فایل RAR شده تکسچر رو باید کپی کنید توی resourcepacks پوشه ماینکرافت برای اینکارم برید توی ران بزنید %appdata% بعد پوشه .minecraft رو پیدا کنید داخلش اونو میبینید کل فایل rar رو مستقیم بریزید اونجا !! بازش نکنید خود فایل رو بریزیدنقل قول:
Printable View
فایل RAR شده تکسچر رو باید کپی کنید توی resourcepacks پوشه ماینکرافت برای اینکارم برید توی ران بزنید %appdata% بعد پوشه .minecraft رو پیدا کنید داخلش اونو میبینید کل فایل rar رو مستقیم بریزید اونجا !! بازش نکنید خود فایل رو بریزیدنقل قول:
وقتی ناظر این بخش میاد اینقدر محترمانه ازتون می خواد بحث نکنید من نمی دونم دلیل ادامه بحث های بی ربط با موضوع تاپیک چیه؟!نقل قول:
الآن دو نفر دارن دعوا می کنن ، تاپیک رو کامل در جریان بحثاشون دارن خراب می کنن .
اینجور بحث هاتونو ببرید تو پروفایلاتون .
از این به بعد هر کسی ، کوچک ترین توهینی بکنه تو این تاپیک یا ترول بکنه ، باهاش برخورد جدی میشه . دیگه مثل این که فقط پاک کردن پست یا قفل کردن تاپیک کار نمی کنه رو اینجا . و این چه برای کسایی که دارن حرف درست می زنن چه غلط صادقه ، به محض دیده شدن چنین پستایی از این به بعد سریعا پاک میشن در نتیجه نیازی نیست بیاید جوابشونو بدید .
بذارید این تاپیک یه تاپیک واقعی باشه و توش اطلاعات و پستای مفید باشن نه توهین دعوا .
بحثی خارج از موضوع بازی دارین تو پروفایل همدیگه ادامه بدید
ممنون
بحثه تکچر پک شد :دی 3 4 نفر ازم پرسیدن که Texture pack دیفالت ماین کرافت رو با کیفیت بیشتر داری گفتم چرا خصوصی جواب بدم این جا میزارم همه دانلود کنید. :n09:نقل قول:
Red Craft Texture Pack :
Smooth Realism :
32X [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
64x [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128x [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256x [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512x [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Red Craft Texture Pack :
Default Realism :
32X [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
64x [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128x [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256x [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512x [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهران جان هی تکسچر پک با کیفیت و خوب چی؟که اصلا بازی رو زنده تر کنه؟ :)
داری؟
آقا من رمم 4 و گرافیکم 7770msi overclocked هست سی پی یو م ام که AMD Athlon II X4 635 2.90GHz هست ...من با این مشخصات میتونم CRYSIS 2 و BF 3 رو با گرافیک آخر و رزولوشن آخر اجرا کنم ولی نمیدونم چرا این ماین رو وقتی تکسچر میریزم تیک میزنه!!!!!! یعنی گرافیک و جزئیاتش از BF 3 و CRYSIS 2 بالا تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n04::n04::n04:نقل قول:
اصلا چرا تیک میزنه؟؟؟؟؟
شما Optifine رو نصب کردید؟اگه نه نصب کنین حل میشه.
منم 560 دارم و i3 2120 ولی بدون optifine خیلی تیک میزنه
خوب دوستان بلاخره با تلاش بی وقفه من و مهران:n02: تقریبا سرور آماده شد زمان دقیق تحویل سرور لاواکرفت مشخص شدیسری از دوستان پرسیدن چرا اینقدر طول دادید : جواب اینه که نمیخوایم مثل سرور های دیگه بیایم و یادمون بیوفته که مشکل داریم دوباره بریم( اومدیم تا بمونیم)
2013/6/10
یا همون پس فردا ( هفدهم مرداد ) پنجشنبه افتتاحیه سرور خواهد بود
به امید این که لحظه های خوبی رو باهم سپری کنیم:n06:
حالا بگو گرافیک ماین کرافت کمه :دی Optifine بریز اوکی میشهنقل قول:
آره :دی لینک بدم یا اسمشو بگم بهت ؟ :دینقل قول:
512 باشه یا 256 :دی 128 یا 64 :دی
آقا من هر دفعه خواستم به طور جدی ماینکرفتو تمومش کنم (بدون رمز ) با این مشکل برخوردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک بدین لطفا آموزششم بذارین.......:n19:نقل قول:
آخ جون...... بالا خره درس شد......:n19::n19::n19:نقل قول:
خوب دوستان بلاخره با تلاش بی وقفه من و مهران:n02: تقریبا سرور آماده شد زمان دقیق تحویل سرور لاواکرفت مشخص شدیسری از دوستان پرسیدن چرا اینقدر طول دادید : جواب اینه که نمیخوایم مثل سرور های دیگه بیایم و یادمون بیوفته که مشکل داریم دوباره بریم( اومدیم تا بمونیم)
2013/6/10
یا همون پس فردا ( هفدهم مرداد ) پنجشنبه افتتاحیه سرور خواهد بود
به امید این که لحظه های خوبی رو باهم سپری کنیم:n06:
افتطاحیه هم پولیه؟؟؟ :n13: