهمن در مسابقات جام حذفى
با كناره گيرى تيم داماش گيلان از مسابقات جام حذفى استقلال يك مرحله در اين مسابقات جلو افتاد. طبق شنيده هاى ما با اين تفاسير استقلالى ها از اواخر بهمن ماه در اين مسابقات به طور رسمى حضور پيدا خواهند كرد؛ چون مرحله بعدى اين مسابقات با توجه به فشردگى مسابقات ليگ برتر و همچنين ديدارهاى تيم ملى در مقدماتى جام جهانى ۲۰۱۰ در اين برهه از زمان برگزار خواهد شد. شايان ذكر است آبى پوشان در مرحله بعدى بايد با برنده مس كرمان - مس رفسنجان بازى كنند.
استقلال در دور برگشت ۸ بازى خارج از خانه دارد
۳ هفته ديگر مسابقات ليگ برتر به نيم فصل خود خواهد رسيد. گفتنى است استقلال تا نيم فصل تمام بازى هاى خود را در تهران برگزار خواهد كرد اما در دور برگشت بايد اكثر بازى هاى خود را در خارج از خانه بازى كند. نكته جالب اينكه آبى پوشان يك شانس هم آورده اند چون بايد بازى خود در دور برگشت مقابل پيكان را هم دوباره در ورزشگاه آزادى برگزار كنند. با اين حساب استقلال ۸ بازى خارج از خانه دارد و اين باعث بروز مشكلاتى در اين تيم خواهد شد. گفتنى است استقلال بيشترين امتيازات اين فصل خود را در بازى هاى خانگى به دست آورده است.
ناراحتى قلعه نويى از مصدوميت جبارى
مجتبى جبارى هافبك استقلال اين روزها به دور از ميادين فوتبال است. گفتنى است اين بازيكن از ناحيه زانو دچار آسيب ديدگى شده است به طورى كه گفته مى شود حداقل ۴ هفته نمى تواند براى استقلال به ميدان برود.طبق شنيده هاى ما مصدوميت جبارى بشدت قلعه نويى سرمربى آبى پوشان را ناراحت كرده است به نحوى كه هر روز از دكتر نوروزى پزشك تيم پيگير وضعيت اين بازيكن مى باشد. نكته جالب اينكه به احتمال فراوان جبارى تا پايان نيم فصل اول نمى تواند براى آبى پوشان به ميدان برود و سرمربى استقلال بايد فكرى براى حل اين مشكل بكند.
حرف هاى جذاب
قلعه نويى همچنان در ازبكستان طرفدار دارد
اگر به خاطر داشته باشيد پاييز سال گذشته صحبت هاى زيادى پيرامون پيوستن امير قلعه نويى به تيم پاختاكور ازبكستان بر سر زبان ها افتاد و اتفاقاً مسأله حتى در رسانه هاى آن كشور نيز سر و صداى زيادى به پا كرد زيرا مديرعامل آن باشگاه ابتدا منكر مذاكره با قلعه نويى شد و ...در اين ميان امير بهار امسال بعد از قهرمان كردن استقلال در جام حذفى هم راهى ازبكستان شد اما همان طور كه اغلب كارشناسان تصور مى كردند هيچ قراردادى منعقد نكرد و به تهران بازگشت. در همين مورد ظهر ديروز شنيديم قلعه نويى هنوز هم به واسطه دوستانى كه در تاشكند دارد، مى تواند در ازبكستان صاحب تيم شده و اگر بخواهد،شرايط براى اينكه بتواند يك تيم دسته اولى اين كشور را هدايت كند فراهم خواهد شد.
پشت پرده داستان برزيلى ها
همه مى خواهند قلعه نويى «مسئول» شود
داستان برزيلى هاى استقلال واقعاً خسته كننده شده است زيرا هر روز كه مى گذرد اتفاقات عجيب ترى در موردشان رخ داده و اخبار جديدترى بر سر زبان ها مى افتد. البته اين اخبار در اوايل كار براى هواداران جذاب بود اما حالا كم كم خود آنها را نيز دلزده كرده است و همه به دنبال ختم ماجرا و پايان اين موضوع هستند كه به اعتقاد اغلب كارشناسان بيش از حد طول كشيده است. در نگاه اول، داستان كاملاً ساده است. استقلال بازيكن مى خواهد و قرار شده از برزيل ۲ نفر بيايند، حالا يا آنها را مى خرند يا مورد تأييد قرار نمى گيرند. بنابراين قاعدتاً نبايد ماجرا خيلى عجيب شود اما اصل بر سر همان «تأييديه» است كه خيلى سروصدا به پا كرده و باعث شده مسأله حسابى پيچيده شود. در همين مورد صبح ديروز از يك مقام آگاه شنيديم مهمترين دليلى كه باعث بروز اين جريانات شده نقش امير قلعه نويى در آمدن برزيلى هاست!ظاهراً در استقلال همه مى خواهند امير قلعه نويى به عنوان سرمربى استقلال مسئوليت حضور برزيلى ها در ايران را پذيرفته و قبل از اينكه با آنها قرارداد رسمى منعقد شود، رسماً توانايى فنى آنها را تأييد كند تا بعداً اگر اين ۲ بازيكن ضعيف از آب درآمدند، بر سر اينكه چه جريانى باعث جذب برزيلى ها شد، جنجال برپا نشود.
صعود به يك چهارم نهايى
هدف اصلى قلعه نويى در آسيا
امير قلعه نويى در آخرين اظهارنظر خود مدعى شده بعد از قهرمانى استقلال در ليگ برتر و موفقيت آبى پوشان در ليگ قهرمانان آسيا از اين تيم خواهد رفت. هر چند در مورد ادعاى امير شايعات زيادى به گوش مى رسد اما خيلى ها مى خواهند بدانند منظور قلعه نويى از موفقيت در ليگ قهرمانان آسيا چه بوده است. در همين رابطه يكشنبه شب از زبان يك مقام آگاه شنيديم كه سرمربى استقلال تمام تلاش خود را به كار مى بندد تا اين تيم از مرحله گروهى ليگ قهرمانان صعود كرده و به جمع ۸ تيم پايانى اين پيكارها راه يابد و در واقع اگر اين اتفاق رخ بدهد، استقلال از نظر امير قلعه نويى كارنامه اى موفق در جمع آسيايى ها داشته است. شايان ذكر است طى ۶ دوره برگزارى ليگ قهرمانان آسيا فقط ۳ تيم پاس، سايپا و سپاهان توانسته اند به عنوان نمايندگان ايران از مرحله گروهى اين مسابقات صعود كنند.
صمد مرفاوى: بازى با آپادانا براى حفظ آمادگى بود
صمد مرفاوى مربى تيم استقلال تهران بعد از ديدار تيمش مقابل تيم آپادانا گفت: هدفمان از بازى با آپادانا حفظ آمادگى بازيكنان بود.وى همچنين اظهار كرد: پس از ۲ جلسه تمرين سنگين صبح و بعد از ظهر تصميم گرفتيم تا اين بازى را برگزار كنيم تا در يك بازى سبك آمادگى بازيكنان نيز حفظ شود. وى افزود: خوشبختانه شرايط تيم استقلال بسيار خوب است و ما براى بازى با فولاد خوزستان آماده مى شويم.
بيك زاده در ليست فروش استقلال نيست
اين روزها شايعاتى درخصوص هاشم بيك زاده هافبك تيم استقلال شنيده مى شود حتى گفته شده اين بازيكن در ليست فروش آبى پوشان نيز قرار دارد. در اين رابطه با يكى از مسئولان باشگاه استقلال تماس گرفتيم. او با رد اين مطلب نيز گفت: بيك زاده از جمله بازيكنانى است كه كادرفنى استقلال و در رأس آنها امير قلعه نويى سرمربى اين تيم اعتقاد ويژه اى به اين بازيكن دارد. حضور وى در ليست فروش شايعه اى بيش نيست.شايان ذكر است بيك زاده در ديدار استقلال مقابل منتخب كرج يكى از بهترينهاى زمين بود وحتى موفق شد يك گل هم به ثمر برساند به نحوى كه باعث رضايت قلعه نويى هم شد.
انتخاب مسئول جديد مجموعه مرغوبكار
از سوى باشگاه استقلال سيدمجيد پورسيف به عنوان مسئول جديد مجموعه ورزشى مرغوبكار انتخاب شد.بر همين اساس مرتضى كامرانى مسئول قبلى مجموعه ورزشى مرغوبكار از سمت خود كناره گيرى كرد.سيدمجيد پورسيف نيز از ديروز كارش را به عنوان مدير مجموعه ورزشى مرغوبكار شروع خواهد كرد.
تمرينات اختصاصى مهاجمان استقلال تا بازى با فولاد
تيم فوتبال استقلال در ادامه رقابت هاى ليگ برتر روز جمعه به مصاف فولاد خواهت رفت. طبق شنيده هاى ما امير قلعه نويى سرمربى استقلال قصد دارد تا بيش از بازى با فولاد هر روز ۳۰ دقيقه با مهاجمان اين تيم اختصاصى كار كند تا مشكل بابت خط حمله خود در ادامه رقابت هاى ليگ برترى نداشته باشد. گفتنى است اين وظيفه بر عهده صمد مرفاوى مربى اين تيم است تا هر روز بعد از تمرين اين كار را انجام دهد. شايان ذكر است استقلال صاحب دومين خط حمله برتر ليگ مى باشد.
استقلالى ها به دنبال اسپانسر براى نيم فصل دوم
تيم فوتبال استقلال به دنبال جذب اسپانسر براى نيم فصل دوم خود در رقابت هاى ليگ برتر مى باشد. طبق شنيده هاى ما با توجه به اينكه قرارداد استقلال با بازار مبل ايران تا پايان نيم فصل است بايد تا شروع مسابقات يك اسپانسر جديد پيدا كنند. ديروز شنيديم به احتمال فراوان استقلالى ها با يك شركت صوتى و تصويرى به توافق خواهند رسيد.
طباطبايى استقلالى نشد
پس ا زآنكه هادى طباطبايى دروازه بان سابق استقلال همكاريش را با تيم داماش گيلان به دليل حضور حسين عبدى قطع كرد. گفته مى شود وى پيشنهاد منصوريان ،رئيس آكادمى استقلال براى همكارى با اين آكادمى را نپذيرفته و ظاهراً به دنبال سرمربيگرى در يك تيم است.
تقى پور: به خاطر بازى كردن راضى به مصدوميت و محروميت سايرين نيستم
ابراهيم تقى پور، مدافع تيم استقلال درخصوص ديدار روز جمعه تيمش مقابل فولاد خوزستان اظهار داشت: ديدار با فولاد از ۲ جهت براى ما اهميت دارد. در وهله اول به ۳ امتياز اين ديدار فكر مى كنيم و در وهله دوم نزديك شدن به صدر جدول برايمان مهم است. در اين مسابقه بايد تمام تلاشمان را به كار بنديم تا پيروزى را به دست آوريم. جدا از اين مسأله ما در اين مسابقه ميزبان هستيم و بايد از اين امتياز استفاده كنيم. ديدارهاى خانگى را نبايد از دست دهيم. فولاد تيمى است كه مقابل تيم هاى بزرگ همواره بهترين بازى خود را به نمايش مى گذارد و اين موضوع كار ما را سخت مى كند. با اين حال مطمئن هستم اگر حواسمان را جمع كنيم ۳ امتياز را به اندوخته خود مى افزاييم و شرايط خود را در جدول رده بندى بهبود مى بخشيم.وى درخصوص محروميت پيروز قربانى نيز گفت: پيروز كاپيتان تيم ماست و در همه بازى هاى گذشته مان نقش قابل توجهى داشته است.قطعاً نبود او ما را با مشكل مواجه مى كند. با اين حال بازيكنان خوب ديگرى هم داريم كه تمام فكر و ذهنشان پر كردن جاى خالى پيروز است.وى ادامه داد: خيلى دوست دارم مقابل فولاد به ميدان بروم. اگر اميرخان اين فرصت را به من بدهد از آن به بهترين شكل ممكن استفاده خواهم كرد. بعد از مصدوميتى كه برايم به وجود آمد ديگر نتوانستم در تركيب اصلى استقلال جاى بگيرم اما شرايط بدنى ام خوب است و آماده هستم مقابل فولاد براى تيمم انجام وظيفه كنم.تقى پور تصريح كرد: براى بازى كردن راضى نيستم ساير بازيكنان مصدوم يا محروم شوند. من تمرين مى كنم و سعى مى نمايم بدنم را آماده نگه دارم. ديگر همه چيز به نظر سرمربى تيم بستگى دارد و اگر آماده باشم در تركيب استقلال به ميدان مى روم.وى افزود: در حال حاضر بيش از هر چيز به پيروزى مقابل فولاد مى انديشيم. قهرمانى در نيم فصل مهم است اما براى به دست آوردن آن بايد فولاد را ببريم و اينكه اكنون قهرمانى ما در نيم فصل بيش از حد مطرح شود جايز نيست.
آشتيانى چند نفر را حذف مى كند
واعظى آشتيانى مديرعامل استقلال تهران در جلسه اى كه با سرمربى تيمش برگزار كرد متوجه اين موضوع شد كه بسيارى از مسائل كه در اين مدت اخير باعث موضع گرفتن وى عليه تصميمات كادر فنى شده است حاصل تلاش برخى از افراد شايعه ساز است كه متأسفانه برخى از منصوبان واعظى هم ناآگاهانه به اين مسائل دامن زده و مشكلات استقلال را دوچندان كرده اند.آشتيانى قصد دارد طى جلسه اى با اين افراد حد و حدود آنها را يادآورى كند و در صورتى كه نتواند اين موضوع را با اولتيماتوم حل كند قطعاً آنها را اخراج خواهد كرد.
استقلال به دنبال دريافت حق پخش
اوايل هفته جارى، مسئولان فدراسيون فوتبال از توافق يكساله با صدا و سيما براى دريافت حق پخش خبر داده و ظاهراً تيم هاى نماينده در مسابقات ليگ قهرمانان هم از اين موضوع بهره مند خواهند شد. بر همين اساس شنيده ايم كه مسئولان استقلال به دنبال دريافت سهم خود از حق پخش هستند. گفته مى شود صدا و سيما قرار است براى يكسال ۱۰ ميليارد تومان به عنوان حق پخش پرداخت كند و به طور ميانگين مى توان گفت به استقلال، پرسپوليس، سپاهان، صباباترى و فدراسيون فوتبال هركدام ۲ ميليارد تومان مى رسد.
قله نويى، بازى هاى فولاد را آناليز كرد
امير قلعه نويى، سرمربى استقلال ديروز در ساختمان اين باشگاه حاضر شد و فيلم بازى هاى فولاد را تماشا كرد. قلعه نويى نكاتى را از آناليز فيلم بازى هاى فولاد برداشت و قبل از بازى عصر ديروز مقابل آپادانا برخى از آنها را به بازيكنان گوشزد كرد.
سياوش اكبرپور:
غيبت جبارى برنامه هاى مان را به هم مى ريزد
سياوش اكبرپور پس از مصدوميت جبارى از اولين كسانى است كه خيلى زود به حرف مى آيد و درباره غيبت جبارى واكنش نشان مى دهد: «بازيكنان استقلال تمرينات خوب و فشرده اى را پشت سر گذاشته اند و از آمادگى بالايى برخوردار هستند و با روحيه اى بالا خود را آماده ديدار برابر فولاد خوزستان مى كنند. استقلال تيم بسيار پرقدرتى است و تمامى بازيكنان خودشان را پيدا كرده اند و مطمئنا با شكست فولاد راه قهرمانى استقلال هموارتر خواهد شد.خودم هم تمرينات را به شكل منظم انجام مى دهم و از لحاظ بدنى و روحى در سطح ايده آلى قرار دارم و سعى مى كنم با بازيهاى خوبى كه انجام مى دهم براى تيم مثمرثمر واقع شوم.مطمئنا غيبت جبارى براى ما مشكل ساز مى شود اما ما در تيم بازيكنانى داريم كه مى توانند جاى او را به خوبى پر كنند. اميدواريم هر چه سريعتر مجتبى به تركيب استقلال برگردد.
استقلال اين روزها تكيه زيادى به توانايى هاى بازيكنان بزرگى مثل جبارى دارد و نبود اين بازيكنان مى تواند برنامه ريزى كادر فنى براى رويارويى با حريفان را خراب كند.»
عمل با موفقيت انجام شد
نوروزى: جبارى مى توانست جراحى نكند
ايران ورزشى- مجتبى جبارى كه در جريان بازى استقلال و ذوب آهن از ناحيه مينيسك پاى راست دچار آسيب ديدگى شده بود پس از چند بار MRI گرفتن بالاخره بنا به توصيه پزشكان تصميم گرفت براى جلوگيرى از شدت مصدوميت اش پاى خود را به دست جراحان بسپارد. به همين خاطر هافبك استقلال ديروز صبح به همراه دكتر نوروزى پزشك استقلال به بيمارستان عرفان رفت. دكتر نوروزى درباره وضعيت هافبك استقلال توضيحات دقيق ترى مى دهد: «خدا را شكر جراحى جبارى با موفقيت انجام شد. البته اين مصدوميت با وزنه زدن هم مى توانست برطرف شود ولى به خاطر اينكه در آينده از ناحيه مينيسك دچار آسيب ديدگى مجدد نشود و عوارض آن دوباره ظاهر نشود تصميم گرفتيم اين عمل صورت بگيرد.» نوروزى زمان بازگشت جبارى را هم اعلام مى كند: «مجتبى ۴ هفته از ميادين دور خواهد بود و پس از آن با توجه به بهبود مصدوميت اش مى تواند استقلال را همراهى كند.»
دورى ۴ هفته اى جبارى از ميادين قطعا نمى تواند خبر خوشى براى قلعه نويى و هواداران اين تيم باشد كه اين روزها هافبك بازيساز تيم شان را در اوج مى ديدند.