بابا صد رحمت به xp !
سایز فایلم که میخوای ببینی جون میده!
Printable View
بابا صد رحمت به xp !
سایز فایلم که میخوای ببینی جون میده!
دوستانه ویندوز سونی راهنمایی کنند.نقل قول:
نه دوست من خراب نیست آخه توی ویندوز XP که این مشکل روندارم منم اولین بارکه سون نصب کردم همین فکررو کردم ولی وقتی XP رو نصب کردم دیدم همچین مشکلی ندارم .نقل قول:
دوستان کسی میتونه مشکل منو حل کنهنقل قول:
دوستان توجه داشته باشن که روی XP همچین مشکلی رو ندارم چندین بارهم ویندوز عوض کردم دمتون گرم یه خورده زودترجواب بدبد.
من الان برای داشتن ویندوز اکس پی در کنار ویندوز 7 چیکار کنم وقتی از mycomputer میرم propertis و توی startup advanced میرم فقط ویندوز 7 وجود داره چیکار کنم دوتا رو در کنار هم داشته باشم؟
سلام . من میخوام دو کامپیوتر رو از طریق کابل شبکه و با سیستم عامل های SEVEN (یکی لب تاپ و دیگری دسکتاپ ) شبکه کنم ...
میخواستم اگه میشه مراحل کار رو برام مرحله به مرحله بگید ...
من خودم یه کارایی کردم ولی در آخر وقتی روی فولدر share شده کلیک میکنم این Error رو میده ...
مسیر فلدر windows cannot access
check the spelling of the name . Otherwise,ther might be a problem with your network. to try to identify and resolve network problem,click diagnose
یه فولدر به صورت Default در قسمت فولدر های share شده ی هر دو سیستم هست به نام Users که به خوبی کار میکنه و وقتی فایلی رو در اون پوشه کپی میکنم ، میشه از اون فایل در اون یکی سیستم استفاده کرد ... اما وقتی روی پوشه هایی که خودم share کردم دوبار کلیک میکنم Error بالا میاد و یا پسورد میخواد ...
Computer name های دو سیستم متفاوت هستند و فایر وال ها هم خاموش است ... فکر کنم از permissions ها باشه ولی نمیدونم باید چیکار کنم .!!
لطفا راهنمایی کنید
درایور کارت صدات رو باید به ویندوز 7 اپدیت کنی برو به سایت سازنده کارت صدات و درایور جدیدشو دانلود کن (مخصوص ویندوز 7)نقل قول:
نه دوست عزیز 7 هیچ مشکلی نداره! حتی با در نشون دادن حجم فایلهای بزرگ تندتر از XP عمل میکنه!نقل قول:
مشکل شما اینه که یا ویندوز 7 نتون نسخه بتاست و یا سیستمتون ویروسی شده!
دوست عزیز اینکه خیلی ساده هست!نقل قول:
نوشته شده توسط hadi_vazi
باید اول XP نصب کنی بعد 7 رو رو یه درایور غیر XP تا هردوش روداشته باشی!
درایور کارت صدات رو باید به ویندوز 7 اپدیت کنی برو به سایت سازنده کارت صدات و درایور جدیدشو دانلود کن (مخصوص ویندوز 7)نقل قول:
با سلام من یه مشکل با کارت شبکه بیسیمم تو ویندوز 7 64بیتی دارم
و مشکل اینه که اصلا فعال نمیشه ولی توی 32 بیتی فعال میشه در حالی که سیستم کاملا کارت رو میشناسه .