میشه یه خورده بیشتر توضیح بدی من نفهمیدمنقل قول:
واسه من وقتی فارسی رو ادد میکنم اصلا Language Bar تو تسکبار نمیاد:18:
الان هم دام از کیبورد پشتوی افغانستان استفاده میکنم:19:
Printable View
میشه یه خورده بیشتر توضیح بدی من نفهمیدمنقل قول:
واسه من وقتی فارسی رو ادد میکنم اصلا Language Bar تو تسکبار نمیاد:18:
الان هم دام از کیبورد پشتوی افغانستان استفاده میکنم:19:
برای اینکه بتونی کشیده بنویسی SHIFT و J را همزمان گرفته و هر چقدر می خواهی کش بدی SHIFTنقل قول:
و J را می گیری در مورد سرعت اینترنت هم شاید بیش از حد تب و یا پنجره باز می کنید در مورد بهترین
ویستا هم جایش رو تو انجمن صلاح نمی دونم
دوست عزیز دیدم که مشکل شما حل بشو نیست چند تا عکس انداختم می تونی طبق تنظیمات پیش بری اگه تونقل قول:
Task Bar انتخاب زبانها رو نداری تو Task Bar کلیک می کنی و Language Bar رو انتخاب می کنی
اگه اونو نداشتی پس اونوقت hidden شده عکسها همه چیز را برات گویا می کند
کد:http://rapidshare.com/files/139495639/aksha.rar.html
این فقط برای تــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــســــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ت است ! ممنون کار کرد ! :دینقل قول:
برای اینکه بتونی کشیده بنویسی Shift و J را همزمان گرفته و هر چقدر می خواهی کش بدی Shift
و J را می گیری در مورد سرعت اینترنت هم شاید بیش از حد تب و یا پنجره باز می کنید در مورد بهترین
ویستا هم جایش رو تو انجمن صلاح نمی دونم
شما اگه ممکنه بگید من فقط میخوام شبیه ویستای اوریجینال باشه و دستکاری نشده باشه ! و هم 64 بیتی باشه و هم 32 و کلیه مجموعه ها رو داشته باشه ! اگه برای دانلود هم دارید ممنون میشم !
ســـــلام
می شه بگین چطور می تونم تو ویستا آیکونای دسکتاپ رو کوچک کنم . ویستای من اورجیناله .
مرسی
روی صفحه ی desktop کلیک می کنید بعد موس رو روی قسمت view می برید بعد هر کدوم رو خواستید انتخاب کنید :27:نقل قول:
رو دسکتاپ راست کلیک کن برو به View بزن Classic Iconsنقل قول:
نقل قول:
ممنون که واسم عکس ها رو آپ کردین ولی همه اینارو خودم بلدم.
در ضمن اګه ویندوزتون تک زبانه باشه Language Bar تو تسکبار نمیاد.مثلن من الان از دو تا زبان انګلیسی و
پشتو استفاده میکنم که الان رو تسکبار اومده.
موقع نصب فارسی اصلا ویندوز زبان رو نمیشناسه.:19:
show windows preview رو چجوری فعال کنم؟
یعنی اگه صفحه minimize باشه یا چند تا صفحه باهم باز باشه برم رو تسکبار thumbnail اش رو نشون بده.
برای من تو گزینه ها این قسمت خاموشه
اګه Windows AERO و فغال کنی خودش اتوماتیک میادنقل قول:
در ضمن در قسمتی که به کامپیوترت امتیاز میده بعد از نصب درایورها بزن امتیازها رو آپدیت کنه چون اګه امتیازت
از یه حدی پایین تر باشه AERO برات غیرفعال میشه