سلام
کسی آپشن فایل از لیگ برتر نداره؟
مال 86-87 رو دارم ولی دیگه قدیمی شده هرکی از اون جدیدتر داره لطفا بزاره:20:
Printable View
سلام
کسی آپشن فایل از لیگ برتر نداره؟
مال 86-87 رو دارم ولی دیگه قدیمی شده هرکی از اون جدیدتر داره لطفا بزاره:20:
کسی نیست جواب بده:19:نقل قول:
تا 10 روز دیگه صبر کنی میذارم .
سلام دوستان من نمي دونم اين مشكلم رو بايد كجا و به كي بگم
من به توصيه يكي از دوستان بازي pes 6 را از فروشگاه پي سي وورلد يكشنبه سفارش دادم و پنج شنبه به دستم رسيد ... قرار بود يك دي وي دي باشه ولي الان كه اومده دوتا سي دي هست كه نصب هم نمي شه ...بعد از يك هفته انتظار حالا نصب هم نميشه يعني ارور نصب ناموفق مي ده و محتويات سي دي ها مشكل داره ...
من خودم از مشتريان قديمي اين فروشگاه هستم و سابقه نداشته اينجوري باشه محصولاتشون ... از دبروز كه پنج شنبه بود هر چي تماس مي گيرم رو پيامگير هست براشون پيام هم به قسمت پشتيباني فرستادم ...
نمي دونم بايد تا شنبه صبر كنم؟
دوستان تا حالا همچين مشكلي نداشتيد؟
اينم بد شانسي ماست ديگه
<اسه من CD ویندوزی که از این فروشگاه خرید کردم مشکل داشت.واسه نصب ارور میدهنقل قول:
خوب دوست عزيز حتما پيگيري كردي چه جوابي بهت دادن؟نقل قول:
البته انسانهاي بسيار خوبي هستن مطمئنم فردا شنبه يك راه حلي جلو پاي من مي گذارند ولي مي خوام قبلش بدونم شما چه اقدامي كردي و چه جوابي گرفتي
با توجه به اينكه محصولاتشون گارانتي داره فكر نكنم مشكلي پيش بياد ... البته اگه هم مشكلي پيش بياد من ليسانس حقوق هستم و پيگيري خواهم كرد...
آپشن فايل جديد شامل جديد ترين نقل وانتقالات اروپا
همراه با طراحي جديد كيتها
حالشو ببر
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=44347
دمت گرم حاجی:10:
اینم پچ لیگ مزخرف ایران: (پست آخر)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه
لطفا راهنمایی بکنین چطوری می تونم زمان بازی رو در تغییر بدم اون قسمتی که برای تنظیمات زمان و استادیوم این جور قسمت هاست .میدونم که حتما تو صفحات قبل هست ولی یک هفته طول میکشه 300 صفحه رو دید.ممنون.