کسی که به ما کمک نمیکنه لااقل من یکی رو راهنمایی کنم ...نقل قول:
منم دقیقا مشکل شما رو داشتم سی پی یو من نیز مانند شما Core Duo E5200 2.5 GHZ هستش . سرعت کمی داشتم در بازی . اعصاب آدم رو خورد میکرد.
کارهایی که کردم تا بازی روان اجرا شد :
1 - سی پی یو رو تا فرکانس 3200 اورکلاک کردم ( خیلی تاثیر داره در جی تی آ )
2- گرافیک خودم رو از Geforce 9400 به 4850 ارتقا دادم .
در هیچ بازی هیچ مشکلی ندارم.
شما سی پی یو رو اورکلاک کن خبرشو بده ...
یکی هم سوالات من رو جواب بده تورو خدا
نقل قول:
نه دوست عزیزم مشکل از E نیست . هر کلیدی رو هم که جایگزین کنم بازم میزنه فلان کلید رو بزنید اما کار نمیکنه ، یعنی بعد از فشردن کلید صدای بیپ میاد اما ...
اگه میشه این دو مشکل من رو حل کنید :
1 - من نمیتونم در مرحله ای که مربوط به کافی نت هستش از کامپیوترها استفاده کنم . هرقدر هم که کلید E رو فشار میدم کامپیوتر عمل نمیکنه و نیکو در حالت عادی هستش !!! کلید E هم سر جاشه و مشکلی نداره . از کرک رازور استفاده میکنم . مشکل از کرک نیست ؟؟؟
2 - من نمیدونم درایور گرافیکم نسخه جدید و آپدیت شده هست یا نه . از کجا میشه فهمید نسخه آپدیت شده هستش ؟ و بگید در FSP بازی چقدر تاثیر داره ( درایور جدید ) اگه میشه لینک نسخه ایکس پی درایور نسخه جدید گرافیک های ATI Radeon رو قرار بدید. گرافیک من : Asus EAH4670 1GB هستش.
من هم از سون استفاده میکنم.نقل قول:
دایرکت 11 رو نمیدونم روش نصبه یا نه ، میگن نصبه . این رو بی خیال
درایور جدید بریز ( بسته به نوع گرافیک - در پست اول هستش - برای ویستا بریز )
دات نت رو هم دانلود کن بریز چون با ورژنی که ویندوز سون داره نمیشه جی تی آ بازی کرد.
کرک و پچ رو نصب کن . اون پچ بعد کرک ببین چی میشه
پچ اورکلاک نمیکنه . اصلا کارش این نیست . شرکت سازنده مشکلات بازی رو در این پچ ها تا حدودی رفع میکنه
پچ رو از سایت رسمی راک استار ( آدرس در صفحه اول گوگل ) دانلود کن و کرک هم که کار میکنه
درون سی دی ات احتمالا کرک باشه
قطعاتت رو هم معرفی کن ببینم مشکل دیگه ای نداری ... ؟
در مورد جویستیک بستگی داره چه مقدار بخوای خرج کنی ...نقل قول:
به نظر من ! برای بازی جی تی آ یه موس و کیبورد خوب خیلی بهتر از جویستیک هست . جوی رو برای این بازی بیخیال شو !
سوالات من رو هم پاسخ بدید :
نقل قول:
نه دوست عزیزم مشکل از E نیست . هر کلیدی رو هم که جایگزین کنم بازم میزنه فلان کلید رو بزنید اما کار نمیکنه ، یعنی بعد از فشردن کلید صدای بیپ میاد اما ...
اگه میشه این دو مشکل من رو حل کنید :
1 - من نمیتونم در مرحله ای که مربوط به کافی نت هستش از کامپیوترها استفاده کنم . هرقدر هم که کلید E رو فشار میدم کامپیوتر عمل نمیکنه و نیکو در حالت عادی هستش !!! کلید E هم سر جاشه و مشکلی نداره . از کرک رازور استفاده میکنم . مشکل از کرک نیست ؟؟؟
2 - من نمیدونم درایور گرافیکم نسخه جدید و آپدیت شده هست یا نه . از کجا میشه فهمید نسخه آپدیت شده هستش ؟ و بگید در FSP بازی چقدر تاثیر داره ( درایور جدید ) اگه میشه لینک نسخه ایکس پی درایور نسخه جدید گرافیک های ATI Radeon رو قرار بدید. گرافیک من : Asus EAH4670 1GB هستش.