دوستان ممکنه با آپدیت به 2.3 کیفیت صدای مکالمه بهتر بشه و گوشی 16 میلیون رنگ ؟ یا اینکه هر دو سخت افزاری هستن و امکانش نیست ؟
Printable View
دوستان ممکنه با آپدیت به 2.3 کیفیت صدای مکالمه بهتر بشه و گوشی 16 میلیون رنگ ؟ یا اینکه هر دو سخت افزاری هستن و امکانش نیست ؟
امکانش هست ولی این بستگی به سونی اریکسون داره که بخواد این کار رو بکنه یا نه.
حامد در مورد صداي مكالمه شايد بتونه يه كارايي بكنه ولي در مورد صفحه 16 ميليون رنگ كه اگه ميتونست كه تو آپديت قبلي ميكرد كه !نقل قول:
امکانش هست ولی این بستگی به سونی اریکسون داره که بخواد این کار رو بکنه یا نه.
ديوانه كه نيست پول صفحه 16 مگ بده اونوقت 65 كيلو ازش بكشه؟؟؟؟؟
خوب خود صفحه 16 مگ كالر ساپورت نيست ديگه
فکر نمی کنم بتونه صداش رو درست کنه ... این کپسولی که برای گوشی گذاشته کار رو خراب کرده !
طرف مقابل وقتی داد می زنه یه وز وز بدی داره ای کپسول... گوشی شما اینجوری نیست ؟
نمیدونم قضیه 16 میلیون رنگ چیه.درست میگی شما.نقل قول:
حامد در مورد صداي مكالمه شايد بتونه يه كارايي بكنه ولي در مورد صفحه 16 ميليون رنگ كه اگه ميتونست كه تو آپديت قبلي ميكرد كه !
ديوانه كه نيست پول صفحه 16 مگ بده اونوقت 65 كيلو ازش بكشه؟؟؟؟؟
خوب خود صفحه 16 مگ كالر ساپورت نيست ديگه
گفتیم بده ولی نه دیگه به این حد.من از ایرانسل که بهم زنگ میزنن هیچ مشکلی ندارم.همراه اول هم بعضی ها خوبه بعضی ها جای شلوغ اذیت میشن.نقل قول:
فکر نمی کنم بتونه صداش رو درست کنه ... این کپسولی که برای گوشی گذاشته کار رو خراب کرده !
طرف مقابل وقتی داد می زنه یه وز وز بدی داره ای کپسول... گوشی شما اینجوری نیست ؟
میخوام یه هندزفری بلوتوث 15000 تومنی بگیرم هم برای پشت ماشین هم رفع این مشکل.
اره دیگه....وز وز که نداره اصلا خداییش دیگه....این بحث به نظرم دیگه الکی کش دار شده.گفتم بازر صداش ضعیفه دیگه....شاید با نرم افزار کمی بهتر بشه....اما ضعفش سخت افزایه
هندزفری بلوتوث 15000 تومنی هم داریم؟من فکر کردم گرون تره....هندزفری کمی تو ایران کلاً ادم راحت نیست.همه یه جوری به ادم نگاه میکنن!یه کسی گوشی 1 تومنی دستش باشه کسی حرف نمیزنه اما تا یکی هندزفری گوشش باشه میگن ....اووووو ندید پدید...تازه به دوران رسیده.....
اقا چند تا سوال
1-نگفتین من این شکلک ها رو چه کار کنما؟من شلکک مسیج میخوام....
2-از مارکت دان میکنی کجا میره فایلش؟اخه یه برنامه گرفتم نصب کردم....الان میخوام پاکش کنم نمیدونم کجاست...با astro همه جا رو دیدم نبودش.....و مهمتر اینکه ایکوونش رو میخوام از تو لیست برنامه ها حذف کنم.دیگه ایکونش هم نباشه....ای خدا چی کار کنم؟خودم و فدا کنم؟!:دی
3-اقا من هر چی کشتم خودم نتونستم این عکسها رو مثل عکس تیزر تبلیغاتی ها 3 بعدیش کنم....این برنامه گالری هه که حامد بهم دادی تا حدودی اونجوری میکنه عکسها رو...اما خوب من میخوام نمایش عکسهام مثل تو عکس تبلیغاتی ها بشه...
دیگه همین:دی
شارژ باشید دیگران رو هم شارژ کنید
1.گیر میاد.مید این چاینا:دی پسر خالم گرفته.راضی هست.میگیرم برات تعریف میکنم:دی
2.کدوم مارکت؟منظورت اونایی هست که نصب میشه؟اونا رو برو توی منوی ستینگ>اپلیکیشنز>منیج اپلیکیشنز<و برنامه مورد نظر رو پیدا کن و بزن روش باز که شد گزینه آن اینستال رو بزن:دی
3.یه نمونه از اون عکسه بزار وضوح صحبتت بره بالا:دی نگرفتم من یکی:)
مصطفی از برنامه Uninstaller استفاده کن .. راحت تره
کد:http://mehdibrg.persiangig.com/Uninstaller.rar
یادم رفت برای اسماعیلی ها بهت بگم مصطفی:دی
تو کیبورد گوشه سمت چپ اسپیس این دکمه که روش نوشته 12!؟رو انگشت روش نیگه دار تا منوش بپره بالا:دی
یه مدته گوشی خیلی هنگ می کنه... چیکارش کنم؟؟؟ تنک شما یو باشد انشاالله :دی