برای برد به اصفهان میریم. شک نکنید!
4 بازی آخر با سپاهان : 3 مساوی - 1 برد
البته ناگفته چندین فصل هست که تو اصفهان نتونستیم برنده باشیم ولی اشکالی نداره. این بار میریم تا طلسم رو بشکنیم.
Printable View
برای برد به اصفهان میریم. شک نکنید!
4 بازی آخر با سپاهان : 3 مساوی - 1 برد
البته ناگفته چندین فصل هست که تو اصفهان نتونستیم برنده باشیم ولی اشکالی نداره. این بار میریم تا طلسم رو بشکنیم.
این فصل چندبار در همچین شرایطی قرار گرفتیم که حتما باید بازیو میبردیم که در اکثر مواقع موفق بودیم
استقلال3 الاتفاق1
استقلال2 پرسپولیس0
استقلال3 پرسپولیس0
استقلال2 ذوب اهن0
و تنها روی 1 معجزه دربی اخرو باختیم
استقلال نشون داده بازیهای مرگو زندگیو همیشه موفق بوده.این فصل در بازیهای رودر رومون با اینکه ما هر بازی 7-8 تا غایب داشتیم سپاهان حرفی واسه گفتن نداشت
بازی برگشت ما بهشون 2 موقعیت بیشتر ندادیم که یکیش گل شد یکیشم شوت از راه دور بود که رفت بیرون......اون بازی سپاهان تیمش کامل بود اما ما ضعیفترین هافبک این فصلمونو در اون بازی داشتیم الونگ زندی شیرزاد جباری شریفات....زندی که اصلا اماده نبود و بودو نبودش فرق نمیکرد فریدون از دربی به بعد اماده شد اون بازی فقط جباری و تاحدودی شیرزاد باید با 5 تا هافبک قدرتمند سپاهان میجنگیدن که تا حدودی موفق بودن
اگه صحبتهای کادر فنیو هوادارای سپاهانو بخونید یاد حالو هوای خودمون قبل از دربی میفتید که فقط با غرور حرف میزدیم و این کاملا به نفع ماست
باید وسط زمینو در اختیار بگیریم تا ارتباط خط هافبکشونو با مهاجماشون قطع کنیم.سپاهانیا به خوبی عمل پرسینگو انجام میدن ما باید به بازی سرعت بدیم و کار اضافه با توپ نکنیم.3شنبه بدون شک یکی از برنامه هاشون سانتر از جناحین و پرتاب اوت دستی هستش و همینطور دور زدن دفاع چپ و راستمون که حسینی و حمودی روز سختیو در پیش دارن باید باهوش باشند
از شوتهای از راه دور ابراهیمی هم نباید غافل شد که اونم اندو هست خیالمون راحته از اونجا یا توپ رد نمیشه یا بازیکن:31:
فقط امیدوارم روز خوب مهاجمامون باشه.با توجه به دفاعهای سپاهان با سانتر از جناحین خیلی سخته به گل برسیم نیمه اولو باید با یه مهاجم سرعتی شروع کنیم مثل برهانی که بتونه از پاسهای پشت دفاع به خوبی استفاده کنه سید جلال رو این توپها معمولا اشتباه میکنه.....ای کاش قدرت تموم کنندگیشم مثل گوران بود.....گورانو شریفاتو میلاد بهتر هستش که نیمه دوم و شاید هم وقتهای اضافه به بازی بیان
با این حساب ترکیب پیشنهادی
................................ رحمتی ................................
حسینی ........... حنیف .............. منتظری ......... حمودی
.................. ساموئل ............. تیموریان .....................
زندی ........................ جباری ......................... حیدری
.............................. برهانی ..................................
پ.ن
نقل قول:
فتحاللهزاده درباره صحبتهای محرم نویدکیا در برنامه 90 مبنی بر اینکه حالا حالاها قهرمانی برای سپاهان است و از رعایت نشدن سقف قرارداد در تیمهای تهرانی گلایه کرده بود، گفت: آدم که پول زیادی میگیرد، از سر شکمسیری خوب حرف میزند. همه میدانند استقلال و پرسپولیس با وجود هواداران میلیونی با امکانات کمتری نسبت به باشگاه سپاهان اداره میشوند.
ما همیشه تو اصفهان در برابر تیم های اصفهانی مخصوصا سپاهان مشکل داشتیم و یا مساوی گرفتیم یا معمولا باختیم . . . خیلی کم تو اصفهان پیروز از زمین بیرون اومدیم . . . . امیدوارم این سری با برد همراه باشه
زیاد امیدی نیست در مجموع
فتحاللهزاده: سپاهان منصفانه فکر کند
مديرعامل باشگاه استقلال در واکنش به اينکه سپاهان اعلام کرده 10 درصد ورزشگاه فولادشهر را به هواداران استقلال ميدهد گفت: از سپاهانيها ميخواهم منصفانه فکر کنند.
علي فتحاللهزاده در گفتوگو با فارس، درباره برتري 2 بر صفر استقلال برابر نسف قارشي ازبکستان اظهار داشت: خوشبختانه توانستيم با يک بازي خوب به مرحله بعد صعود کنيم. براي اين مسابقه کمي استرس داشتيم، چرا که ممکن بود با يک گل از مسابقات حذف شويم اما بچهها بخصوص در نيمه دوم بازي خيلي خوبي را انجام دادند و حتي در نيمه دوم با آنها آقا وسط بازي ميکردند.
مدير عامل باشگاه استقلال درباره اينکه استقلال در مرحله بعدي بايد با سپاهان بازي کند، عنوان کرد: مسلما اين قرعه بدي است چرا که يک تيم ايراني حذف ميشود و اينکه ايران براي مرحله بعد فقط 2 نماينده داشته باشد، خوب نيست. من فقط از اينکه يک تيم ايراني حذف ميشود، ناراحتم وگرنه به قدرت استقلال ايمان دارم.
فتحاللهزاده اضافه کرد: تيم قدرتمندي هستيم و اگر براي ما حاشيه درست نميکردند، ميتوانستيم قهرمان ليگ هم شويم و امسال دو جام بگيريم و فقط با اختلاف يک امتياز قهرماني را از دست داديم. مقابل نسف قارشي با وجودي که تيموريان، عمرانزاده و حمودي نبودند، بازي بسيار خوبي انجام داديم. با توجه به اينکه ما تيم قدرتمندي هستيم و داخل زمين نميتوانند حريف ما شوند، در بيرون از زمين برايمان حاشيه درست ميکنند.
وي درباره اينکه باشگاه سپاهان از AFC خواسته فقط 10 درصد از ظرفيت ورزشگاه به هواداران استقلال اختصاص پيدا کند، عنوان کرد:10 درصد هوادار براي ما کم است. در ورزشگاههاي خارجي که غريبه هم هستند 10 درصد ميگيريم اما سپاهان که هموطن ماست چرا فقط 10 درصد هوادار به ما ميدهد؟ بهتر است باشگاه سپاهان منصفانه فکر کند. با آقاي رحيمي و باشگاه سپاهان رفاقت چندين ساله دارم و انتظار داريم بخاطر اصفهانيها هواداران بيشتري را از استقلال در ورزشگاه جاي دهند.
وي افزود: استقلال در بازيهاي خارج از خانه بهتر بازي ميکند و تيم خطرناکتري است. در آسيا از استقلال حساب ميبرند، من مطمئن هستم اين کادر فني و بازيکنان زحمتکش يک بازي طوفاني مقابل سپاهان انجام ميدهند.
فتحاللهزاده درباره صحبتهاي محرم نويدکيا در برنامه 90 مبني بر اينکه حالا حالاها قهرماني براي سپاهان است و از رعايت نشدن سقف قرارداد در تيمهاي تهراني گلايه کرده بود، گفت: آدم که پول زيادي ميگيرد، از سر شکمسيري خوب حرف ميزند. همه ميدانند استقلال و پرسپوليس با وجود هواداران ميليوني با امکانات کمتري نسبت به باشگاه سپاهان اداره ميشوند. طبق صحبتهاي هيئت مديره سپاهان اين را ميگويم. سال گذشته با 10 ميليارد تومان تيم خود را اداره کرديم اما سپاهان 17،18 ميليارد تومان خرج کرده بود.
وي ادامه داد: کُري را داخل زمين ميخوانيم، حداقل دو سه بازيکن فصل گذشته سپاهان پيش ما هستند و اگر آنها نميدانند که چقدر به بازيکنانشان پول دادهاند، ما بخوبي ميدانيم. اين صحبتها خوب نيست و نويدکيا نبايد اين حرفها را بزند. اين صحبت به خود نويدکيا لطمه ميزند و من دوست ندارم او که بازيکن خوبي است به اين راه کشيده شود.
فتحاللهزاده درباره اينکه در صورت پيروزي مقابل سپاهان چه پاداشي براي تيم در نظر گرفته گفت: در شرايطي که حريفان ما وقتي ميبرند پاداشهاي 6 ميليوني به بازيکنان خود ميدهند، من يک ميليون تومان به بازيکنان پاداش ميدهم. ارزش اين بازيکنان براي من بيشتر از اين پول است و خودشان هم ميدانند که دستم خالي است اما مطمئن هستم با وجود همين پاداشهاي يک ميليوني بازي جانانهاي مقابل سپاهان برگزار ميکنند.
وي در خصوص اينکه قرار بود بعد از بازي با نسف قارشي تکليف ماندن يا رفتنش از استقلال را مشخص کند، به فارس گفت: استقلال تيم بزرگي است و نميشود به اين راحتي گفت که يکي ميرود و ديگري ميآيد. در حال انجام دادن کارهاي خود هستيم و تا زماني که باشم هيچ سهلانگاري انجام نميدهم و کارم را ميکنم.
فتحاللهزاده درباره اينکه گفته ميشود امير قلعهنويي جلسه پنهاني با هيئت مديره استقلال داشته است، اظهار داشت: من در جريان چنين جلسهاي نيستم. اساسنامه ميگويد مديرعامل بايد سرمربي را انتخاب کند و من هنوز با کسي صحبت نکردم. با وجود اين فشارها و اضطرابها که به تيم وارد ميشود، هر کسي جاي من بود، نميتوانست ادامه دهد، اما من گوشم بدهکار اين حرفها نيست و براي پست و مقام نميجنگم.
وي گفت: اگر يک ثانيه به کارم در استقلال مانده باشد، طوري کار ميکنم که انگار 100 سال ديگر هستم. اين شايعات از روي ناجوانمردي صورت گرفته و آنهايي که براي من چنين مشکلاتي را ايجاد کردند تاوان بدي پس خواهند داد. مطمئن باشيد که هم در اين دنيا و هم آن دنيا جواب پس ميدهند و البته من دوست دارم همه تاوان را آن دنيا پس بدهند.
منبع : ورزش 3
نقل قول:
بابا تو دیگه کی هستی؟
چرا همش موج منفی میدی؟
من بیچاره دو تا انتقاد کردم میخاستن از ایران اخراجم کنن، نمیدونم چطور به شما کسی چیزی نمیگه
بنظر من بازی های تک حذفی حسابش اصولا از بازی ها لیگی جداست
تو لیگ، تیمی که تیم تره بهتر کار میکنه ولی تو بازی های تک حذفی غیرت و تعصب و روحیه مهمتره
تعداد تورنمنت هایی که سپاهان در همه تاریخش توش شرکت کرده کمتر از تعداد قهرمانی های استقلاله! پس استقلال به این خاطر یک بر صفر جلوست.
بازیکن های استقلال قطعا بهتر از سپاهانن این دو بر صفر.
بازی تو اصفهانه این دو بر یک.
رحمتی تو دروازه ماست و اگر روز خوبش باشه سه بر یک.
رو نیکمت اونا کرانچاره رو نیمکت ما مظلومی این سه بر دو.
ما دو تا ستاره داریم اونا ندارن این چهار بر دو.
داور مظفری زادس شد چهار بر صد ( نه ببخشید تکذیب شد این خبر پس همون چهار بر دو )
استقلال تاپیکی به این خوبی و فعالی داره اینم 5 بر دو
تمام
چرا الکی جو میدی اسطقس
این حرف الان یعنی چی ؟نقل قول:
من بیچاره دو تا انتقاد کردم میخاستن از ایران اخراجم کنن، نمیدونم چطور به شما کسی چیزی نمیگه
من نظر شخصیمو گفتم و هیچکی نمیتونه بخاطر این حرفم منو سرزنش کنه
اینقدر رویایی فکر نکن عزیز
من روی آمار و ارقام گفتم و اصولا استقلال تو اصفهان خوب کار نمیکنه . . . وگرنه منم از خدامه پیروز از زمین بیرون بیایم
نکته جالبیه که نمیشه به راحتی ازش گذشت.نقل قول:
فتحاللهزاده درباره صحبتهاي محرم نويدکيا در برنامه 90 مبني بر اينکه حالا حالاها قهرماني براي سپاهان است و از رعايت نشدن سقف قرارداد در تيمهاي تهراني گلايه کرده بود، گفت: آدم که پول زيادي ميگيرد، از سر شکمسيري خوب حرف ميزند. همه ميدانند استقلال و پرسپوليس با وجود هواداران ميليوني با امکانات کمتري نسبت به باشگاه سپاهان اداره ميشوند. طبق صحبتهاي هيئت مديره سپاهان اين را ميگويم. سال گذشته با 10 ميليارد تومان تيم خود را اداره کرديم اما سپاهان 17،18 ميليارد تومان خرج کرده بود.
به نظر منم تیم های دولتی مثل استقلال و پرسپولیس از نطر مالی واقعا مشکل دارند, علتشم اینه که دولت واقعا از نظر مالی
مشکل داره. از طرفی بعضی تیم های شهرستانی واقعا از وضع بهتری برخوردارند و بعد اینطوری شاکی از سقف قرارداد و این
قبیل موضوعات می شند!! واقعا عجیبه!
اتفاقا جالب اینجاست که سپاهان توی این 3 فصل که قهرمان شده استقلال را نتونسته ببره!
یعنی توی بهترین شرایطشون هم از ما باختن
دلم بدجوری روشنه به اینکه اینجا ببریمشون
فعلا فقط حمایت
خوب کار نمیکنه یا نمیذارن نتیجه بگیره؟؟؟نقل قول:
من روی آمار و ارقام گفتم و اصولا استقلال تو اصفهان خوب کار نمیکنه
بازیمون با سپاهان تو اصفهان اون سال اخری که سامره تو استقلال بودو یادته؟همون که بازی 2-0 بردرو 2-2 مساوی کردیم داورشم قهرمانی بود و بعد از اون بازی به خاطر اشتباهاتش چندین جلسه محروم شد.....
اون سال که مرفاوی سرمربیمون بود قلعه نویی اولین سالش بود که اومده بود سپاهانو استقلال 2-0 بازیو باخت به گفته کارشناسان برنامه نود هر دو گل سپاهان مردود بود.....
بازیمون فصل گذشته در اصفهانو یادتونه؟همون که 1-1 شد به گفته کارشناسان برنامه 90 یه پنالتی باید روی سید صالحی گرفته میشد و خسرو حیدری باید اخراج میشد
بالاخره میرسیم به بازیمون در این فصل در هفته اول لیگ که گل سالم ارش برهانی به اشتباه مردود اعلام شد و شریفات به اشتباه اخراج شد
اگه بازی رفتو برگشت این فصل هم دیده باشی میبینی استقلال با 7-8 غایب در هر دو بازی رفتو برگشت کاملا سوار بازی بود چه سپاهان لوکا و چه سپاهان کرانچار
من فقط همینارو یادمه اگه دوستان چیزی یادشونه بگن
در ضمن پرویز تو این دو سال کم سنت شکنی نکرد......
افکار جالبی داری کلا . . . امید چندانی به بازی ندارم . . . این نظر شخصیمه . . . پنالتی نگرفتن و گل سالم رو مردود اعلام کردن و از این حرفا به درد ما نمیخوره . . . نتیجه اونی که ثبت میشه . . . با اینکه شرایط این بازی متفاوته اما شانس سپاهان رو بیشتر میبینم