اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
"آوریل تست خوبی برای ما خواهد بود ، ما می خواهیم چهره خودمان را در برابر بارسلونا عوض کنیم"
لاس بعد از تمرین امروز با مطبوعات به مصاحبه پرداخت. او گفت از اینکه در اینجا است بسیار خوشحال است و میخواهد تمام تلاشش را انجام دهد که رئال مادرید بتواند در فینال کوپا دل ری بارسلونا را شکست دهد.
"ما درباره بازی های بسیار مهمی صحبت میکنیم. آوریل تست خوبی برای ما خواهد بود ، ما می خواهیم چهره خودمان را در برابر بارسلونا عوض کنیم"
"من خوشحالم ، حتی بیشتر از گذشته. من اینجا هیچ مشکلی با هیچکس ندارم و میخواهم به تیمم کمک کنم تا عناوین زیادی را ببرد."
"هیگواین خوب است. او بازیکن خیلی خوبی برای تیم است و من امیدوارم بتواند به زودی به میادین بازگردد. او خیلی خوشحال است و به نظر نمیرسد که دیگر هیچ مشکل فیزیکی داشته باشد."
"ما میتوانیم همه عناوین را ببریم ، ما باید مبارزه کنیم و همین راه را ادامه دهیم."
"من دو سال و نیم است که در اینجا هستم ، پس این طبیعی است که بتوانم اسپانیایی صحبت کنم. من میفهمم که مردم چه می گویند."
کد:
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330050300770/noticia/Noticia/Lass:__I_m_happy_here_and_I_want_to_help_Real_Madrid_win_titles_.htm
"ما او را متقاعد خواهیم کرد که مدت زیادی با تیم بماند چون امسال ، سال موفقی برای ما و او بوده است"
استبان گرانرو راحب مسائل تیم با خبرنگاران مصاحبه ایی انجام داد.
"هرچی که کاپیتان می گوید درست است. او نمره 9 را برای نمایش ما در نظر می گیرد ، پس ما در مسیر درستی هستیم."
"ما میخواهیم مورینیو بماند. ما همه این را میخواهیم. این یک کشتی است که ما همه باهم سوار آن هستیم و پارو میزنیم ، که مربی آن را هدایت میکند. ما می خواهیم مربی در اینجا خوشحال باشد. ما او را متقاعد می کنیم که مدت زیادی را در این جا بماند چون ما با او سال موفق را پشت سره گذاشته ایم."
"طبق برنامه ها تصمیم گرفته شده که ما در کمتر از یک هفته دو ال کلاسیکو برگزار کنیم. این وظیفه ماست که سعی کنیم هر دو بازی را ببریم. آن بازی ها دو بازی تعیین کننده برای دو عنوان قهرمانی است و ما باید استعداد خود را به همگان نشان دهیم. با این حال هنوز زود است که در مورد بازی با برسلونا حرف بزنیم چون هنوز بازی های تقریبا مهم تر دیگه ایی از بازی با بارسلونا مانده است که باید انجام دهیم."
"24 بازیکن در تیم وجود دارد و مربی است که تصمیم میگیرد چه کسانی بازی کنند. بعضی ها از رسانه ها از درباره بازی کردن یا نکردن من در زمین صحبت میکنند که من با آن موافق نیستم. به نظره در تیم بازیکنان شایسته زیادی حضور دارد. کار من این است که با کار سخت و تمرین خودم را آماده نگه دارم تا هر وقت مربی و تیم به من نیاز پیدا کرد از من استفاده کند. مربی است که بازیکن را انتخاب می کند ، و او همیشه بهترین و صحیح ترین را انتخاب می کند."
"گونزالو هیگواین بعد از عمل جراحیِ بسیار خطرناکش و دوری طولانی مدتش از میادین اکنون فرم فوق العاده ایی دارد. ریکاوریِ سریع او همه مارا شگفت زده کرده است. او از نظر روانی بسیار قوی و آماده است و احساس درد نیز نمی کند. او بازیکن بسیار مهمی است و ما انتظار داریم که او به زودی بازگردد و در باقی فصل به ما کمک کند."
"تعطیلی در 2 و 3 آوریل چیزی است که فدراسیون و باشگاه ها مجبور به انجام آن هستند. رئال مادرید نظرش را بیان کرد و بازیکنان باید آن را اجرا کنند."
"بعضی مواقع سخت است که فکر کنیم ما می توانیم قهرمان لیگ شویم و آن موقع ریکاوری برای بازی بعدی سخت خواهد بود. این حق طبیعی ما است که بتوانیم جمعه بازی کنیم تا برای بازی سه شنبه در اروپا آماده باشیم. اما اگر هر زمانی بازی کنیم ما باید تمام تلاشمان را انجام دهیم تا مثل همیشه باشیم. مورینیو برای ما میجنگد که ما در وضعیت بهتری باشیم. ما هم باید همین کار را انجام دهیم."
کد:
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330050161996/noticia/Noticia/Granero:__We_want_Mourinho_and_he_s_happy_here_.htm#
دروازه بان تیم ملی اسپانیا می گوید که اسپانیا هنوز هم جاه طلب است و انگیزه زیادی دارد
ایکر کاسیاس دروازه بان تیم ملی اسپانیا میگوید که اسپانیا قهرمان جهان هنوز هم جاه طلب و با انگیزه است و می خواهد قهرمان یورو 2012 شود.
کاسیاس در مصاحبه با مارکا گفت: "این سخت بود که بعد از بردن جام جهانی 2010 فرم خود را حفظ کنیم ، اما ما هنوز جاه طلب هستیم و انگیزه زیادی برای بردن یورو 2012 داریم."
"ما شروع نا امید کننده ای بعد از جام جهانی داشتیم و نتایج بدی در بازی های دوستانه بدست آوردیم. این دوران طلایی فوتبال اسپانیا است و ما مصمم هستیم که قهرمان یرورو 2012 بشویم. تا حالا هیچ تیمی موفق نشده است که دو بار پشت سره هم قهرمان این رقابت ها شود."
دروازه بان رئال مادرید همچنین گفت می داند که اگه آن ضربه آندرس اینیستا در فینال جام جهانی گل نمی شد همه چیز بسیار سخت می شد و اضافه کرد که همه اسپانیا از این پیروزی بسیار خوشحال هستند و از آن لذت می برند.
"همه این ها ممکن بود اتفاق نیوفتد اگر اون ضربه ی آندرس در فینال گل نمی شد. ما قهرمان جهان هستیم و این بسیار شگفت انگیز است."
کد:
http://www.goal.com/en/news/2898/euro-2012/2011/03/24/2408877/spain-are-full-of-ambition-and-want-to-win-euro-2012-iker
کانالس می گوید پیشنهاد هایی از انگلستان داشته است اما می خواهد در رئال مادرید بماند
سرخیو کانالس هافبک رئال مادرید می گوید که در ژانویه پیشنهاد های قرضی از انگلیس داشته است اما ترجیح داد در رئال مادرید بماند و توانایی های خودش را در تیم اسپانیایی نشان دهد.
کانالس فصل پیش از راسینگ سانتاندر جدا شد و به رئال مادرید پیوست ولی نتوانسته در برنابئو چندان موفق باشد. این بازیکن 20 ساله سعی میکند که مربی اش ژوزه مورینیو را تحت تاثر قرار دهد و پیشنهاد های قرضی از باشگاه های دیگر را نیز رد کرده است.
این بازیکن جوان می گوید که در ژانویه فرصت آن را داشته است که به انگلستان برود اما ترجیح داده پیشنهاد ها را رد کند. او در مصاحبه با مارکا گفت: "من در ژانویه چند گزینه برای رفتن به انگلیس داشتم ، اما من میخواهم و جواب اعتماد مورینیو و باشگاه را بدهم."
"من از اینکه به رئال مادرید آمدم اصلا پشیمان نیستم و می دانم که اولین فصل حضورم در اینجا باید سخت باشد. این اصلا خوب نیست که من در ترکیب حضور ندارم اما من میخواهم خودم را نشان دهم و می دانم که میتوانم اینکار را در زمین انجام دهم."
کانالس تاکنون 7 بار در لالیگا به میدان رفته است که 6 تای آنها به صورت یا ذخیره با بازی رفته است و تاکنون نتوانسته در لیگ گلزنی کند.
کد:
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/03/24/2409965/real-madrids-sergio-canales-i-could-have-moved-to-england-in
اوزیل و خدیرا پیشرفت کرده اند...
یواخیم لو سرمربی تیم ملی آلمان عنوان کرد که انتقال مسوت اوزیل و سمی خدیرا به رئال مادرید به سود تیم ملی آلمان بوده است...
مسوت اوزیل و سمی خدیرا نقش بسزایی را در نمایش خوب تیم ملی آلمان در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی داشتند و باعث شدند که این تیم بتواند به نیمه نهایی رقابت ها راه یابد و در نهایت به عنوان سوم برسد و بعد از نمایش خوبشان در جام جهانی به ترتیب از باشگاه های وردربرمن و اشتوتگارت آلمان راهی رئال مادرید شدند.
برخی از مردم در آلمان میترسیدند که اوزیل و خدیرا دو یاز ارزشمند تیم ملی آلمان با پیوستن به رئال مادرید وقت زیادی را روی نیمکت تیم خوزه مورینیو سپری خواهند کرد اما آن ها توانستند تبدیل به مهره های اصلی تیم خوزه مورینیو شوند به خصوص مسوت اوزیل که عالی ظاهر شده است و توانسته 6 گل در لالیگا به ثمر برساند و تقریبا در همه ی مسابقه ها حضور یابد.
یواخیم لو در مصاحبه ای گفت:
"ما در مادرید بودیم تا دیدار رئال مادرید و لیون در مرحله ی 1/8 لیگ قهرمانان اروپا را تماشا کنیم . ما با مورینیو صحبت کردیم که او بسیار از اوزیل و خدیرا راضی بود."
"او به ما چیز های خوبی گفت و ما میتوانیم ببینیم که رفتن به مادرید هم برای اوزیل و هم برای خدیرا تصمیم خوبی بوده است."
یواخیم لو به نکته اشاره کرد که اوزیل در کار های دفاعی هم پیشرفت کرده و پاسکاری و تحرک اوزیل او را تحت تاثر قرار داده است:
"مسوت همیشه در کار با توپ شگفت انگیز بوده است اما الان در بازی بدون توپ هم فوق العاده شده است."
تیم های ملی آلمان و قزاقستان در مقدماتی یورو 2012 در روز شنبه به دیدار هم خواهند رفت.
کد:
http://uk.eurosport.yahoo.com/25032011/58/la-liga-loew-madrid-duo-improved.html