از وقتی این ساکت به عنوان مدیر نمونه انتخاب شد پاشو از گلیمش درازتر کرده
من موندم این فکر کرده کیه که هر کار بخواد میکنه و هر چی بخواد میگه
که بقیه مسائل جاش اینجا نیست
Printable View
از وقتی این ساکت به عنوان مدیر نمونه انتخاب شد پاشو از گلیمش درازتر کرده
من موندم این فکر کرده کیه که هر کار بخواد میکنه و هر چی بخواد میگه
که بقیه مسائل جاش اینجا نیست
هر دوکلمه فارسی هستن ولی بازم پرسپولیس.
سلام
اينطوري كه ديشب تاج توي برنامه ورزش از نگاه دو ميگفت به نظر من خيلي بعيد ميرسه كه تا آخر تير بتونن باشگاه هاي ايرانو تجاري كنن (البته برداشت من اينه)
نمونه ش همين پرسپوليس و استقلال
به نظر من بايد دور چهار سهميه رو خط بكشيم
شايد هيچ كس نفهميد تيم پيام چه زماني وارد ورزشگاه راه آهن تهران شد و شايد هيچ كس متوجه نشد چرا پيامي ها تهران را براي ميزباني اين مسابقه انتخاب كردند، درحالي كه اين مسابقه مي توانست در هر كجاي ايران برگزار شود .
شايد كمتر هواداري مي دانست پيام در اين ميدان سخت از وجود ٥بازيكن اصلي خود محروم بود و قطعا كسي نمي دانست پيامي ها حتي براي رستوران رفتن از محل اردوي خودبايد از چندين تقاطع و خيابان عبور مي كردندو احتمالا هر هوادار فوتبال براي پيام خراسان رضوي دل مي سوزاند هنگامي كه مي بيند، بازيكن هاي اين تيم بدون حتي يك اتوبوس و فقط با چند تاكسي جداجدا در ميان هياهوي تماشاگران وارد ورزشگاه مي شوند. البته شايد بيننده هاي تلويزيوني اين مسابقه از پشت گيرنده هاي خود (درحالي كه پيام با صلابت و تلاش زياد بازي مي كرد) حس كنند كه اين تيم چقدر در تهران غريب بود. پيام خراسان رضوي درحالي به مصاف تيم استيل آذين تهران رفت كه پس از مارتن طولاني ليگ دسته اول باشگاه هاي كشور اين دو تيم طبق قانون سازمان ليگ به خاطر برابري امتياز بايد براي صدرنشيني در اين گروه مي جنگيدند، تا در مرحله پلي آف تيم پيروز اين بازي به مصاف سپاهان نوين اصفهان و تيم بازنده به سراغ فولاد خوزستان رود. از همان ابتداي بازي هواداران پرانگيزه استيل آذين كه با حضور علي پروين در ورزشگاه انرژي مضاعفي نيز پيدا كرده بودند با تشويق هاي پي در پي و تمام ناشدني خود فضاي استاديوم را تحت تاثير خود قرار داده بودند. تيم متحول استيل آذين با تمام ستاره هاي جوان و پيرمردهايي كه تا چند صباحي پيش ستاره بودند با تيمي رودررو شد كه ٧٠درصد بازيكنانش جوانان بومي استان خراسان رضوي بودند. بازي در نيمه اول، كاملا پاياپاي و حتي در بيشتر زمان بازي با برتري نسبي تيم پيام همراه بود. از نكات جالب اين بازي حضور اشتيپن عارفي بازيكن ١٩ساله خارجي از ابتدا درتركيب اصلي تيم پيام بود. بازيكني كه سومين بازيكن خارجي تاريخ باشگاه پيام محسوب مي شود. شايد او نتوانست خلاء علي زادعلي مهاجم گلزن اين تيم را پركند اما تلاش، تعصب و بازي نسبتا خوب اين بازيكن توجه تماشاگران را به خود جلب كرده بود. در دقيقه ٥٩شوت استثنايي محمدحسين رجب زاده وارد دروازه استيل آذين شد تا مديران پيام كه در جايگاه ويژه نشسته بودند چنان ذوق زده و خوشحال شوند كه به اندازه تمام سكوهاي خالي از هواداران پيام سروصدا به پا كنند كه البته به دليل همين اتفاق، تماشاگران رقيب كه دقيقا در پايين جايگاه ويژه مستقر و از نزديك نظاره گر جشن و سرور مديران پيام بودند واكنش هاي بسيار تند و غيراخلاقي را با وجود حضور رئيس كميته انضباطي تا انتهاي بازي از خود نشان دادند. شعارهاي ناپسند و فحاشي هواداران استيل آذين تصوير دردناك ديگري از سريال بداخلاقي هاي ورزشگاه هاي كشور را به نمايش گذاشت. به نظر مي رسد اين مسئله مثل يك ويروس مزمن هر روز در حال پيشرفت و گسترش دامنه خود در سراسر كشور است و گويا كم كم به امري طبيعي و رويه اي متداول در ورزشگاه ها تبديل شده است. فرجام خوشحالي اندك هواداران پيام خيلي زود به پاياني تراژيك بدل شد. هنگامي كه محمد پروين در دقيقه ٨٠گل تساوي و ايمان رزاقي راد در وقت هاي اضافه نيمه دوم گل برتري را به ثمر رساند جشن و سرور به اردوگاه رقيب رفت. در روزي كه حتي بازيكنان پرسپوليس، تماشاگران پرانگيزه و خرج هاي ميلياردي صاحبان باشگاه استيل آذين و ميزباني در تهران به كمك سلطان و تيمش آمده بودند. فرهاد كاظمي سرمربي استيل آذين توانست گام بلندي در راه صعود به ليگ برتر باشگاه هاي كشور بردارد پيام در روزي كه ٥ بازيكنش را به دليل محروميت، مصدوميت به همراه نداشت با هدايت هادي برگي زر كه اين بازي اولين باخت او به همراه پيام بود مردانه مبارزه كرد و شايد به راحتي مي توانست پيروز اين مصاف مهم باشد، آن هم در روزي كه استيل آذين واقعا آنقدر خوب نبود كه برنده باشد. اما بازي هنوز به پايان نرسيده است رفت و برگشت نفس گير با فولاد گداخته خوزستان در پيش است پيام ٢٢ هفته با ٦ سرمربي و چندين مدير، با باشگاهي بدون متولي و با كمترين هزينه ممكن براي حضور در ليگ برتر جنگيد. و امروز، خراسان در آستانه اخذ ٢ سهميه در ليگ برتر ٨٨-٨٧ است. مسئولان محترم استان! پيام به واقع مظلوم است. تيمي كه حتي مقدورات و امكانات اوليه تيم هاي دسته اول باشگاه كشور را هم ندارد در آستانه ديداري حساس است؛ تا چه زماني ورزش استان پهناور خراسان رضوي بايد اين قدر مظلوم باشد؟ تا چه زماني بايد انتظار كشيد تا مشابه استان هاي ديگر كشور يك مديريت با ثبات و يك حامي هميشگي براي تيم هاي استان پيدا شود؟ تا چه وقتي تيم هاي فوتبال استان در ميان خيل عظيم طرفداران اين رشته بايد از امكانات و منابع اوليه براي تيم داري بي بهره باشند؛ واقعا چقدر بايد دلواپس سرنوشت مالكيت باشگاه هاي ابومسلم و پيام بود؟ همشهري و مسئولان عزيز در اين مقطع حساس زماني وقت آن رسيده است تا در يك پيكر واحد با حمايتي علني و محكم مسير پيام را در رسيدن به ليگ برتر تمهيد و آماده كنيم. وقت آن رسيده است تا با هم ياري و هم راهي تمام نداشته هاي پيام را براي اين تيم جبران كنيم. و وقت آن رسيده است كه مشهد و خراسان يكپارچه پيامش «پيام» باشد
كريمي: تحمل من براي آقايان سخت بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرگزاري فارس: بازيكن كنار گذاشته شده تيم ملي فوتبال گفت: خيلي ها از محروميتم خوشحال شدند، چون تحمل من براي آنها سخت بود.
علي كريمي در حاشيه تمرينات اختصاصي خود در مجموعه ورزشي انقلاب در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: در روزهاي اخير تيتر يك روزنام هاي عربي به كنار گذاشته شدن من از تيم ملي اختصاص داشت. قطعا آنها تصور چنين اتفاقاتي را نميكردند.
وي افزود: پاسخي براي آنها ندارم و آنهايي بايد جواب دهند كه از اين اتفاقات حمايت ميكنند.
هافبك تيم القطر ادامه داد: برخورد با بازيكن سالاري در همه جاي دنيا قابل تقدير است و من هم بازيكن كم تجربهاي نيستم كه بيش از اندازه درباره همه چيز نظر دهم؛ اما خدا كند كه همانطور كه با من برخورد شد در تيم ملي اين كار را ادامه دهند و با برنامه ريزي به دنبال حذف يك بازيكن نباشند.
كريمي ادامه داد: مرا محروم كردند چون تحمل من سخت بود. دوست ندارم زياد مصاحبه كنم اين مورد را تمام خبرنگاران ميدانند؛ اما تصميم گرفتهام حرف بزنم و از حق خود دفاع كنم تا آقايان در برنامه هاي تلويزيوني، مردم را يكطرفه براي قضاوت راهنمايي نكنند.
هافبك سابق تيم بايرن مونيخ آلمان تصريح كرد: در ايران هستم و تمرينات اختصاصي خود را دنبال ميكنم. اميدوارم آقايان هركاري دوست دارند انجام دهند؛ اما مطمئن باشند به هيچ عنوان به كميته انضباطي نميروم.
هافبك تيم ملي ادامه داد: خيليها از رفتن من خوشحال شدند. دوست ندارم اسم آنها را ببرم؛ ولي با قدرت اعلام ميكنم كه به فكر افكار پوچ نباشند، چون علي كريمي فقط به خاطر مردم و لطف آنها دلش با تيم ملي است و بيدي نيست كه با اين بادها بلرزد.
علي كريمي ضمن رد محروميت دوسالهاش از بازيهاي ملي و داخلي گفت: كسي مرا محروم نكرده و من هم با تيم قطري يك سال ديگر قرارداد دارم. ضمن اينكه تا ده سال ديگر هم به احتمال فراوان در ايران بازي نميكنم كه بخواهند مرا از بازيهاي داخلي محروم كنند.
وي يادآور شد: موفقيت پرسپوليس را بعد از 6 سال تبريك ميگويم و به هواداران اين تيم كه بهترين هستند و مقابل سپاهان اين مسئله را نشان دادند، ميگويم كه در انتهاي بازيگريام به ايران ميآيم و اگر شرايط ايدهآل باشد و مرا خواستند با پيراهن پرسپوليس خداحافظي ميكنم.
كريمي ادامه داد: بازيهاي پرسپوليس در اين فصل بسيار خوب و جذاب بود و اميدوارم با حفظ كادر فني و بازيكنان، فاتح ليگ قهرمانان آسيا شود.
وي در پايان گفت: اميدوارم تيم ملي بدون من موفق باشد و با كسب نتيجه اي مطلوب مقابل امارات مدعي اول صعود لقب گيرد.
من كه خودم عاشق علي كريمي هستم ..مگه كسي ميشه بازي علي كريمي رو ديده باشه ازش بد بگه...شما جمله من رو با دقت بخون...نقل قول:
آقا یکی متن کامل مصاحبه علی کریمی که منجر به اخراجش شده رو پیدا کنه بذاره اینجا.
هر جا که حرف از مصاحبش زدند فقط یکی دو جملش رو نقل قول کردند .
یکی متن کامل حرفهاش رو بذاره ببینیم چی گفته بوده که بشه درست در مورد این موضوع قضاوت کرد.
ok ببخشید من منظور حرفتو بد متوجه شدم:10::10::10:نقل قول:
كريمى: به خاطر منافع ملى حرف هايم را تكذيب نكردم
قبل ازمن بايدعلى دايى محروم مى شد
ZOOM
بعد از مصاحبه شديد دوم
راه بازگشت على كريمى مسدود شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايران ورزشى- در اواخر هفته گذشته خبر محروميت دوساله على كريمى از حضور در تيم ملى به دليل انجام مصاحبه انتقادآميز عليه فدراسيون فوتبال در حالى به گوش رسيد كه هيچ كدام از مسؤولان اين فدراسيون صراحتا اين خبر راتاييد نكرده اند.
مهدى تاج سخنگوى فدراسيون فوتبال روز چهارشنبه گفته بود عكس العمل اول كريمى پس از اعلام محروميت رضايت بخش بوده و فدراسيون در انتظار واكنش بعدى اين بازيكن است تا پس از آن پيرامون آينده وى تصميم گيرى كند، اما اكنون خبر مى رسد كه فدراسيون قصد دارد در اين باره انعطاف به خرج دهد و از محروم كردن كريمى صرف نظر كند.
آن روز سخنگوى فدراسيون گفته بود كريمى يقينا در ديدار ايران و امارات حاضر نخواهد بود اما پس از آن مسابقه بار ديگر پيراهن تيم ملى را بر تن خواهد كرد.
با اين حال على كريمى روز گذشته نيز يك مصاحبه جنجالى ديگر انجام داد تا بازگشتش به تركيب تيم ملى را كاملا به خطر بيندازد. از آنجا كه اشاره كريمى در اين مصاحبه شخص على دايى بوده و جادوگر اين بار به جاى فدراسيون، سرمربى تيم را نشانه رفته است مشخص نيست تكليف كريمى چه خواهد شد و آيا تاج و كفاشيان باز هم راضى مى شوند با يك جريمه مالى كاپيتان دوم را به تيم ملى برگردانند. نكته جالب اينكه على كريمى هيچگاه حاضر به مصاحبه طولانى و مفصل با رسانه ها نمى شد اما اينكه چطور حاضر شده طى يك هفته دو مصاحبه جنجالى انجام دهد كه شايد به قيمت خداحافظى اش از تيم ملى تمام شود، كاملا عجيب و غير منطقى به نظر مى رسد. آخرين مصاحبه بلند على كريمى مربوط به حدود ۱۰ سال پيش مى شود كه آن جمله معروف «خدا على دايى را بغل كرده است» سال ها ماندگار شد. حالا بعد از سپرى شدن حدود يك دهه از آن حرف هاى جنجالى، يك بار ديگر على كريمى رو در روى على دايى ايستاده است. اين بار نه در مقام دو ستاره تيم ملى بلكه در تقابل كاپيتان با سرمربى كه قطعا به ضرر تيم ملى تمام خواهد شد.
مهر - على كريمى ۵ روز پس از تصميم هيات رييسه فدراسيون مبنى بر اخراج از تيم ملى و بازگردانده شدن به تهران در گفت وگو با خبرگزارى مهر اين بار به على دايى هم تاخت تا فوتبالدوستان را متعجب كند. على كريمى با تأكيد بر ترجيح منافع ملى بر منافع شخصى گفته است: «اگر قرار است به خاطر انجام مصاحبه عليه فدراسيون فوتبال محروم شوم، قبل از من بايد سرمربى تيم ملى به خاطر اين اقدام محروم مى شد.»
على كريمى در حاشيه تمرين انفرادى صبح ديروزش در آكادمى ملى المپيك در مورد اتفاقات چند روز اخير پيرامون او و تيم ملى گفت: خوشحالم كه به خاطر انتقاد دلسوزانه اينگونه مورد محبت مسؤولان قرار گرفتم. من به كسى بى احترامى نكردم بلكه به طور كلى به ضعف هاى موجود اشاره كردم.
وى ادامه داد: سال هاست كه در تيم ملى بازى مى كنم وخود را مديون اين پيراهن مقدس مى دانم. من به مردمى كه هميشه در كنار تيم ملى بوده اند مديونم و اگر نتيجه موفقيت آميزى به دست آمده فقط به خاطر حضور آنان و تشويق هايشان بوده است.
كريمى گفت: «همه مرا مى شناسند و مى دانند كه نه باند باز بوده ام و نه اهل سياه كارى. هيچ وقت در زمان هيچ رييس فدراسيونى سوگلى نبوده ام. سوگلى ها را همه مى شناسند. من منافع ملى را به منافع شخصى ترجيح مى دهم و به همين دليل پس از مطرح كردن آن انتقادات زير بار نرفتم تا حرفم را پس بگيرم. مطمئنم اگر اين انتقاد هم نبود همه چيز طبق روال گذشته پيش مى رفت.»
جادوگر جنجالى فوتبال ايران با اشاره به تماس هاى پس از اين مصاحبه گفت: «گفتند حرف هايت را پس بگير تا همه چيز ناديده گرفته شود اما قبول نكردم چرا كه براى خودم حرف نزده بودم. نه دنبال قراردادم و نه پاداش بلكه به موفقيت تيم ملى كشورم فكر مى كنم.»
كاپيتان دوم تيم ملى مى گويد دلش براى تيم ملى سوخته كه اين حرف ها را زده است: «دلخوشى مردم به پيروزى هاى تيم ملى است. وقتى قهرمانى پرسپوليس ميليون ها ايرانى را خوشحال مى كند چرا نبايد به همه مسائل اين تيم دقت و توجه ويژه داشت. دوست دارم استقلال هم قهرمان جام حذفى شود. قهرمانى آبى ها هم ميليون ها ايرانى را خوشحال مى كند. صعود به جام جهانى يك كشور را خوشحال مى كند و مردم تا مدت ها مى خندند و شاد هستند. من دلم براى تيم ملى مى سوزد و نگران نتايج تيم ملى هستم. به همين دليل خودم را مديون اين پرچم و اين آب و خاك مى دانم.»
على كريمى باز هم در صحبت هاى خود ثابت كرد انسان رك گويى است: «براى همه مسؤولان و زحمتكشان فدراسيون وسازمان تربيت بدنى ارزش و احترام قائلم اما من براى خشنودى كسى حرف نمى زنم. انتقاد درست و سازنده مى كنم تا تيم ملى به موفقيت برسد. من براى اولين بار بود كه از فدراسيون انتقاد كردم. بازيكنى نيستم كه بگويند اين آقا سابقه اعتراض كردن دارد. مى خواهم بدانم مگر نمى گويند انتقاد بجا و سازنده را با جان و دل مى پذيريم پس چرا درعمل به گونه اى ديگر رفتار مى كنند.»
وى ادامه داد: «بودن يا نبودن على كريمى مهم نيست بلكه مهم تيم ملى است. از تصميمى كه گرفته شده به هيچ وجه ناراحت نيستم. من هم مثل همه مردم براى موفقيت تيم كشورم دعا مى كنم. تيم ملى ارث پدرى من نيست كه ناراحت شوم. چند سال در جايگاه بازيكن انجام وظيفه كرده ام حالا در كنار مردم براى موفقيتش دعا مى كنم.»
كريمى از تصميم فدراسيون فوتبال ناراحت است و معتقد است در برخوردى كه با او شد كاملا تبعيض ديده مى شود: «اگر قرار است براى يك انتقاد كوچك و بجا كه از سر دلسوزى بوده اينگونه با من برخورد كنند بايد پيش از من سرمربى محترم تيم ملى را محروم مى كردند. آقاى على دايى پيش از شروع جلسه هيات رييسه فدراسيون كه در هتل المپيك برگزار شد مگر انتقاد نكرد. اين مصاحبه از طريق تلويزيون هم پخش شد اما چرا به كسى برنخورد. مگر قانون فقط براى من اجرا مى شود يك ايراد من اين است كه بلد نيستم تغيير موضع دهم. آن هم در جايى كه پاى منافع ملى وسط باشد البته يك سؤال هم دارم؛ آيا من تنها بازيكنى بوده ام كه از فدراسيون انتقاد كرده ام مگر نكونام بعد از مصدوميتش از مسؤولان فدراسيون انتقاد نكرد »
با اين حال او مى گويد: «اميدوارم تمامى تصميمات مسؤولان كارشناسى شده و در جهت بهبود وضعيت فوتبال ملى باشد. مثل تصميمى نباشد كه بعد از جام جهانى در خصوص دكتر دادكان گرفته شد! قطعاً همگان بعد از بركنارى دادكان همه شرايط را به خاطر دارند.»
جادوگر به روزهاى پس از جام جهانى فلاش بك مى زند و مى گويد: «با من تماس گرفتند گفتند بيا برويم پيش دادكان اما من قبول نكردم. هرچند براى او احترام ويژه اى قائلم اما دليلى نداشت در چنين شرايطى با او ملاقات كنم. اين كارها مختص به افرادى خاص است. افرادى كه به خاطر منافع شخصى خود سريع تغيير مسير مى دهند. فكر مى كنم دادكان بعد از گذشت دو سال و اندى متوجه خيلى چيزها شده است.
على كريمى در ادامه گفت وگوى خود با مهر خاطر نشان كرد: سال هاست كه به چند بازيكن پيله كرده اند. از خداداد عزيزى گرفته تا بقيه بازيكنان. اتهام كم كارى به مهدوى كيا زدند. آن وقت به دنبال چه چيزى بودند با هاشميان آن برخوردها را كردند از كريم باقرى كه در اوج فوتبال را كنار گذاشت حرفى نزنم بهتر است؛ حالا هم نوبت رسيده به من.
وى ادامه داد: «يك ماه پيش اعلام كردم به محض صعود تيم ملى به جام جهانى از تيم ملى خدا حافظى مى كنم. بايد قبول كرد كه ميدان را در اختيار جوانترها بگذاريم اما مثل اينكه مصلحت بر اين بود كه زودتر بروم. در حقيقت سناريو به اين ترتيب بود كه خودم هم نتوانم تاريخ دقيق خداحافظى ام را مشخص كنم. همه بايد به تيم ملى فكر كنيم از رسانه ها گرفته تا كارشناسان كارى كنيم كه باعث خوشحالى مردم و سربلندى كشور شود چرا كه افتخار همه ما سرافرازى ايران است.
اين عده در كسب موفقيت ها خودشان را همه كاره معرفى مى كنند تا همه چيز به اسم آنها تمام شود اما در شكست ها يا غيبشان مى زند يا به دنبال توجيه كردن هستند. مى گويند وقت نداشتيم، امكانات لازم فراهم نبود، بازى تداركاتى نداشتيم، قرار بود اينطورى شود آنطورى شد. درست مثل نوشدارو بعد از مرگ سهراب!»
كاپيتان دوم تيم ملى باز هم به سرمربى تيم ملى كنايه مى زند: «ركورد شكنى در روحيه من نيست. الحمدا... خدا به من لطف داشته و محبوبيتى به من داده تا نزد مردم از جايگاه ويژه اى برخوردار باشم. فكر مى كنم اين بالاترين ركورد است كه محبوب مردم هستم. هم استقلالى ها به من لطف دارند و هم پرسپوليسى ها. از شما يك سؤال دارم چرا مردم مى گويند حرف دل ما را زدى
وى از شرايط خودش مى گويد: «هر روز زير نظر دكتر زرينه فيزيوتراپى مى كنم تا به شرايط مطلوب برسم كه از ايشان و همكارانشان تشكر مى كنم.»
على كريمى اين همه حرف زده اما باز هم دل پرى دارد: «البته حرف هاى زيادى براى گفتن دارم كه به وقتش خواهم زد. در حال حاضر شرايط مناسب اينگونه حرف ها نيست و به عنوان يك ايرانى به موفقيت تيم ملى فكر مى كنم. فوتبال ما با كسب ۴ سهميه آسيايى نيازمند برنامه ريزى دقيق ترى است. با برگزارى ۷ دوره ليگ حرفه اى بايد به نقطه مشخصى رسيده باشيم.»
و جملات پايانى او كه شايد به قيمت خداحافظى اش از تيم ملى تمام شود: «تيم ملى نه متعلق به من و نه كفاشيان و نه دايى و نه هر كس ديگرى است. تيم ملى متعلق به مردم ايران است كه هر كس در هر سمتى بايد وظيفه اش را به نحو احسن در جهت موفقيت تيم ملى انجام دهد.»
همش زير سر علي دايي!!!