سلام
با سرویس 256 محدود دیشب از ساعت 2 تا 5 حدود 2.5 گیگ دریافت داشتم :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه سرعت شبانه با روزانه سرویس 256 برای من فرقی نکرد :n10:
Printable View
سلام
با سرویس 256 محدود دیشب از ساعت 2 تا 5 حدود 2.5 گیگ دریافت داشتم :n02:
جالبه سرعت شبانه با روزانه سرویس 256 برای من فرقی نکرد :n10:
چه جالب ! :n04: من فقط تو سایتش شماره خطمون رو زدم که ببینم سرویس میدن منطقه ما یا نه ! الان یکی از های وب تماس گرفت گفت شما استعلام گرفتید ؟ :n10: منو میگی به تته پته افتادم :n08:گفتم دانلود برام مهمه سرویس 1 مگ 8 گیگ مد نظرمه گفت الان یه یوزر پس اس ام اس میکنم براتون با اون هزینه رو پرداخت کنید تا کاراتون رو انجام بدیم که فرستاد ! نمیدونم بگیرم یا نه !:n13: گفت سرعت شبانه ـمون نمیگم کم نمیشه چون همه دانلود میکنن تو اون ساعتا ولی اونقدر نیست که نتونید دانلود کنید یا اذیت شید
دوست عزیز شما که قبلا یک مگ داشتین خطتون رو رو 8 مگ بسته بودن در نتیجه دان استریمتون رو 8 مگ بود می خواستم بدونم الان که 256 گرفتین سرعتتون در روز و شب تا چند میره و اینکه ایا دان استریمتون رو هم پایین اوردن یا فقط از طریق نرم افزاری محدودتون کردننقل قول:
سلام دوستان
رفتم تو سایت های وب شماره رو زدم استعلام بگیرم گفتن سرویس برا شما نمیتونیم بدیم.
من نمیدونم منی که تهران هستم نمیتونم های وب بگیرم
اونوقت از قم و گیلان و....همه سرویس دینامیت دارن.
ایمیل هم زدم جواب ندادن.
:n29:
سلامنقل قول:
دوست عزيز اين حرف شما چه ربطي داره . مركز مخابراتي شما يا كمبود پهناي باند داره يا پورت خالي نداره . به تهران و شهرستان و دهاتم هيچ ربطي نداره به مركز مخابراتي تون ربط داره .
سلامنقل قول:
دوست عزيزم به نظر من فعلا يه ماهه بگير اگه راضي بودي تمديد ميكني . اگه ميخوا سرعت روزانت بالا باشه بسته هاي گنجينه رو بگير .
اینم از شبانه ما:
به زور 1گیگ گرفتم...سرعت منو محدود کردن نامردا...
سرویس 512
روزانه هم افتضاح شده:n15::
سلامنقل قول:
بله با نرم افزار کنترل و محدود میشه
دوستان از لحاظ ثبات پینگ و گیم آنلاین چطور هستش؟:n16:
دوست عزیز میشه بپرسم از کدوم استانیننقل قول: