سلام مرسي از راهنماييت زحمت كشيدي
حالا خيالم راحت راحت شد :20:
دستت درد نكنه يك دنيا ممنون
سلام مرسي از راهنماييت زحمت كشيدي
حالا خيالم راحت راحت شد :20:
دستت درد نكنه يك دنيا ممنون
سلام
اول پست # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب بدین
من که می خوام وایرلس شبکه کنم مگه احتیاج دارم به یه وسیله ای که پشت دستگاه می خوره تا شبکه شن یا اینکه از وایرلس خود دستگاه میتونم استفاده کنم
راهنماییم کن اقا میلاد چطوری شبکه کردی ؟؟؟؟؟
این جریان پرفورمنس و عمودی افقی به کجا رسید
شما باید WLAN مخصوص خود دستگاه رو تهیه کنید ! اگر اون رو دارید اساس یکی هست فقط در حالت بی سیم یک SSID و کلمه عبور هم هست که باید تنظیم بفرمایید .نقل قول:
در حالت انتظار هستیم برای تحقیقات دوستان :31:
سلام
wlan خود دستگاه چنده اگه گرونه یا اینکه گیر نمیاد دنبالش نباشم برم به فکر هاب باشم هاب با کامپیوتر دیگه
پست قبلیمم جواب بدین دیگه
,زیزم سابنت مسک رو باید محاسبه کنی ، در مورد این رنج IP میشه این :نقل قول:
255.0.0.0
اگر خیلی گیر کردی از این استفاده کنید :کد:http://www.subnet-calculator.com/subnet.php?net_class=A
---------- Post added at 01:46 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------
من در مورد قیمتش در ایران هیچ اطلاعی ندارم .نقل قول:
بعضی بازی ها زودتر روی نت قرار میگیرن و زودتر از تاریخ عرضه به دست شما میرسن به خاطر همون قضیه کپی رایت..نقل قول:
/منظورتون چیه...؟؟؟میشه یکم بیشتر توضیح بدی مخم جواب نمیده.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا یک بازی که قراره 4 MAY بیاد یک دفعه روی نت لینک دانلود بازی رو 2 MAY میبینم و اگر از این بازی قبل از 4 MAY استفاده کنیم قطعا بن میشیم.
ABGX به صورت تمام آنلایننقل قول:
چه جوری میشه متوجه شد دیسک یک بازی مشکل Bad Rip داره؟
ارزش نداره قیمتش بالای 50 تومن هست و معمولا گیر نمیادنقل قول:
سلام
wlan خود دستگاه چنده اگه گرونه یا اینکه گیر نمیاد دنبالش نباشم برم به فکر هاب باشم هاب با کامپیوتر دیگه
پست قبلیمم جواب بدین دیگه
1.گرونه و ارزش خریدن نداره...فکر کنم اصلش 120 تومان بود...نقل قول:
2.شما از کابل Ethernet یا همون کابلی که بهش کابل Lan هم میگن استفاده کن...هم برای Link دستگاه ها بهم و هم برای وصل شدن به لایو و متصل کردن شبکه ها
سلام به دوستان
خب پس با lan شبکه میکنم
یه هاب نیازه و دیگه چیا می خواد که باید تهیه کنم و اینکه باید چه تنظیماتیو انجام بدم
هاب اگر گیرتون بیاد ! چون دیگه تولید نمیشه .نقل قول:
الان دیتا سوئیچ و روتر هست .
الان دیتا سوئیچ و روتر هست .
چند تا مدل میگید مثلا dlink یا برند های دیگه
دقیفا باید چی بگیرم
مدلشو کامل میگید
فکر میکنم این برای شما مناسب باشد : 5 پورت هستشنقل قول:
این هم 8 پورت هستش :کد:http://www.dlink.com/products/?pid=494
اگر در ایران محصولات شرکت NetGear پیدا میشود از D-Link بهتره .کد:http://www.dlink.com/products/?pid=505
همچنین به شما شدیدا پیشنهاد میکنم از اکسس پوینت هایی استفاده کنید که هم وایر لس رو ساپورت کنه و 4-5 تا پورت برای کابل داشته باشه ، یه چیزی مثل این :
این به شما کمک میکنه که بعد ها وایر لس رو هم اگر دوست داشتید رله کنید و البته دیوایس های فراوانی رو از طریق وایرلس به کل شبکتون وصل کنید .کد:http://www.netgear.com/Products/APsWirelessControllers/WirelessRangeExtenders.aspx
ممنون از راهنمایی هاتون
نیازی به کامپیوتر که نیست خودشون همدیگرو میشناسن دیگه
یعنی اگه یه بازیه چند نفررو اجرا کنیم دستگاه ها به صورت اتوماتیک همدیگرو میشناسن
یا اینکه باید ip بدیم به هر دستگاه
روش اینو هم بگید دیگه مارو خیلی شرمنده میکنی
ممنون از راهنمایی هاتون
نیازی به کامپیوتر که نیست خودشون همدیگرو میشناسن دیگه
یعنی اگه یه بازیه چند نفررو اجرا کنیم دستگاه ها به صورت اتوماتیک همدیگرو میشناسن
یا اینکه باید ip بدیم به هر دستگاه
روش اینو هم بگید دیگه مارو خیلی شرمنده میکنی
اگر رنج IP هاتون درست تعریف شده باشه و بازی که بازی میکنید شبکه ای بجز لایو رو ساپورت بکند خودشون همدیگه رو پیدا میکنند .نقل قول:
هر دستگاه هم باید IP منحصر به فرد خودش که در یک رنج هستند رو داشته باشند .
به اون سایتی که آدرس دادم مراجعه کنید برنامه آنلاین داره برای تهیه IP در یک رنج و سابنت مسک و ...
ببخشید که سوال زیاد میکنم
از چه باتری و شارژری برای دسته ها بگیرم بهتره
باتری ها طول عمرش زیاد باشه و هم شارژش رو خوب نگه داره
ممنون
ببخشید که سوال زیاد میکنم
از چه باتری و شارژری برای دسته ها بگیرم بهتره
باتری ها طول عمرش زیاد باشه و هم شارژش رو خوب نگه داره
ممنون
باتری های شارژی فایده نداره و اگر از باتری های معمولی استفاده کنید بهتره. که بهترینشون هم DURACELL هست که با روزی 7-6 ساعت بازی 15 روز کار میکنه.نقل قول:
ممنون
این باتری ها قیمت شون چنده دوراسل ؟؟؟
و حالا اگه بخوام شارژی بگیرم شما چی پیشنهاد میکنی
یه باتری با طول عمر زیاد و یه شارژر خوب ولی نه خیلی گرون
جفتی 1200 تومنه.نقل قول:
والا من قبلا دو نوع باتری شارژی SONY که یه جفتش 2100 و یه جفته دیگش 2700 بود خریدم که هر دو نوع خوب بودن.
سلام
فکر میکنم شارژر باتری از خود باتری مهم تر باشه
که باتری رو به اندازه شارژ کنه نه بیشتر(خراب میشه) نه کمتر
ممنون میشم یه راهنمایی هم در این مورد بکنید
یه سوال دیگه ؟؟ یکی از یچه ها دکمه دستش خراب شده (یدونه از اون دکمه کوچیکا + اون بزرگه هم خراب شده)
میشه درستشون کرد باید کجا ببریم برای تعمیر هزینش تقریبا چقدر میشه(فکر کنم لاستیک(؟) زیر دکمه پاره شده)
اگر میخوای خرج کنی یک شارژر سونی بخر که 4 تا باطری روش هست و قیمتش 40 تومن باید باشه (اصل)نقل قول:
سلام
فکر میکنم شارژر باتری از خود باتری مهم تر باشه
که باتری رو به اندازه شارژ کنه نه بیشتر(خراب میشه) نه کمتر
ممنون میشم یه راهنمایی هم در این مورد بکنید
یه سوال دیگه ؟؟ یکی از یچه ها دکمه دستش خراب شده (یدونه از اون دکمه کوچیکا + اون بزرگه هم خراب شده)
میشه درستشون کرد باید کجا ببریم برای تعمیر هزینش تقریبا چقدر میشه(فکر کنم لاستیک(؟) زیر دکمه پاره شده)
ولی اگر نمیخوای زیاد خرج کنی یک شارژر 4 تومنی با 4 تا باطری 2 تومنی هم کارت رو راه میندازه.
اون دکمه هم چیزی نیست و برو توپ خونه برات درستش میکنند..
آقایون ایکس باکس من گیم ها رو بدون آپدیت فرم ویر بازیها رو باز می کنه ؟ جریانش چیه ؟ 29 خرداد امسال خریدم و اصلا هم واسه فرم ویر به آپدیت ندادم . !!!!!
سلام
فکر میکنم ارزش داشته باشه 40 تومن بدم . اگه کسی استفاده کرده یه امار بده به ما
البته اگه بتونید مدلشو بگید که یه سرچی بزنیم ببینیم چه جوریاست بد نیست
باتری هاش چند میلی امپر ؟؟ . شارژرش بعد از شارژ باتری . خودش قطع میکنه . زیاد از حد شارژ نکنه
سلام دوست من درایوش سامسونگ 1.60 بود و به لایوم وصل شده بود الان رفت درایوشو عوض کرد لایت ان گزاشت و LT ریخت دوستان اگه بازم به لایو وصل شه بن میشه؟؟؟؟ :20:
به احتمال زیاد چون ماکروسافت معمولا افراد رو از یک سال قبل تو لیست سیاه قرار میده حالا از طریق IP دستگاه یا IP درایو.نقل قول:
سلام دوست من درایوش سامسونگ 1.60 بود و به لایوم وصل شده بود الان رفت درایوشو عوض کرد لایت ان گزاشت و LT ریخت دوستان اگه بازم به لایو وصل شه بن میشه؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حقیقت الان مدتی هست اطلاعی ازش ندارم اما میدونم رنگ شارژر و باطریش نارنجی بود.نقل قول:
سلام
فکر میکنم ارزش داشته باشه 40 تومن بدم . اگه کسی استفاده کرده یه امار بده به ما
البته اگه بتونید مدلشو بگید که یه سرچی بزنیم ببینیم چه جوریاست بد نیست
باتری هاش چند میلی امپر ؟؟ . شارژرش بعد از شارژ باتری . خودش قطع میکنه . زیاد از حد شارژ نکنه
اکثر دوربین فروش ها و لابراتور ها دارن.
شاید بازیهاتون اکتیو شده باشه.نقل قول:
آقایون ایکس باکس من گیم ها رو بدون آپدیت فرم ویر بازیها رو باز می کنه ؟ جریانش چیه ؟ 29 خرداد امسال خریدم و اصلا هم واسه فرم ویر به آپدیت ندادم . !!!!!
پیشنهاد من اینه که شما play & charge kit استفاده کنین :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش 15 تومن هست
من 2 ماهی هست که استفاده میکنم و خیلی خیلی راضیم :11:
سلام
اقا من فکر کنم قبلا تو سایت یه تاپیک ال سی دی واسه xbox دیده بودم الان هر چی میگردن پیدا نمی کنم
ال سی دی خوب واسه دستگاه می خوام
تاخیرش 2ms
1920*1080
با چندتا ویژگی خوب دیگه می خوام یا چندتا معرفی کنید یا لینک بدین که برم دنبالش
با این مشخصات فقط LG 2261VP رو میشناسم ،که ورودی HDMI داره و خروجی برای اسپیکر هم داره، میشه هدفون هم بهش وصل کرد، نسبت تصویرش هم 16:9 هستش که برای کنسول خیلی مناسبه بنظر من، قیمتش هم حدود ۲۱۵ هزار تومن باید باشهنقل قول:
سلام دوستان ما هم 360 خریدیم.آرکید.
فقط یه چیزی وقتی بازی خودش رو میزارم دستگاه صدا میده ...یه خرخرخر...ناممتد یعنی یهسره نیست...اگه مشکلی هست بگید.
ساخت 2009.8 است.خوبه؟؟
از فتحی گرفتم.
مشکلی نیست این صدای درایو هست و اگه شما بازی ها را روی هارد بریزید این مشکل حل میشه. البته هرچقدر که کیفیت دیسکهای بازی بهتر باشه این صدا کمتر هستنقل قول:
سلام
ممنون دوست خوبم
این 22 اینچ خوب بود . ولی اگه 22 یا بیشتر تا 27 اینج هم اگه سراغ دارین بگین از بینشون یه دونه رو گلچین کنم
راستی حتما خروجی واسه هدفون داشته باشه و مانیتور باشه نه tv
samung 2770 میتونه انتخاب خوبی باشه که 27 اینج هست. که در دو مدل تیونر دار و ساده موجود هست اما به نظره من 2261 یا 2262 چیزه دیگریست.نقل قول:
سلام
میخوام یه دسته اضافی برای 360 بگیرم /تو بازار دو نوع جننس هست که یکیش بالای پکش یه نوار هولوگرامه که البته ایت دسته ها سفیدهبه قیمت 35تومنه
و مدل دیگه که مشکی هست این نوار هولوگرامو نداره ولی فروشندهه میگفت که این مشکی ها مهم اصلن....
کدوم رو بگیرم.
من خودم W2261v دارم و به نظرم من بهترین برای بازی هست.قیمتش هم بین 220 تا 230 تومن هست.نقل قول:
سلام
ممنون دوست خوبم
این 22 اینچ خوب بود . ولی اگه 22 یا بیشتر تا 27 اینج هم اگه سراغ دارین بگین از بینشون یه دونه رو گلچین کنم
راستی حتما خروجی واسه هدفون داشته باشه و مانیتور باشه نه tv
از این بزرگتر ارزش خرید نداره و کیفیتش خیلی افت میکنه
فکر نکنم دسته اصل 35 تومن داشته باشیم..نقل قول:
سلام
میخوام یه دسته اضافی برای 360 بگیرم /تو بازار دو نوع جننس هست که یکیش بالای پکش یه نوار هولوگرامه که البته ایت دسته ها سفیدهبه قیمت 35تومنه
و مدل دیگه که مشکی هست این نوار هولوگرامو نداره ولی فروشندهه میگفت که این مشکی ها مهم اصلن....
کدوم رو بگیرم.
امسال دسته های غیر اصل زیاد شدن و بعضی فروشنده ها دسته اصلی رو از رویه دستگاه برمیدارن و بدلی جاش میگزارن ولی خوبی که داره فرق آنچنانی نمیکنن.
ٌW2261vp قیمتش اینه، من دیروز قیمت کردم بازار رضا، W2261v مدل قدیمیترشه که خیلی هم کم گیر میاد،اگه گیر بیاد باید قیمتش پایینتر از ۲۰۰ باشه، تفاوتشون فقط تو نسبت کنتراسته که VP بیشتره ولی واقعا" فرق زیادی هم نمیکنننقل قول:
من خودم W2261v دارم و به نظرم من بهترین برای بازی هست.قیمتش هم بین 220 تا 230 تومن هست.
فول hd هست ؟نقل قول:
با این مشخصات فقط LG 2261VP رو میشناسم ،که ورودی HDMI داره و خروجی برای اسپیکر هم داره، میشه هدفون هم بهش وصل کرد، نسبت تصویرش هم 16:9 هستش که برای کنسول خیلی مناسبه بنظر من، قیمتش هم حدود ۲۱۵ هزار تومن باید باشه
نمیدونم شاید اومده باشه پایین من که سری اول 245 خریدمنقل قول:
ٌW2261vp قیمتش اینه، من دیروز قیمت کردم بازار رضا، W2261v مدل قدیمیترشه که خیلی هم کم گیر میاد،اگه گیر بیاد باید قیمتش پایینتر از ۲۰۰ باشه، تفاوتشون فقط تو نسبت کنتراسته که VP بیشتره ولی واقعا" فرق زیادی هم نمیکنن
100 درصد.نقل قول:
فول hd هست ؟
مقایسه رزولوشن های مختلف برای کسانی که میخواهند کنسول بخرند ، تا متوجه بشوند که کنسول خفن با تلویزیون بوقی مثل مال من یعنی پشمک :31:
صفحه ی اول تایپیک فتحی زده 35 تومن یعنی تقلبیه ؟؟؟ :18::18:(فکر نمی کنم)نقل قول:
نامردا تقلبی رو هم خودشون مثل اصل پلمپ میکنن:18::18::18:؟؟؟
نقل قول:
من که از پاساز لباف طبقه اول (مغازه ی ایرج) دسته خریدم 35تومن امدم خونه با دسته اصلی کنسول مقایسه کردم دیدم اصل نیست...:2:
رفتم پسش دادم ...گفتم من دسته ی اصل خاستم:10: طرف رفت یکی دیگه آورد که اصل بود و گفت اینها دست هایی هستن که یه هفته استفاده شدن:18: