من تمام برنامه هایی رو که تا به حال دیدم،قابل تنظیم بوده، میشه اسم برنامه ای رو که امکان تنظیم نداشته رو بگید؟نقل قول:
من تمام برنامه هایی رو که تا به حال دیدم،قابل تنظیم بوده، میشه اسم برنامه ای رو که امکان تنظیم نداشته رو بگید؟نقل قول:
منم اکثریت و مهمترین هاشونو امنحان کردمنقل قول:
اونایی که معروف ترن:
bitcomet
vuze
تنها 2 برنامه هست که میشه میزان آپلود رو روی عدد 1 تنظیم کرد
برای vuze که کمترین مقدار 5 ه
اگه مثلا دانلود رو روی 1000 بزاریم خودش عدد 500 رو برای آپ قرار میده
میخوام بدونم کدوم برنامه دیگه کمترین مقدار رو براش 1 میشه تنظیم کرد
راستی باگ جدیدی که تو utorrent هست رو تشخیص دادید؟
اینو به دوستمم گفتم امتحان کرد تایید کرد
بعضی وقتا (نه همیشه) جلوی standby و hibernate شدن سیستمو میگیره
من با تنها برنامه ای که حال میکنم،bittorrent هستش.
----
راستی یه خبر بد،thepiratebay.org امروز ترکید!:19::41:
BitTorrent, uTorrent :نقل قول:
Ctrl+P > Bandwidth > Maximum Upload Rate و تیک Automatic رو برداشته و در فیلد مقابل که فعال میشه عدد 1 رو قرار بدید و oK...
همچنین برای هر تورنت به صورت جداگانه Right-Clik > Bandwidth Allocation > Set Download/Upload Limit...
البته با انجام چنین کاری دیگه نباید انتظار سرعت دانلود خیلی بالا داشته باشید... سرعت دانلود شما به آپلودتون بستگی داره... البته توی تورنتای با سیدر زیاد، کمتر به چشم میاد... توصیه میکنم کمتر از 30-40 نگذارید...
کلاً BitTorrent برنامه خیلی خوب و سریعیه و پایداره و کم مشکل...نقل قول:
TPB ـیم عادیه... یکی دو روز درمیون مشکل براش پیش میاد...! ولی بازم دوسش داریم... :8:
---------------------------
منظورت از ترکیدن، مشکلات سرور عادیش بود یا این پایینی (همین الان متوجهش شدم)...؟
---------------------------
ThePirateBay.org قیلتر شد.........!!!! :19:
محتوای مخفی: ThePirateBay.org
30-40 خیلی زیاده و اصلاً توصیه نمیشه چون سرعت آپلود زیاد باعث کاهش در سرعت دانلود میشهنقل قول:
یک مدتی من خیلی روی این مسأله مانور دادم و انواع سرعتهای آپلود و تآثیرش رو در سرعت دانلود امتحان کردم
با سرعت آپلود 17Kbps شما براحتی میتونید سرعت دانلود تا 1.2Mbps رو داشته باشید.ولی احتیاطاً میتونید سرعت آپلود رو بین 17-20Kbps ثابت کنید.تا جایی که سرعت دانلود من اجازه میداد فهمیدم که بیشتر از این حد تاثیر مثبتی روی سرعت دانلود تا 2Mbps نداره و بلکه تآثیر منفی میذاره
بستگی به کیفیت خطتون، میزان snr (نویز) و نوع اتصالتون داره...نقل قول:
من واسه یه اتصال 1 مگابیت گفتم بهتره کمتر از 30 نگذاره... سرعتتون اگه کمتره، کمتر آپلود کنید شاید تو سرعت دانلودتون تأثیر داشته باشه ولی دیگه سعی کنید زیر 10 کیلوبایت برثانیه نرید...
مثلاً صبانت شبا به تمام معنا داغون میشه و کیفیت اتصال میاد پایین و من الان که دیگه با کامپیوتر خودم دانلود نمیکنم ولی قبلاً مجبور بودم همه ـش اول سرعت آپلودو ببرم بالا که سرعت سرعت دانلودم یکم بیشتر بشه بعد یهو میزدم 15-20 و سرعتم دانلودم میرفت بالا و بالا مموند... وقتی کیفیت اتصالتون پایین بیاد بیشتر این قضییه که سرعت آپلودتون بالا بره سرعت دانلودتون میاد پایین مشهود میشه...
من اون اعدادی که برنگ قرمز برای دانلود نوشتم منظورم KBps بود که اشتباهاً Kbps نوشتم و ویرایشش کردمنقل قول:
ببین واسه دانلود از تورنت باید یه لیست حداقل 10-15 تایی و seed بالا واسه دانلود داشته باشی تا به حداکثر سرعت برسی
گاهی شبها با همین صبانت تا بالای 2.5گیگ توسط utorrent دانلود میکنم.اون تنظیماتی که گفتم خیلی تأثیر داره
میدونم...نقل قول:
صبانت تو تهران که رو یه مگ بسته شده و سرعت از 100-120 بالاتر نمیره... حالا شبا هم پینگ میره رو 1000-2000 و دیگه تورنت به سختی میشه دانلود کرد و سرعت به زور به 70-80-90 ـم ممکنه برسه... تازه با اون مسخره بازی هر یه ساعت قطع و وصل میشه هم که با این پینگ بالا بعد هر بار ریکانکت ده دقیقه طول میکشه دوباره سرعت بره بالا...
به خاطر همینا سرور گرفتم دانلود میکنم اونجا بعد با لینک مستقیم دانلود میکنم تو کامپیوتر خودم... الان یه 4-5 ماهه شبی راحت با سرعت 100-110 ثابت دانلود میکنم و شبی میتونم 1.6 گیگ دانلود کنم... یه جوری دانلود میکنم که دهن صبانت سرویس بشه..... :20:
شما کدوم شهری که برات 2 مگه...؟ قبلاً مشهد و تبریز 2 مگ بودن ولی میگن سرعتو کم کرده شدن یه مگ...
سلام ...
دوستان من تازه کارم برای تورنت ، یک راهنمایی ساده و صریح می خوام از شما عزیزان در این موارد :
از قویترین و بهترین تورنت ها که برای دانلود شبانه بشه خوب استفاده کرد و اینکه uTorrent استفاده می کنم ، بهترش هم هست ، بهترین کارایی رو چگونه بگیرم .
ممنون
یک بخش از سرعت تورنت به تنظیمات و سرعت و پینگی که داری هست که هر کدوم رو اگر درست تنظیم کنی تاثیر می زارهنقل قول:
تنظیمات نرم افزار معمولا باسه مبتدی ها همان حالت اتومات که نرم افزار پس از تست سرعت میاره خوبه ولی می تونین دستی خودتون مقادیر رو تغییر بدین.تنظیم درست سرعت ارسال بسته به سرعت ارسالی که واقعا دارین با چند واحد کمتر و ست کردن در نرم افزار .
اینترنت هم هر چی پینگ کمتر و سرعت بیشتر داشته باشین بازدهی تورنت بیشتر میشه.
و بخش دیگر مربوط به تورنت هایی که انتخاب کردی که چه قدر سید و پییر داره و ترافیکش چه طوری است و ترکر هاش چه وضعی از شما ثبت کردن.