هميشه براي کسی بخند که ميدونی به خاطر تو شاد ميشه... واسه کسی گريه کن که ميدونی وقتی غصه داری و اشک ميريزی برات اشک ميريزه... براي کسی غمگين باش که در غمت شريکه... عاشقه کسی باش که دوستت بداره
Printable View
هميشه براي کسی بخند که ميدونی به خاطر تو شاد ميشه... واسه کسی گريه کن که ميدونی وقتی غصه داری و اشک ميريزی برات اشک ميريزه... براي کسی غمگين باش که در غمت شريکه... عاشقه کسی باش که دوستت بداره
-بخند..............آخه اينو فرستاده بودم که يکم بخندی..................و چهره ي قشنگت قشنگتر بشه............................................
------------------------------
شكي كه بيصداست پشتي كه بيپناست دستي كه بسته است پايي كه خسته است دل را كه عاشق است حرفي كه صادق است شعري كه بيبهاست شرمي كه آشناست دارايي من است ارزاني شماس
-زندگی یک معادله است موازنه کن.
زندگی یک معما است ان را حل کن.
زندگی یک تجربه است ان را مرور کن.
زندگی یک مبارزه است قبول کن
همه ميگن بايد براي رسيدن به عشقش از تموم دنيا بگذره
ولي تو كه دنياي مني چطور ازت بگذرم
-خانومه زنگ میزنه 110 میگه الو کمک یه مرده اومده خونمون داره به من تجاوز میکنه ! میشه برای دستگیریش اه...اوه...اخ جون...فردا بیاین
جهان بيش از ۶ ميليارد نفر جمعيت داره، يكي نيست به من احمق بگه: چرا واسه تو مسيج ميفرستم؟
عربه راننده تاكسي فرودگاه بود يه ايتاليايي رو سوار
ميكنه بهش ميگه:نايم من جاسمه نايمه تو چيه؟
ايتاليايي ميگه: آنتوني
عربه هم ميگه:ان باباته پدرسوخته
blackssun جان يه كم چاشنيشو زياد كن
كمي بي مزه شده
البته ببخشيدا
to chesham negah con hala bekhab ro takht hala chanta machet miconam bad sharvareto dar miyaram hala pahato bede bala man ham miyam nazdiktar hala vaghteshe ke poshaketo avaz conam kocholoie man