من خودم هیچی نریختم:دی کنسول مال دوستم بود، از اون خریدم. لطف کن الگه لینک آموزشی ای هست، برام پ.م کن:11:نقل قول:
Printable View
من خودم هیچی نریختم:دی کنسول مال دوستم بود، از اون خریدم. لطف کن الگه لینک آموزشی ای هست، برام پ.م کن:11:نقل قول:
چرا قسمت پیغامت بسته شده ؟ آموزش که بعید میدونم خودت بتونی انجام بدی . ولی اینجا رو ببین اگه نتونستینقل قول:
باید 10 تومن پیاده شی درستش کنن :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=492028
میخونم ببینم چی میشه. یکی از دوستام هم خودش تو کار فروش و تعمیرات کنسول هست. نشد میدم به اون.نقل قول:
+
یه سری یکی از هوادارای بارسا هی تو پیغام خصوصی فحش میداد، منم واسه غیر دوستان بستم:دی
عزیزم گفتنش آسونه،ولی خدا وکیلی گل کردن کاشته های نزدیک خط 18 خیلی سخته.........نقل قول:
یه ساله دارم تو آرنا تمرین میکنم،ولی هنوز نمیتونم درست و حسابی بزنم..............
دوستان جریان اون دیوار دفاعی هنوز حل نشده! چه وقتی از قبل ضربه میام بازیکن تو دیوار دفاعی رو انتخاب میکنم و کلید مثلث (Y) رو نگه میدارم، چه سعی میکنم دقیقا زمان زدن ضربه Y رو بزنم، در هیچ حالتی نمیپرن!
+
یه سوال دیگه، متد گرفتن توپ تو ضربه پنالتی چیه؟ توپ بقل دست دروازبان هست، اما هیچ حرکتی نمیکنه!
دوستان دیشب از ساعت 1 تا 4 از خنده -- شدم از وضع Team Play بخش Xbox LIVE . اصلا قابل توصیف نیست باید خودتون برید ببینید که چه وضعیه اونجا !:16::16:
---------- Post added at 08:19 AM ---------- Previous post was at 08:17 AM ----------
دیگه همین چند تا روش هست دیگه . من خودم معمولا واسه جاهای نزدیک پاس میدم یکی دیگه بزنه !نقل قول:
عزیزم گفتنش آسونه،ولی خدا وکیلی گل کردن کاشته های نزدیک خط 18 خیلی سخته.........
یه ساله دارم تو آرنا تمرین میکنم،ولی هنوز نمیتونم درست و حسابی بزنم..............
راهی برای انتخاب اون بازیکنی که بهش پاس میدیم تا بزنه نیست علی جان،آخه اونطوری ضربه زدن Power زیاد میخواد و کمتر بازیکنی پیدا میشه با این مهارت.................نقل قول:
نقل قول:
بعد از ضربه باید دکمه Y رو بزنی............
+
با آنالوگ راست جهت بده به دروازه بان..............
همین؟ جهت؟ Y نظنم؟ اونم دقیقا لحظه ای که ضربه رو زدنقل قول:
آخه گاهی میزنه بقل گوش دروازه بان، باید خودش بگیره! اما عین ... فقط نگاه میکنه:2:
اسمت چی بود ؟:31:نقل قول:
به نظرم داری یکم اشتباه میکنی ! اگه خطا تو چند قدمی 18 قدم باشه وقتی LT رو نگه داری یه بازیکن میاد کنارت . وقتی با LT دکمه A رو هم بزنی یه پاس میده یه جورایی واست میکاره تا شوت بزنی . من از همین حرکت حتی خیلی هم گل خوردم البته از دوستان !:31: