مساله اینه که به عکس هام و فایل هام دسترسی ندارم ، فقط عکسهای خودشه ، چجوری باید عکس ها رو بیارم؟نقل قول:
موزیک و فیلک نمیشه دید؟ چه بی مزه
مساله اینه که به عکس هام و فایل هام دسترسی ندارم ، فقط عکسهای خودشه ، چجوری باید عکس ها رو بیارم؟نقل قول:
موزیک و فیلک نمیشه دید؟ چه بی مزه
سلام دوستان
لپ تاپ زیر ا میلیون چه مدلی پیشنهاد میدین؟
مدل های زیر:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CPU: INTEL i3 (2.0 Ghz ) / CACHE: 3.0 MB / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 640 GB SATA / LCD: 14.0" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE 540-1GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.2 Kg / WIN7 / BLURAY
CPU: INTEL i5 - (2.53Ghz ) / CACHE: 3.0 MB / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 750 GB SATA / LED: 13.3" Diagonal High Definition - LED / VGA: NVIDIA GeForce GT310M - 1GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 1.6 Kg / DOS
بگردی تا 1 میلیون و 50 هم پیدا میکنی
CPU: INTEL i5-2410 (2.30 Ghz ) / CACHE: 3.0 MB / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 750 GB SATA / LCD: 14.0" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE GT 520M / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.2 Kg / DOS
تا 1.100 هم هست
ASUS K53SC-A
Asus N53JN-SX 127
ASUS X5MJG-SX162
ASUS X42JC-VX206
Asus k52JC
و....
زیر 1تومن I5 سخت گیر میاد(شاید نیاد) تا 1.100.000 بودجه رو بتونی افزایش بدی I5 بگیری خیلی بهتره.البته گرافیک 540 بخایی از 1.200.000 شروع میشه(حداقل).تا 1.100.000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل خوبیه البته از ایسر مدل 5755 هم میتونی برداری (اما به ایسوس نمی رسه(کیفیت نه کانفیگ))
---------- Post added at 10:56 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------
با دکمه های کیبورد منو ها رو مرور کنی یه منو داره مثل اکسپلورر با اون میتونی فقط عکس ها رو بیارینقل قول:
سلام.
من لپ تاپ K43SA دارم.
چنتا سوال داشتم:
این fastBoot چیه ؟ چی کار کی کنه ؟ چجوی فعال و غیر فعال میشه ...؟
این ASUS Sonic Focus چیه ؟ به درد چی می خوره ...؟ وقتی اجراش می کنی می گه باید نمی دونم چی چی windows audio غیر فعالله باید فعالش کنی...؟
گرافیک لپ تاپم AMD HD 6730m هست. چجوری باید برای مصرف باتری سوچ کنم روی intel ...؟
با تشکر
:6:
دوستان مدل Asus K43UX چطور هستش ؟
کسی از دوستان داره این مدل ؟
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.3 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.9 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 8 GB DDR3
هارد دیسک: 640 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 540M GPU 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 14.1" - Bright LED
امکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
نام ها ديگر : Asus K43 UX
کسی نبود پاسخ ما رو بده ...؟نقل قول:
:6:
fastboot: نرم افزار برای مدیریت برنامه ها و سرویس ها که تو استارت آپ قرار دارن که با غیر فعال کردن اونا سرعت بوت افزایش پیدا میکنهنقل قول:
ASUS Sonic Focus: فناوری استفاده شده تو سری n ایسوس که کیفیت بی نظیری به صدا میده.حتما فعالش کن
در مورد سوئیچ لپتاپ در حالت عادی با گرافیک اینتل کار میکنه و وقتی کار سنگین یا بازی یا نرم افزار گرافیکی بخاد اجرا بشه سوئیچ اتوماتیک انجام میشه(اگه خواستی دستی سوئیچ کنی راست کلیک روی فایل اجرایی انتخاب گرافیک اصلی)
لپتاپ خوبیه هم از لحاظ کیفیت هم طراحی هم کانفیگ - تو گیم و برنامه سنگین هم کاملا جوابگو(البته گرافیک 540 متوسط مدل های 550 و 555 بهترن).تنها نکته منفی هارد 5400 دور اگه 7200 دور بود بهتر بود(تو بوت و اجرا و انتقال فایل ها کمی محسوس)نقل قول:
با همین کانفیگ n43 هم خوبه البته قیمتش بیشتره
سلام بر دوستان
من یه لپ تاب مدلa53s گرفتم.الان رو بدنه دست میزنم احساس برق گرفتی دارم.عادی هست یا باید کار خواسی انجام بدم؟
ممنون
سلامنقل قول:
مبارك باشه.
ميشه لطف كني كانفيگ كاملشو بگي؟
چه رنگي گرفتي و كلاً چه رنگهايي داره؟
چقدر گرفتي و با چه گارانتي؟
كيبوردش فارسيه؟
ممنون.:11: