مزدا 3 که نمیتونی بخری، مگه کف آفتاب دیده :31:. زانتیا هم مدل 1800 میتونی بگیری شاید 2000 یکمی کار کرده هم بتونی بخری.نقل قول:
مزدا 3 که نمیتونی بخری، مگه کف آفتاب دیده :31:. زانتیا هم مدل 1800 میتونی بگیری شاید 2000 یکمی کار کرده هم بتونی بخری.نقل قول:
به نظرم بگرد دنبال آوانته! :11:نقل قول:
بقیشو که milky way جان توضیح دادن(شرمنده اسمتون رو بلد نیستم)
زانتيا 2000 چه مدلي ميدن با اين پول؟83-84؟با رنگ بي رنگ؟كمري 2004-2005 تو چه قيمتهايي هستش؟
زانتیا مدل 82-83 بی رنگ میتونی گیر بیاری! کمری 2005-2006 هم الان تو بازار رو 31.5 داره معامله میشه!نقل قول:
مرسي پورياجان.آقا با اين پول ميشه يه مزدا3 گير آورد؟هالا دورشم رنگ باشه.واگه بخوام خريد كنم كجا ميتونم يه زانتيا اسپورت گير بيارم؟
خواهش میکنم! مزدا 3 نمیتونی گیر بیاری ولی من یه تیپ 3 رو که تا کابین عقب جمع شده بود رو فروختم 17.5 شاید اونجوری گیرت بیاد!:31: ولی مزدا 323 میتونی بگیری! زانتیا هم که اصلا به درد اسپورت کردن نمیخوره! حتی رینگ هم نمیتونی بندازی چون تو سیستم ترمز و تعلیقش اختلال ایجاد میکنه! همون 323 میتونی بگیری و اسپورت کنی!نقل قول:
سلام به همه دوستان
می خواستم اگه ممکنه قیمت پراید صندوق دار (تک سوز بنزینی) رو لطف کنید بگین،ممنون میشم.
پراید صبا فول انژکتوری بنزینی با هیدرولیک:8.350نقل قول:
سلام و خسته نباشید خدمت مایه داران عزیز
ببخشید وسط خریدن مزدا و بنز و bmw اینا مزاحم میشم ها !!!! شرمنده
من یه بودجه دانش آموزی دارم حدودا 1.500.000 (یک و پونصد) میخوام باهاش یه بیوک بگیرم
میخواستم نظر شما رو بدونم که ماشالله همه این کاره اید
حالا با این وجود چه بیوکی میتونم بخرم ؟ منظورم از نظر سال ساخت و تمیزی و مدل و ....
من یه چیزی تو مایه های این میخوام .... با این پول میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
درسته اینجا تاپیک مشاوره هست
ولی بچه های آمریکایی باز کمتر به اینجا سر میزنن
یه سر به این تاپیک بزن
جواب سوالتو میگیری :11:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3997342#post3997342