(من 2 ساعت تایپ کردم چرا نظرم چاپ نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
خواهشا" پیغامهای تازه واردها این قدر با تاخیر چاپ نشه ....
------------------------------------------------------------------
دوستان راهنمایی جهت --- برای pc میکنید
Printable View
(من 2 ساعت تایپ کردم چرا نظرم چاپ نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
خواهشا" پیغامهای تازه واردها این قدر با تاخیر چاپ نشه ....
------------------------------------------------------------------
دوستان راهنمایی جهت --- برای pc میکنید
وقتي كه clon tv to usb رو ميزنم مي نويسه no usb!!!!!?:41:نقل قول:
قسمت ساب آپشن هم info link country نداره!!:41:
فكر كنم روي بعضي از tvها ميشه از اينترنت تي وي استفاده كرد!
برای کسانی که پلیر نمی خواهند و فقط می خواهن به عنوان گیرنده دیجیتال ازش استفاده کنند من هم با نظر شما موافقم. این دستگاه هیچ فرمت فیلمی غیر از فرمت ضبط شده خودش رو پخش نمی کنه و عکس و ام پی تری رو پخش می کنهنقل قول:
---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
من نگفتم من سوال پرسیدم. بی زحمت هواستون جمع باشه تا سوالی بی پاسخ نمونهنقل قول:
چرا +t14 توسایت اصلی بلوسنس نیست؟
بچهها من تصاویر رو با تأخیری حدود 5 ثانیه نسبت به سیستم آنالوگ دریافت میکنم. البته با گیرنده مخصوص کامپیوتر.
شما هم همین تأخیر رو دارید؟
من 55% سیگنال دارم. آیا میتونه علتش ضعف سیگنال باشه؟
توی این دستگاه تو حالت رکورد علامت قرمز روی ال سی دی نمیاد و هنگام خاموش شدن هم دستگاه ساعت رو نشون نمی ده بر خلاف مارشال بقیه دستگاهها رو نمی دونم.واقعا طراح از ال سی دی به شکل کامل استفاده کرده!!!!نقل قول:
با سلام دوستان لینک زیر رو ببینید نظرتون رو دربارش بگید .
کد:
http://www.noorrayaneh.com/13-hi-vision-2615-a.html
یک مدل هایووژن با قیمت 95 تومان با کارایی بالا
[QUOTE=ak313;5784203]برای کسانی که پلیر نمی خواهند و فقط می خواهن به عنوان گیرنده دیجیتال ازش استفاده کنند من هم با نظر شما موافقم. این دستگاه هیچ فرمت فیلمی غیر از فرمت ضبط شده خودش رو پخش نمی کنه و عکس و ام پی تری رو پخش می کنه
خوب فکر کنم اگر شما کمبو مارشال رو بگیرید میتونید فیلم رو هم ببینید البته من مطمئن نیستم در این مورد .دوستان که دارند این مدل رو راهنمایی کنند .
بله ضعف سیگنال شماست قدرت سیگنالتون باید از 80% به بالا باشهنقل قول:
تا بدون تاخیر تصویر دریافت بشه
تغییر 5 یا 7 ثانیهای طبیعی است